Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Záhada vyřešena, ten podpis je filtrován AdBlockem, po jeho vypnutí se normálně zobrazuje. 

Edit: teda aspoň u mně, koukám že bohus podle printscreenu AdBlock nemá ? 

Upraveno uživatelem honzyk
Návštěvník Alda
Odesláno (upraveno)

Mel jsem na obrazek odkaz z dropboxu a zobrazilo se mi to, ale vam ne, nevim proc. Na druhem pocitaci doma to taky neslo, na mobilu taky ne.Ted jsem to zmenil tim, ze jsem dal odkaz na obrazek z tototo vlakna a melo by to fungovat.

Upraveno uživatelem Alda
Návštěvník Alda
Odesláno (upraveno)

...včera kolem 17:20 Frýdek - náměstí Svobody, chlapík kolem 45-55 Breitlingy s modrým cifrem na tahu, více jsem nerozluštil.

Bedjo, ten tvuj podpis nema chybu. :)

Upraveno uživatelem Alda
Odesláno

Tak trošku jinak, přítelkyně hlásí, že už jsem jí nakazil a potkala "kravaťáka" na Andělu s PAM, tak se přiznejte kdo tam byl? :D

Odesláno

Tak trošku jinak, přítelkyně hlásí, že už jsem jí nakazil a potkala "kravaťáka" na Andělu s PAM, tak se přiznejte kdo tam byl? :D

...to víš že jo! On se přizná a ty mu pak rozbiješ držku... :D

Odesláno

...to víš že jo! On se přizná a ty mu pak rozbiješ držku... :D

Tak o to mi vážně nejde :lol2: pobavila mne ta sms os přítelkyně, kde mi píše viděla jsem Kravaťáka a už na dálku měl nějaký pěkný hodinky, tak koukám a tam napsána Panerai.

• Dát hlas 1
Odesláno

Dnes ledacos. Ráno na ruce kolegyně Datejusty, tuším 36mm, starší kousek. K mojí gratulaci pravila, že je manžel dostal kdysi k 18tinám, ale pak jí je nechal a radši si koupil Casia. Pak ty samý samý hodinky, akorát menší (30mm?) na ruce zřejmě Japonky v metru. No a pak na svý ruce Omegy Mark II. (barevná verze), Zenith Elite, IWC Portofino, Omega AT, moony s průhledem atd. Vše bohužel jen na chvíli u Dušáka. Tímto děkuji personálu za trpělivost. Jo a prodavač měl Omega Ploprof.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...