Alina Odesláno 14. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 Před pěti lety jsem vnímal nejvíce CLEARAUDIO http://www.musicalsurroundings.com/clearaudio/reference.html Tohle je nádherná věc, trpím na tangenciální ramínka, nemusíš jak vůl nastavovat optimální tečnu. Tenhle má navíc i radiální, jujky. Vysoký talíř, izolovaný motor.....co si víc přát, design povedený....za ty prachy vynikající, viděla jsem ho za deset tisíc doláčů, což se mi nezdá tak moc, při kurzu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2009 Před časem jsem z půdy vytáh gramec,vyslechl si něco o haraburdí, ale krááásně si mi při praskání,zapadajícím slunci a sklence vína rozjímá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 15. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2009 Před časem jsem z půdy vytáh gramec,vyslechl si něco o haraburdí, ale krááásně si mi při praskání,zapadajícím slunci a sklence vína rozjímá. povím ti, že když slyším ten praskot, běhá mi mráz po chrbátě, to jsou prachový zrnka či inší bordel, kterej je ideální abrazivo....ale rozumím tomu romantismu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 15. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2009 (upraveno) jakého LP ve své sbírce si nejvíc vážíte? třeba z hudebního hlediska....či jen proto, že má výtvarně zdařilý obal? máme ted tohle: http://cgi.ebay.fr/LE-QUATUOR-TESSIER-FRAN...93%3A1|294%3A30 a nebo: http://www.discomusic.com/records-more/13768_0_2_0_C/ Upraveno 15. července 2009 uživatelem Alina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 Nemáš desky nebo čas, Nebo obojí? Desek mám hafo, ale ten čas je sviňa :-) jo kdyby tak někdo vymyslel gramofon do auta .... takto 99% muziky jede z CD a z iPodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 Tohle je nádherná věc, trpím na tangenciální ramínka, nemusíš jak vůl nastavovat optimální tečnu. Tenhle má navíc i radiální, jujky. Vysoký talíř, izolovaný motor.....co si víc přát, design povedený....za ty prachy vynikající, viděla jsem ho za deset tisíc doláčů, což se mi nezdá tak moc, při kurzu... jooo Clearaudio ... před lety jsem měl to štěstí, že jsem obchodoval s bratrem pana Suchého (v jiné branži) a mám pár příjemných vzpomínek na dýchánky u kafe a poslech z úžasného gramofonu přes příšerné reprobedny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 jakého LP ve své sbírce si nejvíc vážíte? třeba z hudebního hlediska....či jen proto, že má výtvarně zdařilý obal? dlouho jsem se mylně domníval, že je to highendové LP Clearaudio Classic No.1, ale teď to vidím jinak ... úplně první desky, koupené v pubertálních letech v Maďarsku, vojeté až na dřeň :-) joooo už vím co tady bude šumět v sobotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2009 Protože jsme cvoci do hodinek doporučuji zhlédnout TOHLE . Je to současný model.Asi před patnácti lety jsem si vyfotil předchůdce tohohle cirkusu,ale nemůžu nějak ty fotky najít,takže snad jindy. TRANSROTOR patří mezi významné německé výrobce gramofonů a ne všechny jsou finančně nedostupné jako zmíněné turbo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 22. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2009 Protože jsme cvoci do hodinek doporučuji zhlédnout TOHLE . Je to současný model.Asi před patnácti lety jsem si vyfotil předchůdce tohohle cirkusu,ale nemůžu nějak ty fotky najít,takže snad jindy. TRANSROTOR patří mezi významné německé výrobce gramofonů a ne všechny jsou finančně nedostupné jako zmíněné turbo. je to teda turbodiesel, tenhle stroj, to se musí nechat. v týhle cenový hladině to už považuju za hifisnobismus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 23. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 Máte nějaký zkušenosti s pračkama na desky? našla jsem postup jak si vyrobit domácí pračku za minimum nákladů.... http://www.teresaudio.com/haven/cleaner/cleaner.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 jakého LP ve své sbírce si nejvíc vážíte? třeba z hudebního hlediska....či jen proto, že má výtvarně zdařilý obal? To je ale přece úplně jasný... už přes 30 let kraluje v mé sbírce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 31. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2009 To je ale přece úplně jasný... už přes 30 let kraluje v mé sbírce Tohle mám jen na cd, jo, to byl Mišík ještě panáček.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2009 (upraveno) Poraďte mi, jaké mám koupit reprobedny k této mašince. Mám k ní připojené bedny, které jsem si před 25 lety vyráběl a hrají furt dobře. Ale chtělo by to nějaký hezčí kus nábytku. Zatím jsem našel tyhle, http://reproduktory.tvm-valmez.cz/dvoupasm...5-07-p-192.html http://reproduktory.tvm-valmez.cz/tripasmo...5-50-p-195.html ale třeba víte o něčem lepším. V poslední době to využívám hlavně jako zesilovač, mám k tomu připojený DVB-T příjímač s HDD, takže na tom jde digitální TV, digitální rádio, občas nějaké CD nebo MP3. Počítačových bedniček jsem vyzkoušel tuny, ty opravdu ne, bedničky z různých minivěžiček jsou stejná bída. Ty dělané bedny hrají opravdu nejlíp. Uvažoval jsem i o tom, nakoupit reproduktory, výhybky, nařezat lamino a něco vyrobit. Ale za ty peníze se to skoro nevyplatí vyrábět. PS: Hi-Fi weby už jsem prolezl, vím, že bedny pod 100 000,- nehrají a že to mám vyhodit a koupit si nový receiver a zesilovač a přezesilovač a podzesilovač a zbourat barák a postavit poslechovou místnost a ....., ale tomu bych se rád vyhnul. Upraveno 23. listopadu 2009 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2009 Co tyhle? Ale nevím, jak si budou zvukově rozumět s tím Technicsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmuf Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2009 Nejvíc si vážím desky Missa Jazz - jazzová mše od fenomenálního trumpetisty a skladatele Jaromíra Hniličky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2009 (upraveno) VS.Dvě důležitý věci.Rozpočet a typ reprosoustav.To je jestli regálovky nebo sloupovky.Za málo peněz doporučuju jednoznačně dvoupásmovky a klidně i z druhý ruky.Obecně siliče Technics jsou dost nestabilní takže to chce co nejjednoduší výhybku a možná u repro papírový membrány. Upraveno 23. listopadu 2009 uživatelem HB63 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2009 jakého LP ve své sbírce si nejvíc vážíte? třeba z hudebního hlediska....či jen proto, že má výtvarně zdařilý obal? Taky už delší čas tohle a jednoznačně kvůli parádní muzice a samozřejmě zpěvu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2009 Pořídil jsem před časem toto: http://www.studioline.cz/?lang=cz&esho...=29&id=6738 k tomu originál stojany: http://www.studioline.cz/?sec=item_detail&...204&id=9648 Bedny hrají skvěle, cenu je možné ulicitovat (směrem dolů ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Začátečníček Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2009 VS.Dvě důležitý věci.Rozpočet a typ reprosoustav.To je jestli regálovky nebo sloupovky.Za málo peněz doporučuju jednoznačně dvoupásmovky a klidně i z druhý ruky.Obecně siliče Technics jsou dost nestabilní takže to chce co nejjednoduší výhybku a možná u repro papírový membrány. Souhlasím s ujasněním regál vs sloup a též se přikláním na regálovky. Na druhou stranu - pokud nebudou v regálu, je nutné připočítat cenu stojanu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2009 VS: kdybys chtěl, tak ti můžu přenechat své B&W CDM 1 SE (třešňová dýha) i s fešáckými stojany. A kdybys moc chtěl, tak k tomu přidám i CD+zes.+tuner NAD a nějaké šikovné kabely (aktivní interconnect B-cable a koaxiální repro SharkWire Musical Dream). Zjistili jsme doma, že po narození kluka už jsme si asi tak dva roky nic pořádně nepustili, tak uvažujeme, že se toho zbavíme ? je škoda, aby to jen tak stálo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se