Skopky-Sonny Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 V ty Oriose meli jeste minulej tyden dvoje Ingy Zinedine - paradni kukacky
Návštěvník dabelM Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Měli končit 31. března. Asi jim to nezmizelo, jak si představovali.Jj, ne přestěhovali se do menšího kamrlíku a nebudou už tam prodávat pouze šperky ?
mazzi Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Jj, ne přestěhovali se do menšího kamrlíku a nebudou už tam prodávat pouze šperky ? Co si pamatuji, měla Oriosa oba kamrlíky, vlevo šperky, vpravo hodinky. IWC v Brně (v Oriose) končí a jestli to vyjde Hanákům, získají IWC oni.
Návštěvník dabelM Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 (upraveno) No nevim, jestli to bude dobrý zastoupení pro značku. U Hanáka jsem byl pár krát, a vždy jsem odcházel s rozpačitými dojmy ( limitka monwatches na krokodýlu, jeden den slíbená dostupnost hodinek včetně nabídky slevy a druhý den smolík ) a tak už k nim nepůjdu ani pro doplňky :-( Upraveno 7. dubna 2015 uživatelem dabelM
drew83 Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 http://www.super.cz/343065-posledni-rozlouceni-s-kameramanem-ondrickem-prisli-bartoska-i-bohdalova-forman-poslal-kvetiny.html Na jedné z fotek David Ondříček a pěkné Moony
mazzi Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 No nevim, jestli to bude dobrý zastoupení pro značku. U Hanáka jsem byl pár krát, a vždy jsem odcházel s rozpačitými dojmy ( limitka monwatches na krokodýlu, jeden den slíbená dostupnost hodinek včetně nabídky slevy a druhý den smolík ) a tak už k nim nepůjdu ani pro doplňky :-( Já můžu říct to stejné o jednom brněnském dealeru VW. Jeho prodejce mi nasliboval hory doly a dodnes se mi neozval. Vloni v létě jsme se o tom spolu bavili.
Návštěvník dabelM Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 Neozve... Už kope za značku KIA :-)
Peta-Biker Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 Za kolik maj ty Zidanky v Oriose, nevite?
mazzi Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 Za kolik maj ty Zidanky v Oriose, nevite? Zavolej jim a zeptej se. Číslo zná gugl.
Peta-Biker Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Zavolej jim a zeptej se. Číslo zná gugl.Diky moc.
foldes Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2015 Zdravím pánové třeba pomůže tohle je to seznam jeste dostupných hodinek v Oriose kdyby měl někdo chuť se podívat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karussell Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2015 (upraveno) Hezký, koukám, kolik je tam hodně starých modelů Upraveno 10. dubna 2015 uživatelem Karussell
flyte Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2015 Dnes na predstaveni v L+S o 2 pozicie vpravo pan s pomerne velkymi pilotkami. Automat, biely cifernik, tmavy nepresivany remen bez cvokov. Snad Archimede? Aspon z dialky.
ondralbc Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 Jeste doplnuji, ze tam planuji jeste prodavat do 25.4. (dle prodavajici)
sibirnaya Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 borec mi točil zmrzlinu do vaničke a na ruce rolády. sem čučel jak puk
Návštěvník Jagman Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 Prave? Asi potrebuju stanek na zmrzlinu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se