ivan_989 Odesláno 23. srpna Nahlásit Odesláno 23. srpna Človek si tak sedi na terase v bežnej vidieckej kaviarni a aha
ragu Odesláno 23. srpna Nahlásit Odesláno 23. srpna Od určitýho věku se ty části těla slejvaj a mezi hlavou a šourkem je minimální rozdíl.
AlfGS Odesláno 23. srpna Nahlásit Odesláno 23. srpna (upraveno) Dnes Švanci ve Vlkoši... Jeho jsou ty Orisky... Upraveno 23. srpna uživatelem AlfGS Prosím o přesun do "Co nosí VIP" 2 3
Richard Eš Odesláno 29. srpna Nahlásit Odesláno 29. srpna Dnes pani vo Viedni pri vínku zlaté Pateky 1 1
FantasticFabio Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna před 46 minutami, Potkan napsal: Dnes IWC BP Miramar Se nedivim že uspoří na iwc , když tam mají bagety za 4,60 …..
FantasticFabio Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna před 3 hodinami, Potkan napsal: Levny kraj Jasný pravda je, že vyfotit nenápadně hodinky , tak aby bylo poznat značku - model , tak to chce nejen kuráž , mnohdy i fištróna ! Takže za tu fotku máš nejmíň dva až tři bludišťáky!!!
Radek124 Odesláno 1. září Nahlásit Odesláno 1. září Ty "Heure Universelle" bych si doma uměl představit
Potkan Odesláno 1. září Nahlásit Odesláno 1. září To teda jo. Ty jsou luxusni. Ze by pristi limitka chronomagu - nastenne hodiny?
bandicoot Odesláno 2. září Nahlásit Odesláno 2. září V mojí oblíbené optice měl dneska technik buď high end marinemastery nebo GS divery. Zkoumali mi moje brejle a tak jsem viděl prd. Ale příště se budu soustředit. 1
FantasticFabio Odesláno 2. září Nahlásit Odesláno 2. září před 1 hodinou, bandicoot napsal: V mojí oblíbené optice měl dneska technik buď high end marinemastery nebo GS divery. Zkoumali mi moje brejle a tak jsem viděl prd. Ale příště se budu soustředit. Co máš s brýlemi ? Sice to sem nepatří, ale sem se chtěl zeptat….
bandicoot Odesláno 2. září Nahlásit Odesláno 2. září @FantasticFabioStarý a celkově rozvolněný (bezrámový). Navíc se mi za těch 5 let, co je nosím, rozbily oči i na blízko (věk). Takže budu muset absolvovat martyrium výběru nových brýlí.
FantasticFabio Odesláno 2. září Nahlásit Odesláno 2. září před 2 minutami, bandicoot napsal: @FantasticFabioStarý a celkově rozvolněný (bezrámový). Navíc se mi za těch 5 let, co je nosím, rozbily oči i na blízko (věk). Takže budu muset absolvovat martyrium výběru nových brýlí. To bude pěknej výdajza to by mohli být pěkný hodinky i s gmt ….. škoda , že nejsi víc ze jihozápadu ….. poslal bych tě do Přeštic…..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se