Ondras_CZ Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Odesláno 13. září 2016 Dneska let z Bergama do Prahy... Spousta Italu -zlaty DJ, daytony, longines... Jeden spolusedici cca 50-60 vedle me Panerai na gume, nekdo odsud?
Radek124 Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Odesláno 13. září 2016 O víkendu na mě šla depka, že kvůli "ohrožení prací" se už týden tahám s baterkáčema... ale definitivně mě přešla při pohledu na exkluzivního "Tommyho Hilfigera" s inhouse fake čudlama u kamaráda automechanika:...doufám že se mi o ně ten Tissotí "homokov" neošoupal
lefty Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Odesláno 14. září 2016 Dneska ráno v servisu T6R jsem potkal pána s Moonama na ruce (stejně jako já). Narychlo jsem mu je pochválil, trochu ho to zaskočilo, tak jsem "kozu dojící krev" ani nevytahoval.
Irma Bunt Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Odesláno 14. září 2016 Oběd v Lokálu U Zavadilů. Na jedné straně zmuchlaná košile s krátkým rukávem a k tomu Suby a na straně druhé oranžové PO.
panedge Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Odesláno 14. září 2016 Oběd v Lokálu U Zavadilů. Na jedné straně zmuchlaná košile s krátkým rukávem a k tomu Suby a na straně druhé oranžové PO.to musel bejt krásnej pohled na ty rolexky.
Lukyn77 Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Odesláno 14. září 2016 Dnes v praci ve vytahu pan s Moonama .... tak sem mu je pochvalil, byl rad, hned je sundal a ukazoval dynko, ze se jedna o vcelku stary kousek. Jo s mel pustenou vterinovku na stopkach, ze je to veselejsi pohled :-)
Frostie Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Odesláno 14. září 2016 Dnes v praci ve vytahu pan s Moonama .... tak sem mu je pochvalil, byl rad, hned je sundal a ukazoval dynko, ze se jedna o vcelku stary kousek. Jo s mel pustenou vterinovku na stopkach, ze je to veselejsi pohled :-)a hned je den veselejší, to potěší
Lukyn77 Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Odesláno 14. září 2016 Jj, škoda jen že nebyl čas na pokec. Pán povídal, že za těch víc jak deset let co je má, jsem třetí kdo mu je pochválil, resp. si jich vůbec všiml. Evidentně jsem mu udělal radost. Závěr je: chceš-li okouzlovat prostý lid na zemi, nekupuj si moony, nebo si zaleť na jinou planetu :-)
lefty Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Odesláno 14. září 2016 Jj, škoda jen že nebyl čas na pokec. Pán povídal, že za těch víc jak deset let co je má, jsem třetí kdo mu je pochválil, resp. si jich vůbec všiml. Evidentně jsem mu udělal radost. Závěr je: chceš-li okouzlovat prostý lid na zemi, nekupuj si moony, nebo si zaleť na jinou planetu :-)Nebo: Chceš-li okouzlovat prostý lid na zemi, přehodnoť svoje životní postoje :-)
Sundance Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Odesláno 14. září 2016 Dnes v praci ve vytahu pan s Moonama .... tak sem mu je pochvalil, byl rad, hned je sundal a ukazoval dynko, ze se jedna o vcelku stary kousek. Jo s mel pustenou vterinovku na stopkach, ze je to veselejsi pohled :-) Připomíná mi to tátu, kterej na svých hodinkách taky nosí neustále zapnutý stopky, aby mu běžela velká vteřinovka (on ale nosí nějaký hodinky Esprit, protože víc jak 3k za hodinky mu přijde zbytečný ). Nebo: Chceš-li okouzlovat prostý lid na zemi, přehodnoť svoje životní postoje :-) Sakra tohle moudro ti snad jednou ukradnu
Skopky-Sonny Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Odesláno 14. září 2016 V pondeli u jednoho brnenskyho veterinare v Kr.poli pan kolem 45 se synkem, Becka Steelfishe s bilym cifrem...aj bych mu je pochvalil, ale viditelne mel jiny starosti, pac vevnitr zrovna rozdejchaval tezkou operaci jejich pes.
Lukyn77 Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Odesláno 14. září 2016 V poledne skvost a ted tohle ... nedalo mi to, abych poprve v zivote neudelal foto spiciho šampouna.Vyhoda je, ze nakreskeny rucky neupadnou ;-)
VitekB Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Odesláno 14. září 2016 (upraveno) Dneska na školení jsem už začínal trochu nepřítomně bloumat, když v tom mě něco zaujalo. Poblíž seděla slečna v bílém sáčku, takové ty hipster brýle,...no prostě člověk, u kterého bych něco hodinkového nečekal. Mi spadla brada, když jsem na jejím zápěstí uviděl Omegy Constelation. A SMP se asi někde fasují zadarmo. Viděl jsem za poslední týden čtvery, kolega se přiznal k Hamiltonům a také si všiml Cartieru naší šéfové. Bohužel její nástupce nosí nějaký módní shit, takže se zmůžu jen na "Nice Fossil, Boss" jako bylo v tom článku... Upraveno 14. září 2016 uživatelem VitekB
HondzaX Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Odesláno 14. září 2016 Ma prvni spionska fotka. Chlapik sice sedel u stolu vedle, ale i tak to bylo na nejake umelecke a ostre snimky iPhonem daleko..Nicmene na ruce mel Omega Constellation. Vypadaly hezky.
Baldic Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Odesláno 16. září 2016 Ale vypadaj na ni dobre. Beztak je to polovicka nekoho mistniho
VitekB Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Odesláno 16. září 2016 (upraveno) Kolega Tissot chrona s tahem inspirovaným AP, ve výtahu Tissot PRS 516.Kolem 17 na Florenci dredař s Prim Sport II na nato strapu, stejný model pak na tahu ve 125 směr Smíchovské nádraží. Upraveno 16. září 2016 uživatelem VitekB 1
vicomt Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Odesláno 17. září 2016 Včera odpoledne Na Ladronce pán Omegy v chronu .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se