financ Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 na to když dýl svítí slunko, máš slušnou pánev
bohus76 Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Dneska ve firemní kuchyňce u vedlejšího stolu probíhala diskuze o přechodu na zimní čas. Když si jeden z diskutujících začal stěžovat jak musel přetáčet všechny čtvery hodinky, tak jsem zbystřil. Na ruce obrovitánský Diesely, strašná hrůza. Jsem ještě zaslechl že má doma něco od Movada, doufám že ty bude nosit častějc.Kolikatery přetáčels Ty Davide ?
financ Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 dvoje, GMT a manželčiny Tagy. Zbytek jsem nechal zastavit a v pondělí strčil do banky
Frostie Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 tak, ona to není žádná prdel, že jo...nejsme tak bohatí, aby jsme si kupovali za tu cenu jedny hodinky....
cuborg Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Tento týden jsem začal na novým oddělení a jeden starší kolega:Pondělí: Rolex MilgaussÚterý: AP Royal oakStředa: MoonyČtvrtek: Nádherný vintážní AutávkyPátek: Rolex DaytonaSobota a neděle: strašná moje závist Má prý asi 300 hodinek, začal je shromažďovat v pětadvaceti, kdy dostal k promoci Longines Admiral. Daytony si pořídil po lékařský misi v Jugoslávii s K-FORem. Jinak že má v sejfu ještě dvoje Oystery, různý Omegy a Breitlingy....má toho plnou kabelu
Kristian.nov Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 No zřejmě slušný oddělení... :-)
MadButcher Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 To je lekar - psychiatr? Ze by byl rozdvojena osobnost: psychiatr a zaroven pacient.
cuborg Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 To je lekar - psychiatr? Ze by byl rozdvojena osobnost: psychiatr a zaroven pacient. Hezkýýý - dobrej pacoš ! Je to gynekolog. Po hodinovým rozhovoru a výčtu jeho hodinek jsem kontaktoval Dr. Nešpora z oddělení závislostí a začali jsme rovnou s terapií smíchem. Malá ukázka z nemocniční zahrady:
lucid Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Je to gynekolog. ...Gynekolog a na lékařský misi v Jugoslávii s K-FORem? V té naší jednotce se ale musely odehrávat věci
MadButcher Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Gynekolog??? A s takovou sbirkou??? To by me nenapadlo ze hrabat se zenskym ve frndach je takhle skvely job.
cuborg Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Gynekolog a na lékařský misi v Jugoslávii s K-FORem? V té naší jednotce se ale musely odehrávat věci Gynekolog??? A s takovou sbirkou??? To by me nenapadlo ze hrabat se zenskym ve frndach je takhle skvely job. V Rakousku to gyndařům celkem jde no. On je ještě mimo to atestovanej břišní chirurg, tak se tam tehdy zajímal i o jiný orgány :lol2:
MadButcher Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Tak jasny, on je bud gynekolog, nebo brisni chirurg - zalezi jak hluboko se mu tam zrovna podari narvat pazouru
wizard-ov Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2016 Tak hlavně, aby ty hodinky někdy při práci neztratil ;o)
kdojinej Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2016 Je to gynekolog. Po hodinovým rozhovoru a výčtu jeho hodinek jsem kontaktoval Dr. Nešpora z oddělení závislostí a začali jsme rovnou s terapií smíchem. Malá ukázka z nemocniční zahrady: To neni v blazinci.
cuborg Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2016 Dneska ten samý kolega Baume& Mercier Riviera XL, mně se moc zamlouvaly, wristshot neproběhl, tak aspoň obrázek, nejsou tu moc k vidění.
Návštěvník Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2016 Dnes ve vlaku z Ostravy, Hadamczik Ulysse Nardin a Tosenovsky Seiko Astron, potom jsem zaznamenal 2x rolex, 1x omegy smp, pak, ze jsme chudy kraj
VitekB Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 (upraveno) Karlínské Presto meat market BISTRO a v době oběda pán s modrými Seamastery 300m. Upraveno 4. listopadu 2016 uživatelem VitekB
Miloshu Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Jedna špionážní z letadla.. bicolor suby
sidetone Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 Ikea Černý Most dnes kolem 16:00, sympatický pán se suby na černým natu a asi 20 Diesel hodinek na zeď, to je někde rozdávaj
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se