neuromancer Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 Ty vole Afri, Anna Rusticano, to je nostalgie jaxviň, 1983, je mi 13, v TV jde festival Intertalent a ona vyhrála...prazážitky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 před 3 hodinami, Duke650 napsal: Ethernetový kabel mezi bednou 1 a bednou 2 nepřenáší žádný výkon signál se zesiluje v každé ze dvou beden Takže to tedy má 6 zesilovačů? A equalizer to má taky v každý bedně? Špatně jsem tedy pochopil popis. Když je vidět fotka, tak vždy je pouze jedna bedna zezadu. Trochu se mi nezdály parametry a tak jsem se podíval na KC62, ze které vychází basová sekce. A trochu jsem oněměl... Asi si to budu muset poslechnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 Před hodinou, neuromancer napsal: Ty vole Afri, Anna Rusticano, to je nostalgie jaxviň, 1983, je mi 13, v TV jde festival Intertalent a ona vyhrála...prazážitky Ou yes Také jsem u ty bedny trošku zavzpomínal.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 Odporucam navstivit TerraTechnica v Znojme, tam je takychto bedniciek plna hala . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 (upraveno) před 2 hodinami, elloco napsal: Takže to tedy má 6 zesilovačů? A equalizer to má taky v každý bedně? Špatně jsem tedy pochopil popis. Když je vidět fotka, tak vždy je pouze jedna bedna zezadu. Trochu se mi nezdály parametry a tak jsem se podíval na KC62, ze které vychází basová sekce. A trochu jsem oněměl... Asi si to budu muset poslechnout V každé bedně jsou 3 výkonové zesilovače: 500 W na basy, 100 W na středy, 100 W na výšky. Předzesilovač + DSP + streamer + ostatní smart funkce jsou IMHO jen v primární bedně, to je ta, ve které jsou všechny inputy (HDMI, Toslink, cinch atd.) Zpracovaný signál jde z primární bedny do sekundární buď bezdrátově (to se veškerý obsah v primární bedně převzorkuje na 24bit/96kHz) nebo ethernetovým kabelem (pak je obsah převzorkovaný na 24bit/192 kHz) v sekundární bedně je pak další D/A převodník a za ním ty tři zesilovače Upraveno 20. února 2023 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2023 před 7 hodinami, Duke650 napsal: V každé bedně jsou 3 výkonové zesilovače: 500 W na basy, 100 W na středy, 100 W na výšky. Nevieš, čo má riešiť ten A/B zosík na výšky? Čo ich viedlo dať tam toto a nie D ako tie ostatné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2023 snaha nedojebat vysledny zvuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2023 Asi trochu stupidní dotaz, ale je jedno, který z těch sloupů dám na kterou stranu? Tj. můžu si vybrat, jestli "primární" bedna bude ta vlevo nebo ta vpravo, nebo je to předem dané? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2023 By default, the primary speaker plays the right channel and the secondary speaker plays the left, but channel designation can be changed in the KEF Connect app’s Settings menu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 22. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2023 Ahoj, trosku ted lezim ve vyberu neceho budgetoveho (do 40k) na stereo poslech. Posloucham rock, metal, klasiku, manzelka pop, ale spis jen jako podkres. Umisteni by bylo u TV v mistnosti 35m2, kde ale obyvaci cast je ca 4,5*2,5m a poslech tedy z tech ca 2,5m. Jako zdroj rozmyslim momentalne mezi Marantz Melody X (posloucham a kupuju stale i CD :-)), pripadne Maranzt PM6007 s tim, ze pro stream bych do toho pichnul apple tv (ma digital out) a casem dokoupil CD, pripadne treba Blue ray prehravac, z ktereho bych to pouze transportoval do PM6007. Z beden, kde bych se rad drzel rozume i co se rozmeru tyce, jsem slyšel a zatím me nejvíc zaujaly BW 607 s2 anniversary (tady bych mozna unesl i ty vetsi 606 s2 anni), Canton GLE 30 a Polk R100. Ještě mám v plánu si poslechnout Klipsch R500 a doporučovaný mi byly i (podezřele) levné Heco Aurora 300. Budu rad za veskere zkusenosti a tipy, bazaru se nebranim, vsiml jsem si napr. ze je k mani za 36 Onkyo 8270 s KEF ls50 meta, ale ten zesik (receiver) ma na vysku 149mm a já mám místo jen 150mm - predpokladam, ze alespon 1-2cm nad pristrojem je kvuli vetrani potreba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2023 KEF LS50 jsou aktivní bedny, na jejich krmení není třeba zesilovač/receiver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 22. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2023 Píše LS50 Meta, to je pasívny variant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 22. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2023 ano, myslel jsem pasivni verzi ls50 meta. ls50 wireless ii jsem slysel a libily se mi moc, ale a) bazarovy jsou nejlevnejsi ca 5tis. nad mym limitem, b) nevim, jestli bych po case stejnak nechtel alespon trochu system vylepsovat a u tech wireless je to max prikoupeni subu nebo prodej a komplet prestavba... ten staromilsky pristup, ze postupne menim / dokupuju ma neco do sebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 22. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2023 (upraveno) 4 hours ago, blackwhit said: Ahoj, vsiml jsem si napr. ze je k mani za 36 Onkyo 8270 s KEF ls50 meta, ale ten zesik (receiver) ma na vysku 149mm a já mám místo jen 150mm - predpokladam, ze alespon 1-2cm nad pristrojem je kvuli vetrani potreba. Ked to riesis od nuly, tak preco nie KEF LS50 wireless II alebo lacnejsie KEF LSX II? A nemusis riesit nic dalsie ako zosik, ci streamer. A za tie iste prachy nevyskladas po komponentoch nic lepsie. Upraveno 22. února 2023 uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 22. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2023 ls50 wireless ii jsou i starsi nad muj rozpocet, navic pocitove je to sama elektronika a zivotnost si myslim, ze bude mensi nez na delene sestave, kdy navic muzes jednotlive komponenty menit / opravovat / vylepsovat. Tady mam furt pocit, ze po 2 letech to muze lehnout jako kazda jina elektronika... a novy jsou 70 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2023 Není to tak. V těchhle cenách budeš jenom vyhazovat peníze, nic pořádně nevylepšíš, rozdíly nebudeš nejspíše ani slyset, a pokud je uslyšíš, nebudeš schopen vyhodnotit co slyšíš a hlavně nikdy, nikdy ti to nebude hrát tak dobře, jako LS50. To bys do toho musel dát daleko, daleko více peněz. V každé další krabici budeš muset zaplatit tu krabici, kabely, management, výrobu, dopravu z Číny a na elektroniku zbyde 15 korun. Tohle jsme museli dělat v minulém století. Pokud nechceš vyrábět zlato vdechováním tabákového dýmu do vody, kup all-in-one KEF a zapomeň na nějaké ladění a postupně zlepšování, které je jen chimérou bez reálného základu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 22. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2023 krasnej prispevek - zejmena postupne zlepsovani, ktere je jen chimerou bez realneho zakladu... Nicmene porad je tam problem, ze 70 dat nechci za nove a starší za 45 jsou jednak furt vejs nez rozpočet (manželka) dovolí a druhak bych se bál kupovat elektroniku třeba 2r jetou... nebo myslíte, že je to opravdu stavěný tak, že to něco vydrží? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 22. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2023 LSX II mas za 35 hraju tiez perfektne na tie prachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2023 krasnej prispevek - zejmena postupne zlepsovani, ktere je jen chimerou bez realneho zakladu... Nicmene porad je tam problem, ze 70 dat nechci za nove a starší za 45 jsou jednak furt vejs nez rozpočet (manželka) dovolí a druhak bych se bál kupovat elektroniku třeba 2r jetou... nebo myslíte, že je to opravdu stavěný tak, že to něco vydrží?Ok, moc drahé, to chápu, to je argument, samozřejmě. Ale kvalitativně se s komponentama za tuhle cenu výše prostě nemůžeš dostat. Navíc je to úhledné, žádné zaprášené krabice, dálkové ovladače a hnusné kabely nikde, pro mě nirvána. A to mám doma přesný opak z minulého století. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2023 U nás je to kombinace předchozího a stávajícího století. Ze streameru/preampu TEAC NT-505 do procesoru Lyngdorf RP-1, pak do koncového TEAC AP-505, to vše symetrickými XLR kabely. A pak bi-wiring kabely Krautwire do beden KEF R700. Ten NT-505 bere hudbu nejčastěji z Tidalu, druhý obvyklý zdroj je NAS, v záloze je CD player TEAC PD H500C Jsem s tím spokojený? Jsem a hodně. Sice jsem chvilku špekuloval o upgrade na TEAC UD-701 + AP-701, ale dlabu na to a jak se znám, za pár let si jednoho večera najdu článek, že po upgrade firmwaru se dá KEF LS60 konečně kombinovat s Dirac Live a to bude poslední kapka .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se