bohus76 Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Odesláno 1. června 2014 Nefunguje to v Chromu ani Firefoxu /v chromu viz.printscreen a firefoxu je jen odkaz htt..../
Návštěvník Alda Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Odesláno 1. června 2014 Ja to mam takle. Kde je chyba ?
Návštěvník Alda Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Odesláno 1. června 2014 Nejak to hapruje mam tam tohle
honzyk Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Odesláno 1. června 2014 (upraveno) Záhada vyřešena, ten podpis je filtrován AdBlockem, po jeho vypnutí se normálně zobrazuje. Edit: teda aspoň u mně, koukám že bohus podle printscreenu AdBlock nemá ? Upraveno 1. června 2014 uživatelem honzyk
Návštěvník Alda Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Odesláno 1. června 2014 (upraveno) Mel jsem na obrazek odkaz z dropboxu a zobrazilo se mi to, ale vam ne, nevim proc. Na druhem pocitaci doma to taky neslo, na mobilu taky ne.Ted jsem to zmenil tim, ze jsem dal odkaz na obrazek z tototo vlakna a melo by to fungovat. Upraveno 1. června 2014 uživatelem Alda
Návštěvník Alda Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Odesláno 1. června 2014 (upraveno) ...včera kolem 17:20 Frýdek - náměstí Svobody, chlapík kolem 45-55 Breitlingy s modrým cifrem na tahu, více jsem nerozluštil.Bedjo, ten tvuj podpis nema chybu. Upraveno 1. června 2014 uživatelem Alda
ouskavl Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Odesláno 1. června 2014 Včera na Spartě, chlapík s Můnama na tahu u občersvení nad hlavním vchodem.
bohus76 Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Odesláno 1. června 2014 Alda: jo už se to zobrazuje Dobrá práce Rudolfe :-)
Tommy_PP Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Odesláno 1. června 2014 Vcera koncert Kontrafakt, Ba...mlady chalan do 30r. UN na modrej gume.
Bells Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Odesláno 2. června 2014 Tak trošku jinak, přítelkyně hlásí, že už jsem jí nakazil a potkala "kravaťáka" na Andělu s PAM, tak se přiznejte kdo tam byl?
M10 Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Odesláno 2. června 2014 Tak trošku jinak, přítelkyně hlásí, že už jsem jí nakazil a potkala "kravaťáka" na Andělu s PAM, tak se přiznejte kdo tam byl? ...to víš že jo! On se přizná a ty mu pak rozbiješ držku...
Bells Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Odesláno 2. června 2014 ...to víš že jo! On se přizná a ty mu pak rozbiješ držku... Tak o to mi vážně nejde pobavila mne ta sms os přítelkyně, kde mi píše viděla jsem Kravaťáka a už na dálku měl nějaký pěkný hodinky, tak koukám a tam napsána Panerai. 1
vojtano Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 Dnes na plm connection nautily s proklatě nízkým pořadovým číslem, paráda a gratulace majiteli
warann Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Dnes ledacos. Ráno na ruce kolegyně Datejusty, tuším 36mm, starší kousek. K mojí gratulaci pravila, že je manžel dostal kdysi k 18tinám, ale pak jí je nechal a radši si koupil Casia. Pak ty samý samý hodinky, akorát menší (30mm?) na ruce zřejmě Japonky v metru. No a pak na svý ruce Omegy Mark II. (barevná verze), Zenith Elite, IWC Portofino, Omega AT, moony s průhledem atd. Vše bohužel jen na chvíli u Dušáka. Tímto děkuji personálu za trpělivost. Jo a prodavač měl Omega Ploprof.
sicq Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 Prave ted na Strakonicke v Chuchli hraskove zelene VW Scirocco a v nem od pohledu sympatak s cernymi Suby s kyklopem. URCITE nekdo mistni.
JaRooN Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 Kolega se před chvílí přišel pochlubit, že má nové hodinky
siwi Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Odesláno 5. června 2014 ...a určitě z nich má velikánskou radost
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se