Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak za sebe musim potvrdit ze Angus biif je nej. Kde to ale muzete koupit v Cesku, netusim.

Jinak osobne nejradsi hambac Atomic zEddie Rockets (americka jidelna stylu 50tych let). Jak nazev Hamburgeru vypovida, je to takovy mensi plamenomet (Chilli sauce & Jalapenos) :devil:

• Odpovědi 197
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  VS napsal:
Co tak domácí pekárna a upéct si vlastní. :)

Tak to už je hodně nad rámec času a energie, kterou jsem ochotnej domácímu hamburgeru věnovat ;)

Odesláno

kalifx: nic lepšího než makovou/sezamovou kaiserku z billy jsem zatím neobjevil - buď ještě zatepla čerstvou nebo půl dne ponechanou pod utěrkou a zvláčnělou

P.S. dneska mě nenase*ete, už jsem za dnešek stlačil dvojitýho dobyvatele a dvojitou neodolatelnou z panerie

Odesláno
  Kalifx napsal:
Zajímavý téma... ohledně masa na dobrej hamburger už se tu lecos řeklo, ale můžete doporučit i nějakou dobrou housku? Vím, že čerstvé housky (žemle) jsou spíš regionální záležitost, ale třeba znáte někdo nějaký dobrý balený... Nebo i ty čerstvý v Praze :). Nemám moc rád nasládlý housky a raději než sypkou konzistenci s přemírou křupavosti preferuju vláčnější a hutnější pečivo.

Taky nemám rád když se mi pečivo práší od pusy. Barbarským zvykem je, nechat pár hodin uležet v igelitové tašce...

Odesláno

Pro Šimona Stoklasu - Řeckou pevninu jsem projel křížem krážem, ale hambáč jsem viděl jenom jednou. Nebyl to v Nea Pori náhodou giros? Pokud říkáš, že to stojí za opětovnou návštěvu Řecka a byl to Giros, tak s tebou musím souhlasit. Loni jsem byl na Lesbu. Celá dovolená na houby, špína bordel, moře v srpnu 20°, ale giros nejlepší, jaký jsem prozatím jedl.

Návštěvník Hammer_Time
Odesláno

Na víkend budeme dělat domácí hamburgery z 80ti kg argentinskeho masa... až ochutnám, napíšu vám recepis...

Odesláno
  Hammer_Time napsal:
Na víkend budeme dělat domácí hamburgery z 80ti kg argentinskeho masa... až ochutnám, napíšu vám recepis...

Početná rodinka :thumbsup_anim:

Návštěvník Hammer_Time
Odesláno (upraveno)
  Jakubisko napsal:
Spis napis adresu :thumbsup_anim:

Pečky, Palackého 1211, Pizza u Rejnoka :thumbsup_anim:

zrovna ty to máš kousek...

Upraveno uživatelem Hammer_Time
Odesláno (upraveno)
  Skalamander napsal:
Já jsem letos zase na ježka.... :)

Dostal jsi mě. :suicide_anim:

Ps. Karviňáci, zkusil jsem tu Prahu. Super, jak z filmu z šedesátých let. Klobása exelentní, manželka si dala žebra, prý taky super. :speak_cool:

Upraveno uživatelem Honza49
Odesláno

Do Sobesuk na kvalitni masicko z Anguse jezdim uz par let, respektive ted uz nemusim, kdyz otevreli restauraci u nas v Plzni. Angus burger jsem mel jenom jednou a nechutnal mi, nekdy mu dam druhou sanci. Jinak nejkvalitnejsi maso a ostatne i jine v Cechach tezko sehnatelne potraviny nakupuji v Makru.

Odesláno
  Honza49 napsal:
Dostal jsi mě. :suicide_anim:

Ps. Karviňáci, zkusil jsem tu Prahu. Super, jak z filmu z šedesátých let. Klobása exelentní, manželka si dala žebra, prý taky super. :speak_cool:

Ne jak ze šedesátých let, osmdesát procent zahradního nábytku, na kterém se sedí u popíjení piva opravdu ještě pamatuje soudruha presidenta Novotného. Obsluha neexistuje, takže do frontičky u okna a plnotučný Radegast za dvacet. To už sice není cena ala šedesátá, ale zároveň je to exkluzivní cena na dnešní poměry. Výlet na WC vyžaduje poměrně velkou dávku odvahy či alkoholu v krvi.

A ty uzené špecialitky, uuhmm.

Odesláno (upraveno)
  lolohh napsal:
Maj tam furt kyselý okurky za tři kačky?

Za 3 kačky bylo všecko - hořčice, kečup, křenex, okurka i beraní rohy (ty feferonky). Teda tři kačky, jedno zboží, ne všecko dohromady. Jinak 3 klobásy (fučel jsem jak parní vlak) žebra, přílohy, 1 radegasr, 1 birel (bohužel auto) 200,- kaček, takže lidovka. :lol:

Upraveno uživatelem Honza49
Odesláno (upraveno)

Domácí hamburger je stejnej nesmysl jako lihuprostej fernet.

Takhle domácí karboše nebo čevabčiči ze 3 druhů masa to je neco jiného

Nutriční hodnoty hamburgeru u McDonalds

Hmotnost porce g 106

Energie kcal 255

Bílkoviny g 13

Sacharidy g 30

Cukry g 7

Tuk g 9

Nasyc.mastné kyseliny g 3

Vláknina g 2

Sůl g 1,3

100g tatarského bifteku cca 100 kcal. Není o čem mluvit

Upraveno uživatelem Conrad

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...