Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Možná ma pořád Vodafone ISIC tarif, pokud má člověk dečka. Flat vsechno a 10 GB za 500? To mám já.

Jo, aktuálně to ještě mají na ISIC a bez závazku. T-m teď má pro méněnáročné telefonisty 100min, 100sms plus 10GB za 399,- pro lidi z ulice.

Jinak O2 rozjíždí na vybraných projednách pilotní program k vybraným tarifům bez FUP limitu, ale samozřejmě to má háček... stojí to myslím 250,- navíc k tarifu. Když člověk vyčerpá data, která má v základu se standartní rychlostí, tak za těch 250,- (nebo tak nějak) nemá FUP, ale jede to jen 2 nebo 3 MB/s, což je OK max na mail, messengery, surfování... ale nějaký stream nebo spotify padá..

• Odpovědi 538
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak dnes jsem to objednal, 2x telefon 399,- neomezenej tarif + 4 GB data/tarif, wifi hotspot neomezeny data 319,- + modem za 1kc

+ simka do alarmu 28,- 

Vse ceny s DPH

K tomu prej dotace na telefon 2000,-

Odesláno

Tak jsem dostal mailem nabidku a neni to tak vesely, sypu si popel na hlavu

v telefonu neco blekotal o 399 s dani a nakonec z nej vypadlo ze je to jen na 3 mesice.

neomezenej tarif + 5 GB za 419 bez dane

ty samotny data jsou za 300

Odesláno

dotaci já nepotřebuji. Tak uvidím ;)

Jestli ti bude t-mobile vyhovovat treba kvuli stabilite site na data, a budes tam chtit zustat, tak se podivej, za kolik ten tvuj vybranej mobil vykupuje treba mobilni pohotovost. Kdyz pak udelas rovnici cena u t-mobile-doplatek+vykup, nejaky litr ti to muze hodit. To pak pokrati 24 a muzes si to odecist od mesicniho pausalu jako jinak vyjadrenou slevu

Odesláno (upraveno)

Tak mě volali z Tmobile a řekl jsem jim nabídku co mám a nabídli mě neomezený a 4,5gb dat za 449kc s daní. Má volat za dvě hodiny, tak jim na to asi kejvnu. Což? Nejdříve zkoušela neomezený plus 5gb za 550. Tak sem řekl, se mám lepší nabídku. Chvilku se odmlcela a vytáhla toto.

Upraveno uživatelem Gustaf

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...