Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kolega v praci si koupil Speedmastery Solar Impulse. Koukal jsem na nej jak puk. Obcas se o hodinkach bavime a dneska jsme na sebe narazili a nemel nic. Ale na chvili odesel a prisel s nima na ruce (bylo jasny, ze vi, ze si jich vsimnu :)).

Odesláno

No, předchozí články byly lepší. Co jsem nepobral bylo focení hodinek ve skupinkách, kdy společným znakem byla barva. Jako třeba téma "modrý hodinky".

Takhle se ale přece fotí produktovky např. hadry do ženských časopisů. Chlapi přece ví, že hodinky se do skupin řadí podle typu (pilotky, potápky, oblekovky, chrona...)

Odesláno (upraveno)

Nejsou ty Hubloty fíky? Se mi moc nezdaj, tlačítka, červená plastová vložka pod lunetou, bílá datumka s indexem, letící hlavní vteřinovka...

A co teprv ten sedmistupňový subcifr na devítce :D

edit: jsem to ještě doplnil :D

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno (upraveno)

No to samozrejme nemuzu vyloucit, nejsem znalec Hublotu a mel jsem je asi patnact sekund. Tady jsem na fejky jeste nenarazil. Drtiva vetsina nosi levne hodinky stylu Casio, Seiko, ale tech par peknych kousku byly vzdy originaly. V prevazne vetsine Rolexy, mistni znacka Bruvik a par Heuerek Carerra. Tady je ale tech rozdilu nejak moc. No, na pristim sezeni se ho zeptam primo.

Edit: No, vypada to jednoznacne na fejk. Bleeee, to je grc. Zase pokazeny den. Je mi blbe. Jdu si vydesinfikovat ruce.

http://www.watchesreplica1.com/hublot-red-devil-bang-manchester-united-big-bang-318cm1190rxman-p-9556.html

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Hasňa - Mě by stačila odpověď, co že to sčítá ten sedmistupňový sčítač na devítce - to už jsem viděl na mnoha fíkách (na fotkách), ale anžto jsem žádný takový fíky neměl v ruce, tipuju to na ukazatel dne a falešný chrono.

Díky.

Odesláno

Edit: No, vypada to jednoznacne na fejk. Bleeee, to je grc. Zase pokazeny den. Je mi blbe. Jdu si vydesinfikovat ruce.

Aspoň víš, s kým máš co dočinění při jednání. Když někdo podvádí s tím, co má na ruce, může mít stejný úmysl i v byznysu
Odesláno

tie hubloty su fejky...teraz cez leto sa zacali objavovat ich fejky..samozrejme precackane najvyssie rady...inak myslim ze maju aj antireflex...presne take iste ma jeden moj znamy...

Odesláno

Včera u klienta tohle:

Na živo paráda :thumbsup_anim:

Co jsou zač? Myslím - mají nějaké označení (ne že bych je chtěl kupovat... ale taknějak mají vše, co bych po hodinkách chtěl a navíc Patekovsky hezky :smile_anim: )
Odesláno

Dnešní výběrové řízení a kandidát na ruce Graf von Monte Vehro s černým dialem. To byl fujtajbl.

Do druhého kola postoupil s doporučením, aby příště nechal hodinky radši doma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...