ondralbc Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 Chopardy v metru? :-))) Co se divis? Ja taky jezdim metrem kdyz jsem v Praglu
tano Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 Chopardy v metru? :-)))Fakt Franti, koukal jsem jak puk:).
Exiztence Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 Po WG Calatravách na kterých měl pán prsten na pásku mě už nic nepřekvapí.
Návštěvník dabelM Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 (upraveno) RLX v Jinonicích Upraveno 4. září 2015 uživatelem dabelM
quest987 Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 Dnes kolem čtvrté Praha Oc Sestka Modré SumaA pak někdy dopoledne či kolem oběda bych řekl,, ze Locqueho vintage Rolex
honza71 Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 V metru toho je k videni dost. Posledni dobou treba i JLC MCC2 :-D
Stalin Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 Jako nová lama se zeptám, co je to ku.va "koza"???
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 (upraveno) To je nase seznamovaci formule. Reknes: 'Koza doji krev' a ten druhej ti musi odpovedet druhou casti hesla. Tu se dozvis po svym 1000 prispevku tady, posle ti ji moderator Slunecnik. Do ty doby budes furt jen bit. Upraveno 4. září 2015 uživatelem Zmizík
TomNguyen Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 Ja dneska viděl seawolf na gumě, pak samý ty smart watch atd. Je to mor
vintage Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 (upraveno) A ja si furt říkam kdy konecne nekdo zdejsi uvidí na cečku me a zvecni me tu alespon zminkou. Cestuji zásadně s levou rukou predpaženou a rotují zapestim na všechny strany vagonu a furt nic. Upraveno 4. září 2015 uživatelem vintage
Návštěvník Mitak Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 (upraveno) To je nase seznamovaci formule. Reknes: 'Koza doji krev' a ten druhej ti musi odpovedet druhou casti hesla. Tu se dozvis po svym 1000 prispevku tady, posle ti ji moderator Slunecnik. Do ty doby budes furt jen bit.Byt tu tyden, tak bych to cele povazoval zas jen za vtip od tebe, jak to zni jako naprosty vymysleny blabol :-) ale ted, kdyz uz mam tisic prispevku a to heslo jsem dostal cele... No ziram! Upraveno 4. září 2015 uživatelem Mitak
Hasňa Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 (upraveno) Ja žádné heslo neznám do dneška. Stále se snažím o svých 1000 smysluplných příspěvků. Dlouhá cesta přede mnou. Upraveno 4. září 2015 uživatelem Hasňa
tano Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 Ja žádné heslo neznám do dneška. Stále se snažím o svých 1000 smysluplných příspěvků. Dlouhá cesta přede mnou.+1:).
JaRooN Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 Sakra, já toho už mám plnou kabelku, pohybuji se po celé ČR, pořád vystrkuji hodinky do prostoru, na autě mám nálepku a pořád nic. Už začínám pochybovat, že lidi, co tady přispívají, existuji i v reálu...
kvejkr Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Odesláno 5. září 2015 (upraveno) Nedáno jsem zahlédl nálepku na BMW sedmé řady na D1 u Čestlic, nebyl jsi to náhodou ty ? :-)) myslím že brněnská značka. Ďábelsky profrčelo levým pruhem, než jsem stihl stáhnout okýnko a zařvat kozu Upraveno 5. září 2015 uživatelem kvejkr
JaRooN Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Odesláno 5. září 2015 Nebyl. Já mám na autě slušné Céčko a pohybuji se zásadně andělským způsobem
SCIFI Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Odesláno 5. září 2015 Nedáno jsem zahlédl nálepku na BMW sedmé řady na D1 u Čestlic, nebyl jsi to náhodou ty ? :-)) myslím že brněnská značka. Ďábelsky profrčelo levým pruhem, než jsem stihl stáhnout okýnko a zařvat kozu pokud tmavě modrá barva a 745i tak tam můžeš každý den vidět projet mě :-)
jungle Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Odesláno 5. září 2015 A ja si furt říkam kdy konecne nekdo zdejsi uvidí na cečku me a zvecni me tu alespon zminkou. Cestuji zásadně s levou rukou predpaženou a rotují zapestim na všechny strany vagonu a furt nic.Sem jel dneska ceckem, tak sem daval pozor a narazil na tohodle pana, nekdo odsud?
utrejch Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Odesláno 5. září 2015 Sem jel dneska ceckem, tak sem daval pozor a narazil na tohodle pana, nekdo odsud?Libi se mi ten jeho kokajnovej malicek
Jimmy-Jimmy Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Odesláno 5. září 2015 Dnes 14:20 hod Kaufland České Budějovice, pán zelené kraťasy s bočními kapsami, brýle a kočárek. Na ruce Omega na černé bumě. Ilustrační foto :
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se