Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Alda
Odesláno (upraveno)

Roznov p.R., velice pekna, dlouhlovlasa blondata dcerecka, stojic u stareho land roveru defender (spz olomouc), hranate g-shock plus nejaky kozeny naramek, ustrizene riflove kratasy tesne pod zadeckem. Boha jeho, to byl pohled...

edit: kozu jsem nezkousel

Upraveno uživatelem Alda
Odesláno

Dneska samé zajímavé kousky.. Jedna komorni akce s českou televizi..suby, DJ, B Chronomaty bicolor,B navitimer gold..pěkné..

Návštěvník Alda
Odesláno (upraveno)
  V 1. 7. 2014 v 14:59, m.n. napsal:

Ani jednu?

ani jednu, byl sem mekky

Upraveno uživatelem Alda
Odesláno

Dnes rodinka azijského pôvodu z Viedne, v bazéne Ramada Resort Budapešť, chlapík mal Rolex GMT v modrej ako sashator, jeho žena,Date just tuším s tou platinovou lunetou. Obe mi vyrazili naživo dych. Nadviazal som kontakt, tak naživo člen watchuseek :-) paráda. Milí boli, fajn stretko.

Odesláno
  V 1. 7. 2014 v 14:26, VintageLover napsal:

Jo, to jsem byl já. :)

A pak že se nikdo nikdy nepřizná ;) . Moh jsem ťuknout, ale když já jsem takovej plachej ... :lol: . Tak třeba příště na srazu ...

Odesláno

Dnes odpoledne u jedne kavarny v centru italskeho Terstu opaleny italsky carabinieri se subama. Myslim ze ma POcka postrehl taky.

Kozu jsem nezkusil - sel jsem radsi rychle zaplatit parkovani auta:)

Odesláno

Firemní akce včera: G-Shock, JLC Reverso, Rolext GMT Master I, Nomos Orion 38mm date, Breitling Navitimer, IWC Pilot 3717.

Hodinková kultura v mém oddělení velmi dobrá. Holt 12 národností. 

Odesláno

Globus Ostrava, dneska cca 14 hodin, holohlavý řízek s 312, konečně se můžu zeptat, NĚKDO ODSUD? :P

Na kozu jsem neměl koule vzhledem k přítomnosti hezké manželky a dcery...

post-3584-0-26787600-1404397292_thumb.jpg

Odesláno

Před 20 min. Synkáč u trafiky chlápek tak 35 moony krátké tmavší vlasy,zhruba 180cm.

Zeptal sem se na kozu......odpověď jestli nejsem debil

Asi nikdo odsud 

Odesláno
  V 3. 7. 2014 v 14:28, Skargard napsal:

Před 20 min. Synkáč u trafiky chlápek tak 35 moony krátké tmavší vlasy,zhruba 180cm.

Zeptal sem se na kozu......odpověď jestli nejsem debil

Asi nikdo odsud 

Buď rád, že Ti rovnou jednu neflák :lol2:. Ta hláška s kozou je fakt trošku "nestandardní", pokud Tvůj odhad selže ;).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...