DarylVanHorne Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna (upraveno) Tady na CHmagu se člověk dobré rady fakt nedočká... @Spongebob nereaguje = asi se dopil flašku a našel provaz Upraveno 31. srpna uživatelem DarylVanHorne 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna před 7 hodinami, Spongebob napsal: Koukám na telku a pác, Colty přes celou telku Travolta. . . Unos vlaku 123 "Sketchy dudes wears Breitling", a proto, je mám rád! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edokeke Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna V 24. 8. 2024 v 22:44, Potkan napsal: Moonswatche potkavam hodne casto. Dneska bily Ja jsem prekvapive snad jeste v Praze nikoho s Moonswatchema nepotkal. Skoro to az nechapu, mozna uz si toho radeji nevsimam 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna Provozak v Kolkovna Olympia je ma. Videl jsem nazivo. A kdyz budes mit stesti,tak tam potkas i Tiffany Richbitch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září @Edokeke za posledni pulrok jsem je videl snad 8x, pokazdy to byl nejakej ital, jednou italka. a to jsem nebyl v italii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září Ve videoklipu k novému songu od Linkin Park to vypadá na no date plechové suby na NATO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brolo Odesláno 8. září Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září Nádherný vintage S.T. Dupont v antiku v Interlakenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 9. září Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září před 11 hodinami, Brolo napsal: Nádherný vintage S.T. Dupont v antiku v Interlakenu. Jo tuhle vitrínu jsem oslintal také Ale večer a to mobil nezvládl hezkou fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Včera v dokumentu Evropa dnes na ČT2 - paní brašnářka a na ruce Panerai 2 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září před 8 hodinami, milomac napsal: Včera v dokumentu Evropa dnes na ČT2 - paní brašnářka a na ruce Panerai Paní je tady členkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září před 10 hodinami, milomac napsal: Včera v dokumentu Evropa dnes na ČT2 - paní brašnářka a na ruce Panerai Tak jednoznačně palec nahoru! Paní má vkus a ke všemu jako brašnářka si určitě spichne spousty řemeniva! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září v kterém pořadu to prosím bylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září před 12 hodinami, gunman napsal: v kterém pořadu to prosím bylo? V pondělí v 19,00 hod. na ČT2 pořad Evropa dnes - Elba, Montecristo a Gorgona – italské Toskánské ostrovy https://www.ceskatelevize.cz/porady/1098112396-evropa-dnes/424235100101013/#shadowContent Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASTRA Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Rakúsky pilot a Skydiver Felix Baumgartner a platinové Rolex Daytona (myslím). Foto je z IG Airpower. Druhá na fotke je USAF demo/display pilotka F-35 Melanie "Mach" Kluesner. Čo má na ruke netuším, každopádne v leteckom svete je najpopulárnejší asi Garmin.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září před 5 hodinami, ASTRA napsal: Rakúsky pilot a Skydiver Felix Baumgartner a platinové Rolex Daytona (myslím). Foto je z IG Airpower. Druhá na fotke je USAF demo/display pilotka F-35 Melanie "Mach" Kluesner. Čo má na ruke netuším, každopádne v leteckom svete je najpopulárnejší asi Garmin.... To se Felix dost zpronevěřil, zvlášť když je focen pod logem RedBull / Stratos 10years. To jsem jediný, kdo si pamatuje, co měl tenkrát při skoku/pádu na ruce? PS: nápověda - *****H Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASTRA Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září před 3 hodinami, DarylVanHorne napsal: To se Felix dost zpronevěřil, zvlášť když je focen pod logem RedBull / Stratos 10years. To jsem jediný, kdo si pamatuje, co měl tenkrát při skoku/pádu na ruce? PS: nápověda - *****H Zenith Stratos... Práve som to dohľadal, nevedel som. Tie Zenithky boli cool, mohol by ich nosiť aspoň na lietanie no, ale asi it is what it is. Tie platina/ice blue dial Daytony sú každopádne fakt pekné. Vlastne jedny z mála pekných Dayton v mojich očiach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září před 7 hodinami, ASTRA napsal: Tie platina/ice blue dial Daytony sú každopádne fakt pekné. Vlastne jedny z mála pekných Dayton v mojich očiach. Neříkám, že nejsou COOL Jen pod tím logem Stratosu, vedle ty konstrukce ze které skočil, no za mne prohřešek Ale aspoň si Platinové Daytony mohly zkusit ten pocit, jaké by to bylo být astronaut sebevrah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září No jasně že nejsi jediný, taky jsem hned čekal Zenith Stratos. Úžasný hodinky. Rolády dobrý, ale stínu El Primero trochu bez nápadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září Už asi nie je u Zenithu na výplatnej listine 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se