Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska kolem páté odpoledne v metru na Strašnické chlapík s pleší a Hamiltonkama... vypadal dost postiženě aby mohl být člen fóra.

I postižení mají zájmy, tak proč by nemohl být členem fóra?

Odesláno

I postižení mají zájmy, tak proč by nemohl být členem fóra?

Ne, to jsme si nerozuměli, nebyl postiženej tělesně nebo duševně (i když?:) ), myslel jsem to ve smyslu postiženej chronobundusem... zamilované pohledy na zápěstí, leštění sklíčka atd.

Odesláno

Ne, to jsme si nerozuměli, nebyl postiženej tělesně nebo duševně (i když? :) ), myslel jsem to ve smyslu postiženej chronobundusem... zamilované pohledy na zápěstí, leštění sklíčka atd.

Ach ták  :D No, je pravda, že postižení chronobundusem je vidět na míle daleko. Ještě bych k tvému výčtu přidal fotografování zápěstí  :D

Odesláno

Dnes jedna velmi pohledná paní v obchodě měla toto...

attachicon.gifimage.jpg

Dalsi pani na obede taky Rolex Daytona, ale ve "all yellow" gold variante ... jestli pravacka, nebo levacka, nevim, nejsem znalec.

Odesláno

O vikendu hotel Vista v Dolni Morave, Richard Zemlicka s B SOH chrono. Skupina Partners tam mela nake mecheche a mezi hosty Samkova, Pala, Marian Jelinek, Zemla, Frantisek Kucera, Cyril Suk, petibojar Svoboda a ten debil Boucek. Sama VIP, ale uroda slaba.

Odesláno

Dnes cca v 10 oční klinika Karlovo náměstí můj ošetřující lékař na ruce pilotky nejspíš Steinhart, chtěl jsem se i zeptat, ale nebyla na to úplně vhodná doba ani místo. Takže otázka zde, není náhodou členem?

Odesláno

dnes po siestej v 25 z Palmovky smer Hloubetin chalan so starsimi Omega Constellation (odhadujem podla tahu :)), clen / neclen?

Odesláno

Dneska pri prohlidce skladu u Olomouce chlapik s pilotkama zrejme stajnama 47. Safir jak talir velkej na spravne pracce festozniho zachlupaceni. Ikdyz byl nevysokeho vzrustu, sedly mu teda paradne. Na Kozu sem byl za dane situace srab...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...