sery.vlk Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2011 Zdravím všechny, bylo příjemné se zase setkat.- Jenom mne trápí pomyšlení, jestli jsem někomu nezanechal u kasy jednu dvanáctku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
www.aljancic.com Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2011 Tak na mne žádná dvanáctka ani osmnáctka nevyšla.A manželka mi po přichodu dom zkontrolovala zápěstí, kde je jako mám. Prý myslela, že už konečně budu mít pořádné hodinky. A k tomu stačilo jenom ukázat obrázek a zakecat cenu... To je zlatá holka. Asi jí v blízké budoucnosti udělám radost.Díky za setkání pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2011 Ahoj majstři, zas jsem Vás rád viděl a rád jsem poznal Atomickýho Steva a Secta. Kdo bude chtít ve svejch hodinkách najít nějaký smítko, obraťte se na mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 29. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2011 Kdo bude chtít ve svejch hodinkách najít nějaký smítko, obraťte se na mě. ??? Já myslel, že tvé životní krédo "v každých hodinkách najdu smítko" platí jen pro tvé hodinky. To platí jako obecně, jo? Tak to už ti svoje tikťaky nepůjčím, kazil bys mi iluze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2011 Zdar panove, rad jsem Vas vsechny poznal, i kdyz to bohuzel byla takova rychlovka. Urcite dojedu zase v lete a pak to doufam zopakujeme a protahneme.... Jinak reverza mne prekvapily ze i kdyz jsou male, jsou v pohode nositelne a stejne tak jsou nositelne i Bally o kterych jsem si myslel, ze jsou brutalne velke. Jeste jednou vsem diky a tesim se na dalsi setkani.Jo a baterka uz funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2011 (upraveno) Tak koukám,že jste si to pěkně užili,nějak jsem to nestíhal a to jsem, si myslel,že vás překvapím bez ohlášení no nic ,tak snad příště. A to jsem se těšil na pokec s Horhem chjo Upraveno 29. října 2011 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
legacy Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 I já,byť to bylo krátké a rychlé jsem všechny rád viděl a dobře se pobavil!Nejsem moc rád,že jsem Secta poznal,protože jsem měl možnost si zkusit jeho Fortisy na ruku a to pro mě nebylo dobře,pošilhávám po nich už dlouho a v tom mém tápání zda časem ano či ne mi to moc nepomohlo,že jsem si je zkusil! Ale jsem rád,že dokonalá baterka se světlem asi tak silným jako měly opely blitz na korbě na hledání bombardérů už chodí!!! jo,bylo to fajn a příště zas rád dorazím!Snad budu mít víc času prozkoumat Zenithy a znovu dokonalé atomické vrakoviště!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 no, ja jsem nebyl, ale ta baterka me zajima. vo co slo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
legacy Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 no, ja jsem nebyl, ale ta baterka me zajima. vo co slo? Nevím,nevyznám se v tom,ale sect přitáhl nádhernou kapesní outdorovou baterku,která na rozdíl od jiných fakt svítila!Model Fenix PD30,chci do ní jít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 Nevím,nevyznám se v tom,ale sect přitáhl nádhernou kapesní outdorovou baterku,která na rozdíl od jiných fakt svítila!Model Fenix PD30,chci do ní jít. Tato je ona?Je tam nějak víc modelů http://www.svitilny-fenix.cz/lithiove-cr123/led-svitilna-fenix-pd30-premium-r4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
legacy Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 Tato je ona?Je tam nějak víc modelů http://www.svitilny-fenix.cz/lithiove-cr123/led-svitilna-fenix-pd30-premium-r4 Přesně vám to řekne sect,ale myslím,že je to ona,nebo je hodně podobná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 Děkuji za příjemný večer. Bally a Reversa jsem měl v ruce poprvé a nadchly mě a klasické bondovky mě zase přesvědčily, že stará láska nerezaví. Setkání se Sektem,jeho kosmickou baterkou a Stevovou radioaktivní krabičkou bylo třešničkou na dortu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 Super večer Sice jsem tam měl jako skoro jediný obrácený poměr věk hodinek : vlastní věk a většina hodinek by mi při nošení utrhla ruku, ale jsem rád, že se vám můj vintage jaderný kufřík líbil U přítelkyně doma mne čekala další předváděčka, její rodiče zavzpomínali na hodinky z mládí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 ??? Já myslel, že tvé životní krédo "v každých hodinkách najdu smítko" platí jen pro tvé hodinky. To platí jako obecně, jo? Tak to už ti svoje tikťaky nepůjčím, kazil bys mi iluze Jirko, Tvý hodinky jsou v naprostým cajku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 Ano, ano, ano, velmi vydařené setkání. Společnost výborná, jídlo dobré, první pivo velice hnusné Tak koukám,že jste si to pěkně užili,nějak jsem to nestíhal a to jsem, si myslel,že vás překvapím bez ohlášení no nic ,tak snad příště. A to jsem se těšil na pokec s Horhem chjo Snad to vyjde příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 no, ja jsem nebyl, ale ta baterka me zajima. vo co slo? Tato je ona?Je tam nějak víc modelů http://www.svitilny-fenix.cz/lithiove-cr123/led-svitilna-fenix-pd30-premium-r4 Jo, jo, to je ona. Nebo spíš ten novější model, ale v podstatě to je jedno, je super. Nakazil mně Salamio na srazu v Ostravě, taky jsem ji hned musel mít a nelituju ani vyšší pořizovací ceny. Šlo o to, že v Jablonci jsem ji vytáhl, následně jsem machroval jak je jednoduchá a nezničitelná, rozložil jsem ji na kousky a po složení už jenom blikla a nefungovala. Až na hotelu jsem zjistil, že se povolil jeden našroubovaný konektor u baterie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 (upraveno) Kluci hodte sem nejaky foto, ja chci videt ty vase ksi..............obliceje Upraveno 30. října 2011 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 Kluci hodte sem nejaky foto, ja chci videt ty vase ksi..............obliceje Mám pocit, že tohle byl první sraz, kde se neudělala jediná fotka. A to jsem měl foťák v náprsní kapse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 (upraveno) Bylo to hodně komorní. Pár chlapů dorazilo později, pár jich odešlo dřívěji a místo hodinek jsme se věnovali žací technice, osvětlovací technice a dlabanci. Upraveno 30. října 2011 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 Mám pocit, že tohle byl první sraz, kde se neudělala jediná fotka. A to jsem měl foťák v náprsní kapse ok, tak priste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se