klobadysek Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 Tak za sebe musim potvrdit ze Angus biif je nej. Kde to ale muzete koupit v Cesku, netusim. Jinak osobne nejradsi hambac Atomic zEddie Rockets (americka jidelna stylu 50tych let). Jak nazev Hamburgeru vypovida, je to takovy mensi plamenomet (Chilli sauce & Jalapenos)
Kalifx Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 VS napsal: Co tak domácí pekárna a upéct si vlastní. Tak to už je hodně nad rámec času a energie, kterou jsem ochotnej domácímu hamburgeru věnovat
bandicoot Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 kalifx: nic lepšího než makovou/sezamovou kaiserku z billy jsem zatím neobjevil - buď ještě zatepla čerstvou nebo půl dne ponechanou pod utěrkou a zvláčnělou P.S. dneska mě nenase*ete, už jsem za dnešek stlačil dvojitýho dobyvatele a dvojitou neodolatelnou z panerie
flagolo Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 Kalifx napsal: Zajímavý téma... ohledně masa na dobrej hamburger už se tu lecos řeklo, ale můžete doporučit i nějakou dobrou housku? Vím, že čerstvé housky (žemle) jsou spíš regionální záležitost, ale třeba znáte někdo nějaký dobrý balený... Nebo i ty čerstvý v Praze . Nemám moc rád nasládlý housky a raději než sypkou konzistenci s přemírou křupavosti preferuju vláčnější a hutnější pečivo. Taky nemám rád když se mi pečivo práší od pusy. Barbarským zvykem je, nechat pár hodin uležet v igelitové tašce...
Honza49 Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 Pro Šimona Stoklasu - Řeckou pevninu jsem projel křížem krážem, ale hambáč jsem viděl jenom jednou. Nebyl to v Nea Pori náhodou giros? Pokud říkáš, že to stojí za opětovnou návštěvu Řecka a byl to Giros, tak s tebou musím souhlasit. Loni jsem byl na Lesbu. Celá dovolená na houby, špína bordel, moře v srpnu 20°, ale giros nejlepší, jaký jsem prozatím jedl.
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 Na víkend budeme dělat domácí hamburgery z 80ti kg argentinskeho masa... až ochutnám, napíšu vám recepis...
Dantechno Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 Hammer_Time napsal: Na víkend budeme dělat domácí hamburgery z 80ti kg argentinskeho masa... až ochutnám, napíšu vám recepis... Početná rodinka
Jakubisko Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 Hammer_Time napsal: Na víkend budeme dělat domácí hamburgery z 80ti kg argentinskeho masa... až ochutnám, napíšu vám recepis... Spis napis adresu
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 (upraveno) Jakubisko napsal: Spis napis adresu Pečky, Palackého 1211, Pizza u Rejnoka zrovna ty to máš kousek... Upraveno 11. června 2009 uživatelem Hammer_Time
Skalamander Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 Honza49 napsal: Loni jsem byl na Lesbu. Já jsem letos zase na ježka....
Honza49 Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 (upraveno) Skalamander napsal: Já jsem letos zase na ježka.... Dostal jsi mě. Ps. Karviňáci, zkusil jsem tu Prahu. Super, jak z filmu z šedesátých let. Klobása exelentní, manželka si dala žebra, prý taky super. Upraveno 12. června 2009 uživatelem Honza49
Donuts Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Do Sobesuk na kvalitni masicko z Anguse jezdim uz par let, respektive ted uz nemusim, kdyz otevreli restauraci u nas v Plzni. Angus burger jsem mel jenom jednou a nechutnal mi, nekdy mu dam druhou sanci. Jinak nejkvalitnejsi maso a ostatne i jine v Cechach tezko sehnatelne potraviny nakupuji v Makru.
marosh Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Honza49 napsal: Dostal jsi mě. Ps. Karviňáci, zkusil jsem tu Prahu. Super, jak z filmu z šedesátých let. Klobása exelentní, manželka si dala žebra, prý taky super. Ne jak ze šedesátých let, osmdesát procent zahradního nábytku, na kterém se sedí u popíjení piva opravdu ještě pamatuje soudruha presidenta Novotného. Obsluha neexistuje, takže do frontičky u okna a plnotučný Radegast za dvacet. To už sice není cena ala šedesátá, ale zároveň je to exkluzivní cena na dnešní poměry. Výlet na WC vyžaduje poměrně velkou dávku odvahy či alkoholu v krvi. A ty uzené špecialitky, uuhmm.
lolohh Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Maj tam furt kyselý okurky za tři kačky?
Honza49 Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 (upraveno) lolohh napsal: Maj tam furt kyselý okurky za tři kačky? Za 3 kačky bylo všecko - hořčice, kečup, křenex, okurka i beraní rohy (ty feferonky). Teda tři kačky, jedno zboží, ne všecko dohromady. Jinak 3 klobásy (fučel jsem jak parní vlak) žebra, přílohy, 1 radegasr, 1 birel (bohužel auto) 200,- kaček, takže lidovka. Upraveno 12. června 2009 uživatelem Honza49
Kalifx Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Tak jste mě úplně zblbli a já musel toho hamburgra nakonec udělat
Skalamander Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Kalifx napsal: Tak jste mě úplně zblbli a já musel toho hamburgra nakonec udělat co to je za sýr?
Jakubisko Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Kalifx napsal: Tak jste mě úplně zblbli a já musel toho hamburgra nakonec udělat Nic proti, ale spis nez hamburger mi to pripomina vetrelce
Conrad Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 (upraveno) Domácí hamburger je stejnej nesmysl jako lihuprostej fernet. Takhle domácí karboše nebo čevabčiči ze 3 druhů masa to je neco jiného Nutriční hodnoty hamburgeru u McDonalds Hmotnost porce g 106 Energie kcal 255 Bílkoviny g 13 Sacharidy g 30 Cukry g 7 Tuk g 9 Nasyc.mastné kyseliny g 3 Vláknina g 2 Sůl g 1,3 100g tatarského bifteku cca 100 kcal. Není o čem mluvit Upraveno 12. června 2009 uživatelem Conrad
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se