jartop Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2011 Zákazník - donedávna ještě golman Slavie - černé SOH na gumě.
skalis Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2011 Kolega v praci si koupil Speedmastery Solar Impulse. Koukal jsem na nej jak puk. Obcas se o hodinkach bavime a dneska jsme na sebe narazili a nemel nic. Ale na chvili odesel a prisel s nima na ruce (bylo jasny, ze vi, ze si jich vsimnu ).
gas Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2011 Zákazník - donedávna ještě golman Slavie - černé SOH na gumě. Jo Martin ma becka, taha je furt, potkavama se v saune
bandicoot Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2011 Úplně jsem zapomněl napsat, že v říjnovým FORMENu byl na několika stranách článek o hodinkách plus nějaký fotky.
panedge Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2011 bandicoot-těšil sem se na to číslo jak sviňa a pak to bylo docela ubohý
bandicoot Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2011 No, předchozí články byly lepší. Co jsem nepobral bylo focení hodinek ve skupinkách, kdy společným znakem byla barva. Jako třeba téma "modrý hodinky". Takhle se ale přece fotí produktovky např. hadry do ženských časopisů. Chlapi přece ví, že hodinky se do skupin řadí podle typu (pilotky, potápky, oblekovky, chrona...)
Johny111 Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2011 Včera (a dnes ...) na vydarenej oslave narodenín - jedny Zenith Defy, jedny Rolex GMT, jedny Invicta a jedny Omega Seamaster Professional Planet Ocean ...
Hasňa Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 (upraveno) Dneska na porade vlevo Lonziny a vpravo Hubloty. Docela prijemna porada. Upraveno 14. listopadu 2011 uživatelem Hasňa
bandicoot Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 (upraveno) Nejsou ty Hubloty fíky? Se mi moc nezdaj, tlačítka, červená plastová vložka pod lunetou, bílá datumka s indexem, letící hlavní vteřinovka...A co teprv ten sedmistupňový subcifr na devítce edit: jsem to ještě doplnil Upraveno 14. listopadu 2011 uživatelem bandicoot
Hasňa Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 (upraveno) No to samozrejme nemuzu vyloucit, nejsem znalec Hublotu a mel jsem je asi patnact sekund. Tady jsem na fejky jeste nenarazil. Drtiva vetsina nosi levne hodinky stylu Casio, Seiko, ale tech par peknych kousku byly vzdy originaly. V prevazne vetsine Rolexy, mistni znacka Bruvik a par Heuerek Carerra. Tady je ale tech rozdilu nejak moc. No, na pristim sezeni se ho zeptam primo. Edit: No, vypada to jednoznacne na fejk. Bleeee, to je grc. Zase pokazeny den. Je mi blbe. Jdu si vydesinfikovat ruce. http://www.watchesreplica1.com/hublot-red-devil-bang-manchester-united-big-bang-318cm1190rxman-p-9556.html Upraveno 14. listopadu 2011 uživatelem Hasňa
bandicoot Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 Hasňa - Mě by stačila odpověď, co že to sčítá ten sedmistupňový sčítač na devítce - to už jsem viděl na mnoha fíkách (na fotkách), ale anžto jsem žádný takový fíky neměl v ruce, tipuju to na ukazatel dne a falešný chrono.Díky.
Matthew Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 dneska jsem zahlídl týpka s pilotkama IWC... tušim IW3707
Jay Doll Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 Edit: No, vypada to jednoznacne na fejk. Bleeee, to je grc. Zase pokazeny den. Je mi blbe. Jdu si vydesinfikovat ruce. Aspoň víš, s kým máš co dočinění při jednání. Když někdo podvádí s tím, co má na ruce, může mít stejný úmysl i v byznysu
Hasňa Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 No je to hnus velebnosti. Az ho budu assessmentovat, tak mu dam, na schlazeni zahy, pekne zahulit. Ty Lonziny jsem nefotil, ale vypadaly poctive.
enslow Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 tie hubloty su fejky...teraz cez leto sa zacali objavovat ich fejky..samozrejme precackane najvyssie rady...inak myslim ze maju aj antireflex...presne take iste ma jeden moj znamy...
Andrew Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2011 Včera u klienta tohle: Na živo paráda
Radim01 Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2011 Včera u klienta tohle: Na živo paráda Co jsou zač? Myslím - mají nějaké označení (ne že bych je chtěl kupovat... ale taknějak mají vše, co bych po hodinkách chtěl a navíc Patekovsky hezky )
DaLo Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2011 Co jsou zač? Myslím - mají nějaké označení (ne že bych je chtěl kupovat... ale taknějak mají vše, co bych po hodinkách chtěl a navíc Patekovsky hezky ) Tyhle to jsou: http://www.betteridge.com/patek-philippe-nautilus-automatic-rose-gold-5712r/p/1093/ PP Nautilus 5712R
Radim01 Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2011 díky, zatím si je zařadím pod dream watch... :-)
financ Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Dnešní výběrové řízení a kandidát na ruce Graf von Monte Vehro s černým dialem. To byl fujtajbl. Do druhého kola postoupil s doporučením, aby příště nechal hodinky radši doma.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se