Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Remon Vos, zakladatel CTP. Foto v E15. Vidím prosím správně Audemars Piguet?

ano, loni na jaře jsem s ním seděl na pohovoru a měl je na ruce taky :-)

Návštěvník km.kmk
Odesláno

Chlapík a DA36 na jarmarku ve Frýdlantě nad Ostravicí

6b3d1fcca60c8ecbd3708e3bc375436d.jpg

by me zajímal obsah kabelky. .. vsadím se ze má i KPZKU. ..:-))
Odesláno

SLA017 před 19:00 viděny na v červeném metru :) Podle fotek z odpovídajícího vlákna o reedici bych tipoval, že to byl někdo zdejší :). Na Chodově jsem na někom viděl ještě nový želvy na "tahu", pěkný jsou.

Odesláno

SLA017 před 19:00 viděny na v červeném metru :) Podle fotek z odpovídajícího vlákna o reedici bych tipoval, že to byl někdo zdejší :). Na Chodově jsem na někom viděl ještě nový želvy na "tahu", pěkný jsou.

Jestli je řeč o neděli, tak to jsem mohl být já, kolem sedmé jsem metrem jel :)

Odesláno (upraveno)

V neděli na červeném metru z Florence na Budějárnu, kolem deváté hodiny večer SKX007 na jubilee. Poznávací znamení je kniha My Years With General Motors. 

Upraveno uživatelem sejkoram
Odesláno

Jestli je řeč o neděli, tak to jsem mohl být já, kolem sedmé jsem metrem jel :)

Jo jo, hnědý řemen z fotek tomu odpovídá. Říkal jsem si, že nikdo mimo forum takhle často na hodinky nekouká  :D

Odesláno

Takový ten moment, kdy se z doktora stane (chrono) pacient :)

Úlovek hodně dobrý a líbí se mi, že si hlavu s vlásečnicema neláme a zbytečně neleští, palec hore!

Odesláno

Dnes jednání s ředitelem energetické firmy. Na ruce měl Zenith Defy a celou dobu zkoumal naše hodinky. Já moony, kolega PO. Na kozu jsem si netroufl, ale skoro si říkám, že to musí být někdo odsud. 

Odesláno

Včera na florenci (kousek od p. Frýdla) borec v bilym triku Ralph Lauren a na ruce asi Seiko MM300, místní pacient?

Odesláno

Včera asi 4x smp v keramice nebo ocelová klasika a ocelovou lunetou, jedny ÚN v černé a zlaté, pak obligátní rolex bicolor kam se člověk podívá..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...