Potkan Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Dneska v satne na bazene chlapik s Coke. Uz jsem pro vas planoval spy photo, kdyz vtom jsem si uvedomil, ze se tam prevlekaji i jeho dve male dcerky a hodne rychle jsem si to rozmyslel! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Dneska v satne na bazene chlapik s Coke. Uz jsem pro vas planoval spy photo, kdyz vtom jsem si uvedomil, ze se tam prevlekaji i jeho dve male dcerky a hodne rychle jsem si to rozmyslel!Oceňuji tvou rychlou reakci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pumpic11 Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Kolegyne dneska se svymi "muzskymi" Deepsea:DSlusi ji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 (upraveno) U známých na návštěvě takovéto cibule :-) Upraveno 20. března 2019 uživatelem (z)denny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Pěkný kousky, já dneska na prezentaci konvektomatů viděl akorát jedny Apple Watche a dvoje Garminy, no a kolegyně o který jsem tu psal nedávno Primky asi zase uložila do šuplíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2019 Kolegyne dneska se svymi "muzskymi" Deepsea:DSlusi ji!Tak to velkej respekt. Tydle sou skoro velký aji mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 V iphoneservisu na legerce nejdřív zahraniční chlápek černý ocelový daytony a pak, když jsem sel pro opravu, tak bikolorní černý datejusty s hladkou luentou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Ktory kolega bol dnes o 17.30 v auparku v BA vo watch de luxe, a ukazoval predajcovi na mobile Autavie full set? Kozu som neskusal, mam strach a hambim sa:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Hospodské kukačky v Hlinsku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 (upraveno) Dneska u nás na prodejně v Ostravě měl pán na ruce Panerai Luminor Marina Upraveno 22. března 2019 uživatelem OWG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Z dnešní procházky po 5th ave a Madison ave. Tagy, Hubloty, Longines jsem prošel bez zastávky. Lange jsou na živo krásný, hezčí než Patek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Jooo, tam jsem se nachodil doaleluja... uplne se mi vzpominky vratily... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2019 Právě teď: restaurace Taro, po mé pravici týpek s nějakými 47mm Panerai. Teď se zvedl a odešel. S sebou blondatou paní/přítelkyni. Někdo odtud? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 Sevilla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2019 včera okolo 16. hodiny v autobuse směr Havířov, starší pán okolo 50ti měl na pravé ruce tyto Suby, netuším jestli byli origo, zahlédl jsem je na krátko 2x když se chytl madla při výstupu PS: fotka je z internetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2019 Dnešný let s Britskou kapitánkou a na ruke DJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 To mi připomnělo můj oblíbenej "emancipační": Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2019 Dnes Investor v stavebnictve vo viedni Rolex Skydweller white Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Jooo, tam jsem se nachodil doaleluja... uplne se mi vzpominky vratily... Já teda na rohu Broadway u Čínské čtvrti leda potkal černocha, co mi nabídl watche v klopě dlouhýho kabátu :-) .Úplně jak v reklamě na telefon komórkowy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Hodiny do každý rodiny nevíte kdy má Miloš narozky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se