ivan_989 Odesláno 23. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2025 Človek si tak sedi na terase v bežnej vidieckej kaviarni a aha Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ragu Odesláno 23. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2025 Od určitýho věku se ty části těla slejvaj a mezi hlavou a šourkem je minimální rozdíl.
AlfGS Odesláno 23. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2025 (upraveno) Dnes Švanci ve Vlkoši... Jeho jsou ty Orisky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. srpna 2025 uživatelem AlfGS Prosím o přesun do "Co nosí VIP" 2 3
Monolith Odesláno 29. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Richard Eš Odesláno 29. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2025 Dnes pani vo Viedni pri vínku zlaté Pateky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Potkan Odesláno 30. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2025 Dnes IWC BP Miramar Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
FantasticFabio Odesláno 30. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2025 před 46 minutami, Potkan napsal: Dnes IWC BP Miramar Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Se nedivim že uspoří na iwc , když tam mají bagety za 4,60 …..
FantasticFabio Odesláno 30. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2025 před 3 hodinami, Potkan napsal: Levny kraj Jasný pravda je, že vyfotit nenápadně hodinky , tak aby bylo poznat značku - model , tak to chce nejen kuráž , mnohdy i fištróna ! Takže za tu fotku máš nejmíň dva až tři bludišťáky!!!
Potkan Odesláno 31. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2025 Datejusty v bicoloru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Monolith Odesláno 1. září 2025 Nahlásit Odesláno 1. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radek124 Odesláno 1. září 2025 Nahlásit Odesláno 1. září 2025 Ty "Heure Universelle" bych si doma uměl představit
Potkan Odesláno 1. září 2025 Nahlásit Odesláno 1. září 2025 To teda jo. Ty jsou luxusni. Ze by pristi limitka chronomagu - nastenne hodiny?
bandicoot Odesláno 2. září 2025 Nahlásit Odesláno 2. září 2025 V mojí oblíbené optice měl dneska technik buď high end marinemastery nebo GS divery. Zkoumali mi moje brejle a tak jsem viděl prd. Ale příště se budu soustředit. 1
Zdenek1307 Odesláno 2. září 2025 Nahlásit Odesláno 2. září 2025 Letiště Arlanda Stockholm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
FantasticFabio Odesláno 2. září 2025 Nahlásit Odesláno 2. září 2025 před 1 hodinou, bandicoot napsal: V mojí oblíbené optice měl dneska technik buď high end marinemastery nebo GS divery. Zkoumali mi moje brejle a tak jsem viděl prd. Ale příště se budu soustředit. Co máš s brýlemi ? Sice to sem nepatří, ale sem se chtěl zeptat….
bandicoot Odesláno 2. září 2025 Nahlásit Odesláno 2. září 2025 @FantasticFabioStarý a celkově rozvolněný (bezrámový). Navíc se mi za těch 5 let, co je nosím, rozbily oči i na blízko (věk). Takže budu muset absolvovat martyrium výběru nových brýlí.
FantasticFabio Odesláno 2. září 2025 Nahlásit Odesláno 2. září 2025 před 2 minutami, bandicoot napsal: @FantasticFabioStarý a celkově rozvolněný (bezrámový). Navíc se mi za těch 5 let, co je nosím, rozbily oči i na blízko (věk). Takže budu muset absolvovat martyrium výběru nových brýlí. To bude pěknej výdajza to by mohli být pěkný hodinky i s gmt ….. škoda , že nejsi víc ze jihozápadu ….. poslal bych tě do Přeštic…..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se