vanderB. Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 http://aktomes.cz/ ve slide show...člověk si myslí, kdo ví co to není a on Gant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 (upraveno) Jsem chvíli myslel že je to Mr. Bean Upraveno 25. srpna 2015 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
addalbert Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Do VIP to nepatří, tak to hodím sem. Šéf Hypotecni banky Jan Sadil ma na ruce Prim Tycho de Brahe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Austrian airlines, fly&buy platok. Z nudy som si listoval, parfemy, sperky... A zrazu bum hodinky...obrazok Ingersol na celu stranu, aj s tym akozeturbom...dvestodaco euro...to som fakt necakal ze bude v ponuke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Do VIP to nepatří, tak to hodím sem. Šéf Hypotecni banky Jan Sadil ma na ruce Prim Tycho de BraheTo dopad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Do VIP to nepatří, tak to hodím sem. Šéf Hypotecni banky Jan Sadil ma na ruce Prim Tycho de BraheStejný má Martin Diviš, generál Kooperativy. Jestli kluci nedostali slevu za hromadný nákup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 (upraveno) Prokop s brejlema jim to privez na Babete v kufriku. Puvodne si vobjednali Orliky, jeden bily, druhej cerny. A ted maj hodinky s pribehem. Upraveno 25. srpna 2015 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Made my day... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 (upraveno) Zmizík má opravdu vražedné hlášky, právě jsem se málem zadusil vodou . Upraveno 25. srpna 2015 uživatelem VitekB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Fakt dobrý bonmot. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 (upraveno) Tak dneska dopoledne v le premier na vyprodeji. Krome toho, ze to byl fakt gentleman punk. Tak jsem zahledl dvoje Bondovky,dvoje Longiny a nejaky Tissot. Pokud je pan co tam zkousel vetsinu casu vedle me a mel ty omegy na ruce clenem tak timto zdravim gentlemani slevovi. nejak mi to k sobe nepasuje. Ale coz... Upraveno 25. srpna 2015 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 gentlemani slevovi. nejak mi to k sobe nepasuje. Ale coz... Ted bez cehokoliv negativniho, a asi vypadam, ze tyhle akce obhajuju(coz muze byt mozna i z casti pravda), ale osobne si myslim, ze gentlemanstvi jako jakakoliv jina at uz vrozena ci naucena vlastnost, nema nic spolecneho s nakupem hadru ve vyprodeji a nema to na to prazadny vliv. Mozna jsem to pouzil trochu nevhodne a pouze ve spojeni s celou filosofii tohohle obchodu. Jen mi prijde nefer a nestastny to zamenovat a spojovat dohromady tak nestastne. Jeste jednou no flame. Jen muj nazor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 Ted bez cehokoliv negativniho, a asi vypadam, ze tyhle akce obhajuju(coz muze byt mozna i z casti pravda), ale osobne si myslim, ze gentlemanstvi jako jakakoliv jina at uz vrozena ci naucena vlastnost, nema nic spolecneho s nakupem hadru ve vyprodeji a nema to na to prazadny vliv. Mozna jsem to pouzil trochu nevhodne a pouze ve spojeni s celou filosofii tohohle obchodu. Jen mi prijde nefer a nestastny to zamenovat a spojovat dohromady tak nestastne. Jeste jednou no flame. Jen muj nazor. no flame. Jen mi tam ta fotka s frontou nejak nestymovala. Proti slevam vubec nic nemam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 no flame. Jen mi tam ta fotka s frontou nejak nestymovala. Proti slevam vubec nic nemam... V pohode. Proste jsme si vsichni zahrali na duchodce pri zahajeni noveho letaku v kauflandu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 Kluci z Brna, nečeká náhodou někdo z vás marně na hodinky? Poště shořely zásilky, adresáty poničených balíků najde a odškodní... http://brno.idnes.cz/pozar-brnenske-posty-05y-/brno-zpravy.aspx?c=A150826_100203_brno-zpravy_zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobod3 Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 Tak konečně se mi taky podařilo potkat někoho s pořádnými hodinkami - včera na golfovém turnaji Lufthansy pán ve flightu - krásné Rolex Submariner:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 Kdo to ve Ferreru na Smíchově nosí černé Longines Hydroconquest v automatu na oceli ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 Placka chronomagu na cernym mercedesu, tagu v centru brna. Potesilo moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Jsem chvíli myslel že je to Mr. Bean no jo, máš pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Kolem 16h: metro A směr Depo Hostivař (Meistersinger jednoručky), Skalka (pilotky Hamilton), 125 směr Sm.nádraží (Casio Edifice se zamlženým sklíčkem ). Nejvíc mě zaujaly hodinky jednoho z "klíčů" Ferrera a vůbec netuším, co to bylo. Nepadá někoho chronograph s oválným tvarem (trochu jako Rado) a hodně vypouklým sklem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se