nickolas Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Jo, to mas samozrejme pravdu. Kazdopadne se k nemu podivam. Pokud bych bral nove veci, tak urcite od nej. Kdybych mel dodrzet limit, rozhodne se dostanu o tridu vys. A nebudu se zlobit, kdyz ho papirove dodrzim a realne budu -10. Nehlede na to, ze tam opravdu muze mit nejake starsi veci, ktere by pustil. Dela to 20 let, to se neco nasbirat mohlo. Kazdopadne chapu, ze kdyz jsem se zeptal, vy mi poradite jit nekam a ja jdu uplne nekam jinam, ze... No to asi vite sami lip Vase rady nehazu za hlavu, to opravdu ne. Vsechno jsem pretlumocil, dopoledne si zavolame a odpoledne se u nej stavim. Kdybyste meli jo chut, klidne projdete jeho nabidku a “slozte mi to”. Cenikovka minus cca. 30%. Pokud byste do toho opravdu sli, flasa dobre slivy je na stole. Kdybych vase nazory znat nechtel, neptam se. Nicmene chapu a uznavam, ze to se mnou obcas neni lehke. http://hifiobchod.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Když už tam budeš, poslechni si KEF R3, sice i po slevě budou přes rozpočet, ale za poslech nic nedáš. Má tam pěkné Focaly 906 (a basreflex dopředu je milý bonus = menší oser se vzdáleností bedny od stěny) pokud je pěkně rozehraje ten malý Teac 301, tak máš vymalováno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Jo a aby bylo jasny jak blbe to bude stat... A predesilam, ze jsem vul (coz uz je asi vsem jasny), pac dispozici nezmenim. Je to 14 dnu stary, ten obyvak. Bedny budou vedle TV, ktera je siroka metr. Mezi ni a skrini vpravo je presne 38cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 před 2 minutami, Duke650 napsal: Když už tam budeš, poslechni si KEF R3, sice i po slevě budou přes rozpočet, ale za poslech nic nedáš. Má tam pěkné Focaly 906 (a basreflex dopředu je milý bonus = menší oser se vzdáleností bedny od stěny) pokud je pěkně rozehraje ten malý Teac 301, tak máš vymalováno Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 (upraveno) Hledáním svatého audio grálu jsem si prošel také. Stálo to dost času i peněz a na konci je poznání, že nic takového neexistuje. Paradoxně mě nejvíc baví poslouchat na starým (dnes se říká vintage) železe, co nestálo skoro nic, jen trochu práce a ještě to dobře vypadá narozdíl od dnešních moderních plastovejch krabic. Poslouchejte oblíbenou hudbu klidně na tom co už máte, protože představte si, kdyby vám někdo pouštěl hudbu, kterou nemáte rádi na sebelepším přistroji, tak to budou muka. Když tu byla ta analogie o ženách, tak i ta nejkrásnější žena vás může pěkně prudit tady malá ochutnávka Upraveno 28. prosince 2020 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 před 4 minutami, Duke650 napsal: Když už tam budeš, poslechni si KEF R3, sice i po slevě budou přes rozpočet, ale za poslech nic nedáš. Má tam pěkné Focaly 906 (a basreflex dopředu je milý bonus = menší oser se vzdáleností bedny od stěny) pokud je pěkně rozehraje ten malý Teac 301, tak máš vymalováno Ad KEF R3...aha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Jo a aby bylo jasny jak blbe to bude stat... A predesilam, ze jsem vul (coz uz je asi vsem jasny), pac dispozici nezmenim. Je to 14 dnu stary, ten obyvak. Bedny budou vedle TV, ktera je siroka metr. Mezi ni a skrini vpravo je presne 38cm. To je tak na nějaký lepší soundbar a na soustředěný poslech sluchátka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Ty Kefy raději ani neposlouchej. Do toho místa na mělké skříni vedle TV by se ti nevešly. Vůbec ti nezávidím, to prostorové omezení je kruté a je vlastně úplně fuk, co koupíš, plný potenciál toho železa zdaleka nevyužiješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Hele, ono opravdu kvalitní sluchátka s fajn zesilovačem můžou udělat opravdu daleko víc parády... s rozpočtem a nechápající manželkou to zcela koresponduje Na tu skrinku se Ti možná nevejde ani ten uvazovaný Denon (nezapomeň na kabely)Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 2 nickolas když koukám na tu fotku, tak mi to nedá a zmíním opět tohle: https://www.whathifi.com/denon/d-m41dab/review Koupil jsem si to do ložnice s podobným rozložením nábytku a jsem velmi spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Už vás tu necham, ale opravdu, kombinace soundbaru, nebo nějakého AIO jako od BW Zeppelin a na poslech hifi sluchátka s nastaveným rozpočtem ziskas daleko vyšší kvalitu a požitek, než polovicatym řešením P.S. A to jsem jedním z těch, který se taky přizpůsoboval nábytku Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Uz cakam len Kukuru-Sana, ci ako sa volal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 před 38 minutami, nickolas napsal: Jo a aby bylo jasny jak blbe to bude stat... A predesilam, ze jsem vul (coz uz je asi vsem jasny), pac dispozici nezmenim. Je to 14 dnu stary, ten obyvak. Bedny budou vedle TV, ktera je siroka metr. Mezi ni a skrini vpravo je presne 38cm. Tak to ani snad nemá cenu kupovat bedny. Umístění na hov... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 před 25 minutami, eskimak napsal: Uz cakam len Kukuru-Sana, ci ako sa volal... Měl jsem rozepsané pokračování, pak jsem to raději smazal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Nickolasi pokud se ti na tu skříňku vejde toto https://www.hifiobchod.cz/hifi-systemy/yamaha-mcr-n870d/ a dostaneš se 30% pod běžnou cenu, tak to vem, nemá smysl shánět “dospělácké” hifi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Ono to nevypada, ale od hrany komody ke zdi je 62cm. Komoda ma 42cm. Ale umisteni je na hovno, to jo. Asi jsem mel zacit tou fotkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 před 7 hodinami, Duke650 napsal: Nickolasi pokud se ti na tu skříňku vejde toto https://www.hifiobchod.cz/hifi-systemy/yamaha-mcr-n870d/ a dostaneš se 30% pod běžnou cenu, tak to vem, nemá smysl shánět “dospělácké” hifi A pokud nevejde, tak toto: https://www.hifiobchod.cz/hifi-systemy/yamaha-mcr-n570d/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Tak ta Yamaha MCR-N870D se mi tam vleze s přehledem. A nakonec to nebude 30%, ale tak 20%...jsem byl trošku optimista, ale on říkal SUPER cena Dneska nebo zítra se ke mně zastaví a doveze ty Klipsch RP-600M a "chytrý" receiver Yamaha R-N602 na vyzkoušení, co to bude dělat. Když to bude blbý, objednáme tu MCR-N870D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Nezapomeň na "kvalitní xxx kabel ZDARMA" Nickolasi, blbý to rozhodně nebude, bude to hrát... co jsem pochopil, tak stereo se dá "vymyslet" pouze posloucháním různých sestav, cokoli Ti přinese domů hrát vysloveně blbě nebude, prostě to hrát bude, maximálně uberete/přidáte basy. Na Tvém místě vezmu to, co Ti přiveze a sem už nevkročím, nebo ho odvolej a chvilku o tom ještě čti a přemýšlej. Tohle je takové jako "byl jsem u kamaráda, co prodává v Klenotech Aurum, že chci hodinky a prodal mi krásné Victorinoxy za 60 tisíc se slevou 20%". Nemyslím to špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Jdu si přečíst Kukura San Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se