nickolas Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 před 2 minutami, Oplt napsal: Proč máš tak dojebaný membrány? Ted budu chytrej, mam nacteno To je prave to drevo o kterym Afri mluvi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Aha, ale vypadá to divně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 před 42 minutami, Oplt napsal: Aha, ale vypadá to divně. Za mě je to originální https://www.dali-speakers.com/products/oberon/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prowler Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Já mám klasicky membrany a hraje to taky pěkně í když čekám na větší... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Promiň nechtěl jsem nějak prudit, jen mi to přišlo divné. Co by jsi mohl čekat od pošuka co má hifi krámy z 70 _ 90 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 ProAc se moc nevidí. Dobře ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Asi jsem magor, ale líbí se mi to a zvuk super. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Dobře ty To ukážu manželce, až bude zase tvrdit, že jsem pacient Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Moc pěkný kumbálek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 @Duke650 chapu ze to je hazeni perel svinim, ale kdyz uz jsi to nakous... Rikas ze tam ma lepsi bedny nez ty Klipsche. Zminoval jsi Focaly 9xx, velikostne mi sedi spis 8xx. Ale co si myslis treba o tech Oberon 3? Neco jsem o nich cetl a mohly by mi sedet. Na muj vcelku nenarocny poslech. Presne monitory nehledam. Chci neco zabavneho a jednoducheho, co se dobre posloucha. Klucina mi na ty moje AC/DC ty Klipsche vylozene “cpe”. Nicmene “Pribinacky” mam rad, ale je to zaroven to nejdivocejsi co si dam a to uz ne prilis casto. S pribivajicim vekem zacinam ocenovat vice klidu a jdu naproti bluesrocku/blues. Co jede nejvic? Springsteen, Bonamassa, Beth Hart, Clapton, SVR (diky ti za nej), Cocker... Rockovejsi, ale v klidu. Ty Oberony se mi zacinaji docela libit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 (upraveno) Dali mají basreflex dozadu, Focal dopředu = měně problémů s duněním Upraveno 29. prosince 2020 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Stručné...ale chápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 před 52 minutami, African napsal: Moc pěkný kumbálek Ty vole, to je obývák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Tvoje paní musí být světice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 před 6 minutami, nickolas napsal: Stručné...ale chápu Sorry psal jsem to na mobilu během cvičení na Kettlerovi k té muzice _Stevie Ray byl neskutečný tahoun. LP In Step jsem si pořídil ještě v době kamenné, to jsem ještě netušil jaký je to “zvíře” pokud rád objevuješ novou hudbu, zkus třeba Cosmosquad, alba Morbid Tango a Squadrophenia jsou mňam, a zvukově se ti “vejdou” do obýváku - je to jen trio bicí basa kytara, velmi dobře čitelné nahrávky ... třeba takový Nightwish s jejich komplexními strukturami\vrstvami si zřejmě nevychutnáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Ja to nemyslel zle, neomlouvej se. Naopak, jak rikam, hazeni hrachu na zed SVR jsem objevil pote, cos sem o nem napsal a super. A v podobnych vodach budu objevovat rad. Nehlede na to, ze mladych letech jsem poslouchal hovadiny, pak nejakou dobu nic a az ted ve stari (44) nachazim rozumne veci K tomu odstupu od zadni zdi. Bude tam dobre 20cm a na zdi je relativne hruba tapeta s plastickym vzorem. U tech oberonu pisou, ze se nemusi (skoro nemaji) prilis smerovat. To mi vyhovuje, pac muzou jit prdeli primo do zdi a nebudou tak foukat uplne primo za tu debilni skrin (toho jsem se bal nejvic). Prilis hlasite obvykle hrat nebudou a kdyz uz, tak duneni nebude vylozene spatne (co chce parta zpitych chlapu...). Kazdopane uvidim co z nej zitra vymacknu na zapujcku a co pripadne otestujem primo v miste. Rozhodne chci slyset Oberony i Focaly. Ty Klipsche ma jiny kamos doma a hrozne si je chvali. Ale je pravda ze je na tvrdsi muziku nez ja. Asi bych ho mel taky navstivit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 před 3 hodinami, nickolas napsal: Ja to nemyslel zle, neomlouvej se. Naopak, jak rikam, hazeni hrachu na zed Nejedna sa o hrach, su to perly... . PS: sorry, musel som Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Troje hodiny a na každých jiný čas? To by se mělo trestat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 před 7 minutami, VS napsal: Troje hodiny a na každých jiný čas? To by se mělo trestat. Čtvery.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se