Návštěvník Tada Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 (upraveno) V 13. 3. 2011 v 19:10, 'Jay Doll' napsal: Hůř. Ředitel Carollina Oj! Upraveno 13. března 2011 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 Dneska Nautilusy na mladíkovi ve městě. Ale vzhledem k tomu, že to město se jmenuje Zürich to není žádný překvápko. Jinak jsem dnes taky poprvé v životě spatřil naživo svůj sen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorr GrimWolf Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 Náš generální měl včera na rukou Chopardy. Možná stejný jaký prodává sibirnaja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 V 21. 3. 2011 v 12:43, 'Gorr GrimWolf' napsal: Náš generální měl včera... smutnej život vidět generálního i v neděli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 ja dnes na fajcpauze rolex sub.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorr GrimWolf Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 V 21. 3. 2011 v 12:45, 'bandicoot' napsal: smutnej život vidět generálního i v neděli... Ještě, že mám dneska volno Ale zase toho tolik nenapracuje, jen byla velká konference. Takže ho zase dlouho neuvidím Jinak sem si všimnul, že nosí i brajtle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 V sobotu v Letňanech Omega Railmaster XXL na dámské ručce. Nevypadalo to překvapivě nijak divně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 no podla mna to vyzera dost divne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2011 Podle mě je KFL stalker Nejsou to sice hodinky, ale dnes jsem byl na salátku v hospodě U Starého sokola v Praze na nábřeží. Nekuřácký salonek je v lehce jachtařském stylu a na stěně mají metrovou vlajku Rolex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 pro Bakera a RomanaI: v Mníšku pod Alpou na letišti mají jen IWC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Dnes 22:02, Praha, Palackého nám. a tramvaj č.16. Paní v nejlepších letech (40-45), khaki oblečení, hnědé mikádo, francouzská manikůra a na ruce dámské Breitling Colt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Dnes o půl třetí chlapík v Brně-Komíně nosil do auta krabice určitě plný Rolexů. Co měl na ruce, jsem nestihl, ale byl to Sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 2. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2011 Dnes, sprchy po surfu na pláži, chlapík s IWC Aquatimer. Ale možná jsem bez brýlí špatně viděl, já bych si totiž asi takové hodinky na surfování nevzal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2011 Včera v práci (Praha-Zličín),zákazník na ruce s Rolex Submariner s pepsi lunetou , zajímavé hodinky,není ten z užující se tah nepohodlný?To se mi na nich moc nezamlouvalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2011 V 3. 4. 2011 v 4:35, 'quest987' napsal: Včera v práci (Praha-Zličín),zákazník na ruce s Rolex Submariner s pepsi lunetou , zajímavé hodinky,není ten z užující se tah nepohodlný?To se mi na nich moc nezamlouvalo Naopak, naopak. Zuzujici se naramej je mnohem pohodlnejsi nez siroky pres cele zapesti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 Dnes ráno v McDonald's na začátku dálnice D11 (Hradec Králové - Praha) - na ruce Steinhart B-Uhr s Unitasem. Nakonec jsem se osmělil zeptat ("kozu" jsem nevybalil...lidi okolo by to asi nepobrali), takže tímto zdravím nepíšícího a pravděpodobně nezaregistrovaného čtenáře Chronomagu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 Dnes, Makro ČM, kolem 15:10, vysokej týpek s černýma JLC, odhaduju řadu Squadra, pravděpodobně na gumě. V hale východu jsem mu za zády zamumlal kozu a nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 Dneska v parku na Parukářce u bufetu kolem půl 7 opravdu v reálu moc pěkné pilotky, jen ten řemen by byl na mě moc široký, škoda foto jsem si půjčil z chronoshopu, snad nevadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rancor Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 dnes na jednani - mladik do 35 - syn majitele nejmenovany firmy - ma ruce iwc portuguese minute repeater, na hnedy kuzi v ruzovym zlate..pochvalil jsem je, ale "kozu" nevytah - pac ten vtipek neznam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 (upraveno) 'rancor' napsal: dnes na jednani - mladik do 35 - syn majitele nejmenovany firmy - ma ruce iwc portuguese minute repeater, na hnedy kuzi v ruzovym zlate..pochvalil jsem je, ale "kozu" nevytah - pac ten vtipek neznam OT: Takovy neeticky posty by se mely banovat! Tohle po rano nemuzu cist: mladik syn minute repeater IWC. A strejda z Ameriky porad nevola Nic, jdu vydelavat prachy. Konec rancor: kozu hledej v utrobach fora (koza doji krev ...) Upraveno 7. dubna 2011 uživatelem martini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se