Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Když už novej od AT. Tak bych vzal tenhle. Audio-Technica AT-LP120XUSBBK

Přímej náhon, headshell, docela dobrá přenoska pro začátek.

Pozor je to plnej manuál....nezvednese a nevypne na konci desky.

Odesláno
před 26 minutami, African napsal:

Jak škrábal, byl vadný? Jinak s tebou souhlasím, ale dávat bazar věc pod stromeček je trochu blbé, i když v Africe standart 😆

Proste nedával starší desky.. nevim, neřešil jsem a vrátil ho.. pošetril a šel do PROJECTU.. letos jsem udělal upgrade v přenosce a ještě bych rád phono-preamp od Lindemanna. Je mega top.. 

Já samozřejmě chápu, bazarXVánoce + řešit případné sračky s poruchou nebo tak.

Možná bych se vyhnul plnému automatu. Co jsem se bavil s klukama u nás v hifi obchodě, je to vždy obrovský kompromis na úkor kvality… a 13y borec se zkušeností nepotřebuje přece automat. Nevím no. :)

• Dát hlas 2
Odesláno

Pyty, doporučte mi nějaký reproduktorový kabel… potřebuju 5 m, banana plug. Na nějakém hogo fogo rozdíl nepoznám, ale nechci tam dávat úplný shit. Bedny mám Audioengine HD6. Díky. 

Odesláno

Asi tak jak píše VS

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Vzal bych nějaké audioquest, co rozum a peněženka dovolí. Pravděpodobnost že na nich nejaky rozdíl uslyšíš je IMHO minimální, ale zase se nic nezblbne a budou dobře udělané.

Ja si nějakými “samodomo” kabelama odpálil neco v předchozím Luxmanovi s cenou opravy kolem 8 tis, uz bych to nechtěl zažít.

Odesláno

Já si tedy dělám i signálové kabely sám a nikdy jsem nic neodpálil ☝️😉

Nic na tom není. Ale je pravda, že na to každý není a nemá ani výbavu na výrobu.

Odesláno

ad kabel… Tak jsem se stavil ve Frýdku v Hifi prodejně u borce, který tím žije asi už dost dlouho. Prý nemám vymýšlet hovadiny a doporučil mi Cambridge audio ultra 100. Kabel asi za 150,- Kč/m. Prý na moje bedny až až, že to má sám na násobně dražších repro. Na banánky se mám vykašlat a zapojit to na surovo na drát. 

Odesláno (upraveno)

Zdravím pánové

Mám gramec Pro-ject RPM3 a pár zvlněných desek. Co prolejzám ty internety, našel jsem možnost dát na desku stabilizátor.

Máte s tím zkušenosti? Vyčetl jsem, že je lepší s upínacím mechanizmem. Takový stabilizátor je pak lehký a nedomrví ložiska, motor.. Například Dynavox DC-80.

Předem díky za názor!

Adam

Upraveno uživatelem RobertPlant
Odesláno (upraveno)
On 11/17/2025 at 7:52 PM, African said:

Myslím že jsi vybral dobře, mě osobně je mnohem sympatičtější výstup ze Sony nebo Panasonicu oproti Samsungu nebo třeba LG. Mají to fajnově a na sledování filmů hodně dobře naladěné. Jinak ten soundbar od Samsungu všude chválí, tak se asi také hodně povedl, nedržel bych se vyloženě Sony.

Ano ten Samsung som tiez vazne zvazoval, hlavne pri zlavach, ake mal Samsung na BF. Sony Quad ale tiez celkom vsade chvalili, vycitali mu len 2 veci: slabsie basy a vysoku cenu. Slabe basy vyriesilo doplneniu subu SW-5 a vysoku cenu Alza BF ponukou 😆.

Nemam v podstate ziadny filozoficky problem pomiesat dokopy rozne znacky🙂, ale ma to aj svoje vyhody zostat u jednej. Napr. staci jeden dialkovy ovladac 😉 a konkretne v tomto pripade sa da zapojit TV do zostavy ako centralny reprak, takze je to potom vlastne zostava Atmos 5.1.4 - kazda zo 4 bedni, resp. tu skor panelov, ma repro smerom nahor. A tato telka ma sama o sebe skvely zvuk, (reprakom je u top modelov sony vlastne aj cela obrazovka), takze v tej zostave rozhodne nie je len do poctu.

Upraveno uživatelem bluman
  • Dát hlas 1
Odesláno
On 12/4/2025 at 10:18 AM, ragu said:

Jsem si předčasně nadělil pod stromeček maličkost. 

Manželka se moc netváří, ale řekl jsem jí, že nám to zlepší manželství o 100%.

Co to je za bazmek, mrazák přes který půjde kabeláž pro objemnější basy? 😂

• Haha 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...