Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A teď si vemte, že většina lidí má to samé mínění o nás, když si kupujeme hodinky za statisíce a oni mají ještě přesnější v řádu stokorun 🤣

• Haha 2
Odesláno

Co je zajímavé, že většina srágor typu snake oil má racionální základ (ve speciální situaci). Kdysi jsem bydlel v domě na velmi rušné dlážděné ulici, kde když jela tramvaj, chvěl se celý dům. Repro kabely byly položené na parketách a to chvění bylo slyšet v reproduktorech. Tak jsem je podložil knížkama a bylo to vyřešené. Horší to bylo s gramofonem - ten jsem musel podložit rozřízlejma míčkama na minigolf...

Odesláno

Ahoj pánové, je reálné sehnat/poskládat domácí kino (AV receiver + repro 5.1), kolem 40 000,- - 45 000,- ?

Je mi jasné, že v této cenové relaci to asi nebude, žádná velká sláva, ale chtěl bych to domácí koukání posunout kousek dál. 

Děkuji  

Odesláno
5 hours ago, Já ml. said:

Ahoj pánové, je reálné sehnat/poskládat domácí kino (AV receiver + repro 5.1), kolem 40 000,- - 45 000,- ?

Je mi jasné, že v této cenové relaci to asi nebude, žádná velká sláva, ale chtěl bych to domácí koukání posunout kousek dál. 

Děkuji  

Polk Audio je fajn, poskládali jsme ho bráchovi takhle a hraje to výborně. Subwoofer to chce, přináší větší zážitek z filmu, ale to už budeš deset přes, takže časem 🤙

Screenshot_20260108-180432~2.png

Screenshot_20260108-180541~2.png

Odesláno

Děkuji za odpovědi. Ten Polk se mi zamlouvá, Klipsch bych nedal vizuálně. Je nějaká varianta náhrady S55E za regálovové? Nejsem si jistý, jak by dopadla konfrontace těch sloupových a dětí, nebo mé ženy při úklidu...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...