Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak dnes se konecne trosku zadarilo.

1. Rano v praci ve vytahu Orient Bambino 2. generace, kremovy cifr, modre rucky. Kdyby nebyl plny vytah, tak bych zavedl rec, ale takhle jsem se neodhodlal.

2. Na obede borec s nejakyma Panerai. Mala sekundovka a ukazatel natahu, pokud se nepletu. Zkousel jsem vyfotit, ale nepodarilo se.

3. Po obede opet ve vytahu borec s nadrazackyma Mondaine. Jelikoz cervena rucka pekne plula prostorem, tak byly v automatu. A na meshi.

Konecne trosku zmena po vsech tech Subech a obcas Daytonach :)

Odesláno

Teď jsem jel s pánem se zlatejma Invictama, ten kousek mě přitahoval jak masařku rozbalený maso ( čuměl jsem na něj celejch 15 stanic v busu ). Něco tak hroznýho jsem už dlouho neviděl. Blejsknout to ani nešlo.

Odesláno

Jel jsem z Modřan, kde sídlí PROZNAK ( jednání o špatně osazenejch značkách ). A bylo to jak věčnost :-))

Odesláno (upraveno)

Tak ty kvarcky taky plujou. Sice ne tak plynule, ale jo. Diky za video. Porad si ale troufam tvrdit, ze borec ve vytahu mel ty automaty, protoze si pamatuju to day-date okno. Trik by byl, kdyby byla stejna verze i pro kvarc.

Jinak ta ficura mela slouzit pro synchronizaci casu, aby vlaky odjizdely presne na cas. Tj sekundovka se zastavi, minutovka idtikne a vlak se presne na cas rozjede. Nebo aspon tak jsem to nekde vycetl. Urcite se to da pogooglit (na mobilu se mi do toho nechce). Pripadne me znalci opravi ci doplni

Edit: tak tu bylo nekolik rychliku prede mnou a vypada to, ze to slouzilo hlavne k synchronizaci casu mezi nadrazima.

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odesláno (upraveno)

Dělají quartz s daydate: http://www.chrono24.cz/mondaine/a6673030816sbb-sport-day-date-herren-41-mm--id3958791.htm, ale bez Stop2Go.

Tak ty kvarcky taky plujou. Sice ne tak plynule, ale jo. Diky za video. Porad si ale troufam tvrdit, ze borec ve vytahu mel ty automaty, protoze si pamatuju to day-date okno. Trik by byl, kdyby byla stejna verze i pro kvarc.

Upraveno uživatelem zbuddy
Odesláno

Dneska na krizovatce v hloubetine pan v subaru, stourajici se v nose, na ruce bondovky. Nekdo odsud ? :)) A jinak v Advantage cars u 2 prodejcu 2x Rolex GMT, a na zdi nastenne AP (asi fejk) :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...