Cyril Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 Díky za nabídku. Z Prostějova je to pro Frýdkaře Místkaře ale myslím trochu z ruky. Doufám, že mě vezme strejda Gas. Už dvakrát jel na hyenu, tak je teď řada na něm....Nevěřím, že by nás zase vzal Laďóš. A abych neplevelil, přikládám další momentku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 Fakt pecka!!! Maroko je krásná země, na mašině bych se do tamního provozu trochu obával, hlavně do měst, ale musela to být nádhera BTW. Dobrý výběr hodinek na takovou akci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Cyrilove fotky pripomenuli blížiaci sa Dakar, i keď samozrejme už na inom kontinente. Len doplním, že v podobných modeloch hodiniek do akcie ako má Traser, spolupracuje aj Luminox. Ivan Jakeš frčí s nimi aj tento ročník. Neviete, či aj Traser sa takto Dakaru zúčastňuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Nazdárek! Śmarjá, to je krásy a to první foto Moc dobrej nápad na projížďku!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 Letos jsem vyvezl Igeny k Jadranu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro82 Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 Letos jsem vyvezl Igeny k Jadranu Vyvezl se asi ani nedá říct, jelikož Jadran je naše další spolková země. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 Letos jsem vyvezl Igeny k Jadranu Ahoj, nejdřív pochválím tvé Igeny, jsou pěkné. Pozadí je taky krásné, ale u těhle hodinek je pozadí jedno, i kdybys je vyfotil u nějakého kačáku :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 Dnešní výstup na Sněžku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 Čekání na první sníh a první sklouznutí je vždy nekonečné.Většinou si čekání zkrátím výletem k našim jižním sousedům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bros Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Tak si dovolim přihodit taky pár foteček z výletu jsou to suunta a je na nich zrovna přepnut výškoměr.doplnil jsem ještě několik záběrů bez hodinek ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Tak si dovolim přihodit taky pár foteček z výletu jsou to suunta a je na nich zrovna přepnut výškoměr. doplnil jsem ještě několik záběrů bez hodinek ... tak to jsou perfektní fotečky...nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Tak si dovolim přihodit taky pár foteček z výletu jsou to suunta a je na nich zrovna přepnut výškoměr. doplnil jsem ještě několik záběrů bez hodinek ... Tyjo, to jsi fotil opravdu sám? Jsou to moc povedné fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Jedny z nejkrásnějších fotek, co jsem v životě viděl, klaním se až k zemi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Tyjo, tak to je masakr.. neuvěřitelný fotky! Klaním se, pane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Fotky? sm.dí to nějakým hodně fotošopováním, ale třeba pan fotograf něčím moje tvrzení vyvrátí... kdyby to byly fakt jen fotky, tak smekám klobouk a sedám na p...l obzvlášť za tu 4kolku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bros Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 díky klucí za pochvalu jo jo fotil jem to sám až na tu poslední kde jsem (v žlutým tryčku) vyfocen v nezáviděhodné situaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 (upraveno) bros: Koukám, že jsi tady dlouho, hodinky bys nám tady mohl fotit , sakra fix . Upraveno 6. prosince 2011 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bros Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 lastam ty neupravuješ fotky ve fotošopu? ano u dvou je na vypálenou oblohu hozenej přechodovej filtr jinak jenom kontrast, křivky a doostřeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bros Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 peta, jo jsem tady už pár let, akorát se moc nezapojuji do diskuzí, ale veškeré dění zde sleduji poctivě a pravidelně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiPoLit Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 bros : Fotky jedním slovem - "Nádhera". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se