Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Včera večer v hospodě U Kaštanů v Braníku seděla u stolu větší společnost, zahlid jsem zřejmě Steinhart Pilot Chrono a pak něco menšího na dámský ručce s jakože pilotním cifrem na poctivym koženym řemenu. A během večera dokonce hodinky u jejich stolu kolovaly, takže kdo to byl :rolleyes: ?

Odesláno

V restauraci u vedlejšího stolu seděly nějací dva socko-studenti odněkud asi z Británie. Nemohl jsem si povšimnout u jednoho z nich ocelových "Rolex Daytona". Hnusnější hodinky jsem snad neviděl, byly podivně disproporční, hnusný sklo, hnusná luneta a hlavně quartz strojek. Byly to nějaký debilní fejky, a úplně mi to zkazilo chuť k jídlu. Fuj

Odesláno

BA - pravr teraz nastupil a sedi o dve miesta predomnou v elekzricke 4, chlapik s fake breitlingami s turbom na 6ke.. Mam aj foto, ale neviem ju z mobilu sem uploadnut, ale dodatocne ju sem nahodim..

Tady tyto lidi prostě nejsem schopen pochopit.Bohužel mám i jednoho známého,který všude rozhazuje peníze,nové Breitlingy by si klidně mohl koupit,ale má prostě fejky a ještě je s nima spokojený a navíc mu ani nejdou,ale je strašně spokojený,že má fejk Breitlingů...Já bych chtěl pochopit tu myšlenkovou linku,co si ti lidi dokazují...

Odesláno (upraveno)

takze slubena fotka "breitlingov" :)

Posted Image

no a ked som si prechadzal fotky v mobile, nasiel som jednu starsieho data.. je tiez z MHD, je totalne nekvalitna, ale pan mal na ruke tiez "breitling" avsak rozmiestnenie sub-cifernikov 9, 12, 3.. prislo mi to dost divne, ale nie az tak moc, ako to, ze ich mal ala - " Tara Reid Style" teda hore nohami :D :D :D

Posted Image

Posted Image

edit: este ma napadlo, ze som videl vo vlaku z BA smer kosice na, oproti sediacom, panovi, Tag Heuer Monaco.. aspon som si mylsle, ze su to ony, ale nejak sa mi nezdali, nakoniec som zo spony precital "triumph".. boli to presne tieto Triumph takze ziaden rozhovor o hodinkach sa nekonal..

Upraveno uživatelem FiXilVer
Odesláno

no a ked som si prechadzal fotky v mobile, nasiel som jednu starsieho data.. je tiez z MHD, je totalne nekvalitna, ale pan mal na ruke tiez "breitling" avsak rozmiestnenie sub-cifernikov 9, 12, 3.. prislo mi to dost divne, ale nie az tak moc, ako to, ze ich mal ala - " Tara Reid Style" teda hore nohami :D :D

No jo, ale ona má hodinky obráceně :P , takže rozmístění subdialů je u ní  o.k. (3,6,9) 
Návštěvník beeep
Odesláno

Dnes v Tescu Eden , velikánský pán , potetované ruce ,červené kratasy , bílá X6 plešatý . Na ruce Panerai asi 287 , někdo odsud ? :D

Odesláno

Minulý týden v pondělí u Parukářky na zahrádce v restauraci staršího pána z krásně modrejma Monakama. Řeknu vám, že když na ně svítí sluníčko, tak to je fantazie i z deseti metrů.

Odesláno (upraveno)

I u nás na malém městě pěkný úlovek, majitel obchodu s bílou technikou u kterého jsme reklamovali mikrovlnku, Longines Master Collection v ne-chrono verzi.

Upraveno uživatelem honzyk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...