Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník dabelM
Odesláno

Měli končit 31. března. Asi jim to nezmizelo, jak si představovali.

Jj, ne přestěhovali se do menšího kamrlíku a nebudou už tam prodávat pouze šperky ?

Odesláno

Jj, ne přestěhovali se do menšího kamrlíku a nebudou už tam prodávat pouze šperky ?

Co si pamatuji, měla Oriosa oba kamrlíky, vlevo šperky, vpravo hodinky. IWC v Brně (v Oriose) končí a jestli to vyjde Hanákům, získají IWC oni.

Návštěvník dabelM
Odesláno (upraveno)

No nevim, jestli to bude dobrý zastoupení pro značku. U Hanáka jsem byl pár krát, a vždy jsem odcházel s rozpačitými dojmy ( limitka monwatches na krokodýlu, jeden den slíbená dostupnost hodinek včetně nabídky slevy a druhý den smolík ) a tak už k nim nepůjdu ani pro doplňky :-(

Upraveno uživatelem dabelM
Odesláno

No nevim, jestli to bude dobrý zastoupení pro značku. U Hanáka jsem byl pár krát, a vždy jsem odcházel s rozpačitými dojmy ( limitka monwatches na krokodýlu, jeden den slíbená dostupnost hodinek včetně nabídky slevy a druhý den smolík ) a tak už k nim nepůjdu ani pro doplňky :-(

Já můžu říct to stejné o jednom brněnském dealeru VW. Jeho prodejce mi nasliboval hory doly a dodnes se mi neozval. Vloni v létě jsme se o tom spolu bavili.

Odesláno

Za kolik maj ty Zidanky v Oriose, nevite?

Zavolej jim a zeptej se. Číslo zná gugl.

Odesláno

Dnes na predstaveni v L+S o 2 pozicie vpravo pan s pomerne velkymi pilotkami. Automat, biely cifernik, tmavy nepresivany remen bez cvokov. Snad Archimede? Aspon z dialky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...