Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Protivzdušná obrana 1993 - 1994

edit: sice veget ale stejně na h***o

Upraveno uživatelem PNS
Odesláno

Duben 97, VU 6660 v Dejvicich na Podbabe, kasarna na Cinske ve 2.patre. Ve tretim patre byli experti z Komorniho Hradku /rukovali v KH u Chocerad/ a tem se rikalo "vychcanci" :). KVOP u nich samozrejmosti :). Byl to vlastne super cas a ten posledni den louceni byl snad horsi, nez prvni den... cetar Petr :)

V 26. 11. 2013 v 12:47, SCIFI napsal:

97-8 Komorní Hrádek. u čeho to nevím. nato jsem za ten rok nepřišel

Odesláno
  V 26. 11. 2013 v 21:50, lazy napsal:

1993 - 1994 PVO, radiostanice RDM6. Přijímač - Strakonice, PŠ - Klecany, "domovský útvar" v Rožmitále pod Třemšínem.

to já v tomto ročníku (L) zas na cykloidě pod Slaným, viz kousek výše.

Návštěvník Snow
Odesláno

Chtěl bych se ujistit, že se můj příspěvek v tomto vzpomínkovém vlákně bral jako pokus o vtípek. Pravda byla jen druhá část, ta o mém spolužákovi, kariéristovi. Sám jsem na vojně vůbec nebyl a nemrzí mě to. 

Odesláno

1985-1987 Jaroměř/Lešany/Rožmitál/Strakonice,vojsko beze zbraně - emigrant v rodině.

Dotáhl jsem to na šéfa kotelny III kategorie,později i správce kolektoru  :)

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Se taky přidám a to VÚ 1852 Brno-Řečkovice 1993-1994. Řidič tahače. Po PŠ v Ořechově a Neslovicích a po odebrání řp na vycházce převelen zpět na autorotu Řečkovice jako výkonný praporčík.Prostě veget v kanclu se spoustou jídla a cigaret. Všechny útvary protivzdušná obrana Brna

Upraveno uživatelem skodna
Odesláno
  V 18. 12. 2013 v 18:28, Mil.haus napsal:

VÚ 8070 Bratislava - PTP "černí baroni"

pisár, premietač, knihovník a distributor tlače

Zdravím!

Povolání paramedik ,Hohenelbe ?

Odesláno

Kdo na vlastní kůži nepoznal - neuvěří.

Byla to bomba (Švandrlík vystihl perfektně). Dodnes vzpomínám a pokud by byla možnost, tak bych si chvíli zopakoval. Byl to úplně jinej svět

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 18. 12. 2013 v 18:59, tommi_d napsal:

V ktorom roku ? V 1990 - 1992 bol VÚ 8070 v Nitre... V tej dobe boli PTP v Dukelských kasárňach VÚ 5569 (tam som slúžil ja ) a VÚ 3343 

to je teda mega hovadina

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)
  V 18. 12. 2013 v 19:07, tommi_d napsal:

dôvod YPO ?

ty  jsi byl v roce 92 ve vojenském táboře nucených prací ? ....... tak to gratuluju

Upraveno uživatelem YPO

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...