Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska ve firemní kuchyňce u vedlejšího stolu probíhala diskuze o přechodu na zimní čas. Když si jeden z diskutujících začal stěžovat jak musel přetáčet všechny čtvery hodinky, tak jsem zbystřil. Na ruce obrovitánský Diesely, strašná hrůza. Jsem ještě zaslechl že má doma něco od Movada, doufám že ty bude nosit častějc.

Kolikatery přetáčels Ty Davide ?  :lol2:

Odesláno

tak, ona to není žádná prdel, že jo...

nejsme tak bohatí, aby jsme si kupovali za tu cenu jedny hodinky....

Odesláno

Tento týden jsem začal na novým oddělení a jeden starší kolega:

Pondělí: Rolex Milgauss

Úterý: AP Royal oak

Středa: Moony

Čtvrtek: Nádherný vintážní Autávky

Pátek: Rolex Daytona

Sobota a neděle: strašná moje závist :furious: :raygun:

Má prý asi 300 hodinek, začal je shromažďovat v pětadvaceti, kdy dostal k promoci Longines Admiral. Daytony si pořídil po lékařský misi v Jugoslávii s K-FORem. Jinak že má v sejfu ještě dvoje Oystery, různý Omegy a Breitlingy....má toho plnou kabelu

Odesláno

To je lekar - psychiatr? Ze by byl rozdvojena osobnost:  psychiatr a zaroven pacient.

Hezkýýý - dobrej pacoš !

Je to gynekolog. Po hodinovým rozhovoru a výčtu jeho hodinek jsem kontaktoval Dr. Nešpora z oddělení závislostí a začali jsme rovnou s terapií smíchem. Malá ukázka z nemocniční zahrady:

Odesláno

Gynekolog a na lékařský misi v Jugoslávii s K-FORem? V té naší jednotce se ale musely odehrávat věci :)

Gynekolog??? A s takovou sbirkou??? To by me nenapadlo ze hrabat se zenskym ve frndach je takhle skvely job. :smoke:

V Rakousku to gyndařům celkem jde no. On je ještě mimo to atestovanej břišní chirurg, tak se tam tehdy zajímal i o jiný orgány :lol2: :lol2:

Odesláno

Je to gynekolog. Po hodinovým rozhovoru a výčtu jeho hodinek jsem kontaktoval Dr. Nešpora z oddělení závislostí a začali jsme rovnou s terapií smíchem. Malá ukázka z nemocniční zahrady:

To neni v blazinci.
Odesláno

Dneska ten samý kolega Baume& Mercier Riviera XL, mně se moc zamlouvaly, wristshot neproběhl, tak aspoň obrázek, nejsou tu moc k vidění.

post-36157-0-88090900-1478100620_thumb.jpg

Odesláno

Dnes ve vlaku z Ostravy, Hadamczik Ulysse Nardin a Tosenovsky Seiko Astron, potom jsem zaznamenal 2x rolex, 1x omegy smp, pak, ze jsme chudy kraj :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...