Jerryl Odesláno 1. března Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března (upraveno) Tak bez debat v Číně to je vyrobené, ale mozkem je bílý muž ze zmíněné Kalifornie. Možná to žlutej muž za chvíli opajcuje a bude prodávat pod svojí značkou Wiimrdej Ale hraje to pěkně. Upraveno 1. března uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. března Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března JJ, vybíral jsem ze všech tří modelů. Prostřední jsem vynechal, protože ani ryba ani rak a zbyl mi budget friendly Mini nebo Pro plus se všemi výhodami. Přišla neodmítnutelná nabídka na miniho, tak bylo vymalováno. Zajímalo by mě, o kolik je lepší Pro plus než Mini. Ale na ty moje uši je to asi jedno Záleží na tom ostatním železe. Přesná, silná, nezkreslující strojovna té krásy ukáže prostě více. Lampový zesilovač a jednopásmové horny ukážou prd. Z Wiimu jdu ven už v analogu, takže plus pro mě dává velký smysl, viz odkaz. Když to někdo chce jen jako streamer a jde ven ještě v digitálu a překlad dělá třeba až v receiveru, tak je to plusko asi zbytečné. https://www.hifistudio79.nl/wiim-pro-plus-review-measurements/?lang=enAntiteze k anachronickému PVC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. března Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března Tak bez debat v Číně to je vyrobené, ale mozkem je bílý muž ze zmíněné Kalifornie. Možná to žlutej muž za chvíli opajcuje a bude prodávat pod svojí značkou Wiimrdej Ale hraje to pěkně.Korporátní zisky nejdou do Číny, firmu nevlastní nějaký podnikavý aparátčík v softu není špión. Dneska jsem už rád i jen za to. Výrobu v EU má tak ProJect stream box s2, ale ten má horší výbavu a vyšší cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března Ako v tych WiiM funguje to hlasove ovladanie cez Alexu? Kvoli tomu by som to snad dokupil aj ja. S googlom sa musim niekedy pekne dlho hadat, kym pochopi co chcem zahrat , aj ked je to mozno chyba Spotify a nie googla, lebo vlastne hlasom ovladam len Spotify (cez chromecast do tych mojich KEF-ov). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března Netuším, z hlasového ovládání mám kopřivku, nepoužívám to nikde a nikdy. Mluvit k věcem mi připadá divné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března Mne to rovnako pripadalo divne , ale uz som si trochu zvykol. Je to velmi pohodlne a casto aj rychlejsie. Ale stale sa niekedy citim pri tom divne a radsej siahnem po ovladaci . Zacal som s tym v saune, kde vlastne ina moznost nie je a postupne to zamorilo cely dom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března S Alexou taky nemůžu sloužit, protože s ní nemluvím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března před 9 hodinami, Hasňa napsal: Netuším, z hlasového ovládání mám kopřivku, nepoužívám to nikde a nikdy. Mluvit k věcem mi připadá divné. Tomu rozumím, mám to stejně s jednou výjimkou. V autě na volání používám siri, sice se taky někdy dohadujeme, ale přijde mi lepší, než se hrabat v telefonu. Jinak sorry za OT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března ...top album. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března Zajímavá věc, poslechl jsem si kousek a je to pohodový, ale zjistil jsem překvapení, že její manžel, je mě známější zpěvák - Elvis Costello. Dobrej páreček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března Tak už jsem to psychicky nevydržel a po desetiletích vybalil gramofon, Objednal novou přenosku a dnes zaskočil na burzu koupit si nějaké to akustické LP (ta zhruba stovka LP co mám, je hnaná elektrikou...). A zvědavě a pln očekávání jsem se usadil a zaposlouchal. A dojmy? Děsivý praskot (takhle jsem si to nepamatoval) a velmi slušná dynamika (LP z r. 1979). Asi tehdy využili plně možnosti LP a ne jak dnes mrzačí CD... Závěr? Gramofon nechám venku a spolu s CD a streamem mě budou dál provázet životem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března Dynamika nahrávek šla do kopru před lety, nesouvisí to s formátem LP nebo CD https://cs.wikipedia.org/wiki/Loudness_war Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března před 12 minutami, Duke650 napsal: Dynamika nahrávek šla do kopru před lety, nesouvisí to s formátem LP nebo CD https://cs.wikipedia.org/wiki/Loudness_war No jistě. Tehdy plně využili možnosti LP = slušná dynamika. Dnes kurvěj nahrávky na CD (tedy nevyužívaj možnosti formátu) = špatná dynamika. Mám desítky CD, který hrajou na hovno a furt jsem nechápal proč. Až jsem našel Album list - Dynamic Range DB (loudness-war.info) a pochopil proč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aelfwine Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Nějak se mi v posledních dnech vedle chronomagorství rozjíždí i audiofilství. Koupil jsem HiBy R3 II, předplatil Tidal a ne a ne sluchátka sundat z uší. Když jsme u sluchátek - v čem posloucháte vy? Doporučujete? Hledám spíš něco věrného a přesného, než dneska moderní přebasovanosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března (upraveno) O sluchátkách vážně nic nevím, ale dospěl jsem k závěru, že každý to má v audiu asi podle sebe a popsal bych to jako s botama. Moje nejpohodlnější pěkně rozšláplý křusky prostě nemusí nikomu jinýmu padnout. V posledním týdnu si ale připadám jako idiot, který se léta honí za nedostižným vlhkým snem v podobě nejlepšího dosažitelného zvuku, abych byl nyní skončil u receiveru, který jsem i s CD přehrávačem stejné řady dostal prakticky zadarmo. Přikoupil jsem k tomu ten Wiim mini puk a ono si to nějak dobře sedlo, že to nehraje vůbec blbě. Takže na honění už seru Upraveno 5. března uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března před 6 hodinami, aelfwine napsal: Nějak se mi v posledních dnech vedle chronomagorství rozjíždí i audiofilství. Koupil jsem HiBy R3 II, předplatil Tidal a ne a ne sluchátka sundat z uší. Když jsme u sluchátek - v čem posloucháte vy? Doporučujete? Hledám spíš něco věrného a přesného, než dneska moderní přebasovanosti... Na sluchátka je tady extra vlákno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března V 1. 3. 2024 v 19:01, Jerryl napsal: Tak jsem na radu starších pořídil další krám do sestavy. Konkrétně ten poslední doporučovaný “puk” Wiim mini. Nečekal jsem zázraky, ale vážně mě mile překvapil. Dokonce to pěkně rozehrálo i můj odložený Cambridge Audio Topaz SR10, což není tak oblíbená řada jako Azur. Už jsem nad ním skoro lámal hůl a chtěl ho prodat, ale v kombinaci s pukem se z toho stala velmi příjemně poslouchatelná kombinace. Dokonce s jezevčíkem se mi zvuk zdá chvílema až zbytečně výrazný, že mu asi budu muset ubrat basů. Puk je dobrej i tím, že má svůj ekvalizér, takže si zvuk každý upraví podle svého více či méně dokonalého ouška. Zatím jsou to první pocity, zvykáme si na sebe a ladím vhodné kombinace přístrojů. Řekl bych, že je to doporučitelná hračka. Já jsem minulý týden pořídil Wiim Pro Plus a jsem teda naprosto spokojenej. V kombinaci s Advance Paris A10 to hraje na moje uši zatraceně dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Ahoj, taky jsem oprášil gramofon, konkrétně se jedná o Pro-Ject RPM1 Genie 2. Jak tak poslouchám desky s přenoskou Ortofon OM5e, říkám si že by to chtělo posunout zvukově trochu výš. Dali byste mi tip na přenosku? Zvažoval jsem Gold Note Vasari red. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března V 5. 3. 2024 v 13:14, aelfwine napsal: Nějak se mi v posledních dnech vedle chronomagorství rozjíždí i audiofilství. Koupil jsem HiBy R3 II, předplatil Tidal a ne a ne sluchátka sundat z uší. Když jsme u sluchátek - v čem posloucháte vy? Doporučujete? Hledám spíš něco věrného a přesného, než dneska moderní přebasovanosti... Tu je vlákno plus môj aktuálny favorit: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března Máte tady někdo zkušenost se Sonos beam? Stojí to za ty prachy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se