Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Liberec, Jablonec

M916

Doporučené příspěvky

Tak na mne žádná dvanáctka ani osmnáctka nevyšla.

A manželka mi po přichodu dom zkontrolovala zápěstí, kde je jako mám. Prý myslela, že už konečně budu mít pořádné hodinky. A k tomu stačilo jenom ukázat obrázek a zakecat cenu... :D To je zlatá holka. Asi jí v blízké budoucnosti udělám radost.

Díky za setkání pánové.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdo bude chtít ve svejch hodinkách najít nějaký smítko, obraťte se na mě.

:lol:

??? Já myslel, že tvé životní krédo "v každých hodinkách najdu smítko" platí jen pro tvé hodinky. To platí jako obecně, jo? Tak to už ti svoje tikťaky nepůjčím, kazil bys mi iluze Posted Image
Odkaz ke komentáři

Zdar panove, rad jsem Vas vsechny poznal, i kdyz to bohuzel byla takova rychlovka. Urcite dojedu zase v lete a pak to doufam zopakujeme a protahneme.... Jinak reverza mne prekvapily ze i kdyz jsou male, jsou v pohode nositelne a stejne tak jsou nositelne i Bally o kterych jsem si myslel, ze jsou brutalne velke. Jeste jednou vsem diky a tesim se na dalsi setkani.

Jo a baterka uz funguje :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

I já,byť to bylo krátké a rychlé jsem všechny rád viděl a dobře se pobavil!Nejsem moc rád,že jsem Secta poznal,protože jsem měl možnost si zkusit jeho Fortisy na ruku a to pro mě nebylo dobře,pošilhávám po nich už dlouho a v tom mém tápání zda časem ano či ne mi to moc nepomohlo,že jsem si je zkusil! :sad01_anim: Ale jsem rád,že dokonalá baterka se světlem asi tak silným jako měly opely blitz na korbě na hledání bombardérů už chodí!!! :smile_anim: jo,bylo to fajn a příště zas rád dorazím!Snad budu mít víc času prozkoumat Zenithy a znovu dokonalé atomické vrakoviště!!! :cheers:

Odkaz ke komentáři

Nevím,nevyznám se v tom,ale sect přitáhl nádhernou kapesní outdorovou baterku,která na rozdíl od jiných fakt svítila!Model Fenix PD30,chci do ní jít.

Tato je ona?Je tam nějak víc modelů http://www.svitilny-fenix.cz/lithiove-cr123/led-svitilna-fenix-pd30-premium-r4
Odkaz ke komentáři

Super večerPosted Image Sice jsem tam měl jako skoro jediný obrácený poměr věk hodinek : vlastní věk a většina hodinek by mi při nošení utrhla ruku, ale jsem rád, že se vám můj vintage jaderný kufřík líbil Posted Image U přítelkyně doma mne čekala další předváděčka, její rodiče zavzpomínali na hodinky z mládí Posted Image

Odkaz ke komentáři

Ano, ano, ano, velmi vydařené setkání. Společnost výborná, jídlo dobré, první pivo velice hnusné :)

Tak koukám,že jste si to pěkně užili,nějak jsem to nestíhal a to jsem, si myslel,že vás překvapím bez ohlášení :argue: no nic ,tak snad příště. A to jsem se těšil na pokec s Horhem :smoke: chjo

Snad to vyjde příště.
Odkaz ke komentáři

no, ja jsem nebyl, ale ta baterka me zajima. vo co slo?

Jo, jo, to je ona. Nebo spíš ten novější model, ale v podstatě to je jedno, je super. Nakazil mně Salamio na srazu v Ostravě, taky jsem ji hned musel mít a nelituju ani vyšší pořizovací ceny.

Šlo o to, že v Jablonci jsem ji vytáhl, následně jsem machroval jak je jednoduchá a nezničitelná, rozložil jsem ji na kousky a po složení už jenom blikla a nefungovala. Až na hotelu jsem zjistil, že se povolil jeden našroubovaný konektor u baterie.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...