Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

dnes som zahliedol pri káve Omegy PO sorry ale presný model rok a ostatné som neregistroval, nie žeby som bol nejak omámený ale po predaji TH aquaracer starší model som bol pri black edicí celkom v pomiku...a pán vedel len nemecky, no nejako sme rukami nohami a nemecko-anglicky dospeli k tomu že cvakám kavu a pokec, sice bol proti :D... no už viem že OMEGA je CESTA :D a to sme ani nepopili :)

Odesláno (upraveno)

Vcera jsem videl v OC Chodov pana se sympatickou blondynkou. Nicmene pan mel na ruce SOH na meshi. Jen se mi zdalo, ze mely tmavomodry cifr.

Upraveno uživatelem Baldic
Odesláno

Nedávno v Macau Pateky bratru za 6 míčů, ani nešly vyfotit :lol2:

Myslím, že jsi tímto vyřešil Rytmusovi jeho dilema, jaké páteční hodinky pořídit...

Odesláno

Znamy jednou Lange 1 Zeitzone v bilem kovu :), podruhe los nautilos ... a pod polstarem ma jeste par vychytanejch kousku vcetne Datographu, myslim, ze mel i tricetjednicky, holt sklarskej fanda.

Mozna je i tady, jenom se mi zdrahal pochlubit ;)

Odesláno

Tak ale kdyby byly dobrý fotky tak by na dražbu přišlo hodně lidí a nevydražil by je jeho kamoš ;D<br /><br />Odesláno z mého ThL W200S pomocí Tapatalk<br /><br />

A to dedukuješ, resp., odhaduješ nebo pozitivně víš?

Odesláno

A to dedukuješ, resp., odhaduješ nebo pozitivně víš?

mohu jen potvrdit, že v době, kdy kamarád pracoval u justiční stráže, jsem věděl o spoustě dražeb  jejichž vyvěšení stálo dost detektivní práce jen najít.

Proč tomu tak bylo selektivně (zachovalá auta, kompletní vybavení firem, sklady...) a většinou jen u aukcí atraktivních  předmětů, to lze pouze spekulovat.. ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...