dr.sphinx Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 Můžete to sem prosím přestat dávat? Tenhle tuleň i anakondy výše připomínají endoparazity až příliš nutkavě, je mi normálně blivno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 Tak jsem se k tomu po měsíci, možná po dvou dokopal, ale volný čas se u nás vyvažuje zlatem Je tam potvora a zdá se dle displeje, kde místo jedničky svítí Phono že jsem výjimečně nic neposral A teď už jen ten gramec, rád bych od Ježíška něco pěkného, ale už teď jsem tak nějak zcela jistý že se bude doma točit mnohem dřív Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2022 Už je to tady, začínám dělat průzkum a na doporučení kamarádů, gramofanoušků a různých prodejců mám první tři horké favority. Rozpočet mám patnáct, a s těmito kousky se na ně s mojí slevou dostanu, takže vlastně hledám okolo dvacky...kterému by jste dali přednost nebo ještě nějaký nápad? Děkuji za postřehy Dual 505-4 https://www.whathifi.com/reviews/dual-cs-505-4 Rega planar 3 https://www.whathifi.com/rega/planar-3-elys-2/review Project Debut PRO https://theaudiophileman.com/debut-pro-turntable-review-pro-ject/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 7. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2022 před 1 hodinou, African napsal: Už je to tady, začínám dělat průzkum a na doporučení kamarádů, gramofanoušků a různých prodejců mám první tři horké favority. Rozpočet mám patnáct, a s těmito kousky se na ně s mojí slevou dostanu, takže vlastně hledám okolo dvacky...kterému by jste dali přednost nebo ještě nějaký nápad? Děkuji za postřehy Dual 505-4 https://www.whathifi.com/reviews/dual-cs-505-4 Rega planar 3 https://www.whathifi.com/rega/planar-3-elys-2/review Project Debut PRO https://theaudiophileman.com/debut-pro-turntable-review-pro-ject/ Ten co ma kryt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2022 před 11 minutami, eskimak napsal: Ten co ma kryt. Kryty mají k dispozici všechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 7. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2022 před 9 minutami, African napsal: Kryty mají k dispozici všechny V tom pripade neporadim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 7. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2022 Žádný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 7. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2022 Afri, mozno este @instant poradi, ten sa na gramce specializuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2022 Já bych měl stejný předvýběr a stejný problém vybrat. Vyrostl jsem na Dualu, Regu jsem vždycky měl rád, Mira, Planet, Luna, Apollo, to byly pojmy, ale asi bych vzal ProJect. Nebo Dual plný automat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2022 před 18 minutami, Hasňa napsal: Já bych měl stejný předvýběr a stejný problém vybrat. Vyrostl jsem na Dualu, Regu jsem vždycky měl rád, Mira, Planet, Luna, Apollo, to byly pojmy, ale asi bych vzal ProJect. Nebo Dual plný automat. Oni budou všechny asi dobrý, bude to spíš otázka designu. Project u mě taktéž vyhrává a kdyby něco, slevy stále platí jak jsem zmiňoval před rokem v SZ a defakto na cokoliv To Duke650: Tobě náhodou nezbyli nějaké placky? Máš dobrý vkus, tak by jsme se třeba domluvili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 7. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2022 Podívám se až budu doma ale myslím že jsem už všechno rozdal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2022 Ten so šaltpákou. Mňa vždy bavilo za jazdy prehadzovať rýchlosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 On 6/7/2022 at 6:50 PM, eskimak said: Afri, mozno este @instant poradi, ten sa na gramce specializuje... najlepsi kryt na gramec je zelezobetonovy aspon 10cm hruby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 před 52 minutami, instant napsal: najlepsi kryt na gramec je zelezobetonovy aspon 10cm hruby Tak proč ne v dnešní debilní době Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 45 minutes ago, African said: Tak proč ne v dnešní debilní době pravda... smiech cez slzy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 Co si mám u UD501 vybrat z těchhle dvou nastavení XLR výstupu (do AT headphone ampu)? Dík a sorry za vyrušování, když je zrovna rozjetý low-tech humor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 @dr.sphinxUž som videl všeličo, ale toto ešte nie. Pin 2 na XLR je štandardne HOT. Ak by si si dal HOT na pin 3, tak otáčaš fázu signálu. Čo by si z toho mal, to tuší iba nejaký veľký mysliteľ, alebo guru, možno muftí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 @McStinger Dík, fakt divný. Přepínání zachovali i u nástupníků 503 a 505. Davon bin ich ein Hirsch. Exotická fíčura jiných TEAC komponentů? Nebo to nějaká starší technika má naopak? Prostě XLR2, ale asi budu večer eště chvíli googlit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 Já mám na Luxmanu přepínač fáze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se