Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chopardy v metru? :-)))

Fakt Franti, koukal jsem jak puk:).

Návštěvník dabelM
Odesláno (upraveno)

RLX v Jinonicích

post-31583-0-48472700-1441388824_thumb.jpg

Upraveno uživatelem dabelM
Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

To je nase seznamovaci formule. Reknes: 'Koza doji krev' a ten druhej ti musi odpovedet druhou casti hesla. Tu se dozvis po svym 1000 prispevku tady, posle ti ji moderator Slunecnik. Do ty doby budes furt jen bit.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno (upraveno)

A ja si furt říkam kdy konecne nekdo zdejsi uvidí na cečku me a zvecni me tu alespon zminkou. Cestuji zásadně s levou rukou predpaženou a rotují zapestim na všechny strany vagonu a furt nic.

Upraveno uživatelem vintage
Návštěvník Mitak
Odesláno (upraveno)

To je nase seznamovaci formule. Reknes: 'Koza doji krev' a ten druhej ti musi odpovedet druhou casti hesla. Tu se dozvis po svym 1000 prispevku tady, posle ti ji moderator Slunecnik. Do ty doby budes furt jen bit.

Byt tu tyden, tak bych to cele povazoval zas jen za vtip od tebe, jak to zni jako naprosty vymysleny blabol :-) ale ted, kdyz uz mam tisic prispevku a to heslo jsem dostal cele... No ziram! Upraveno uživatelem Mitak
Odesláno

Ja žádné heslo neznám do dneška. Stále se snažím o svých 1000 smysluplných příspěvků. Dlouhá cesta přede mnou.

+1:).

Odesláno

Sakra, já toho už mám plnou kabelku, pohybuji se po celé ČR, pořád vystrkuji hodinky do prostoru, na autě mám nálepku a pořád nic. Už začínám pochybovat, že lidi, co tady přispívají, existuji i v reálu...

Odesláno (upraveno)

Nedáno jsem zahlédl nálepku na BMW sedmé řady na D1 u Čestlic, nebyl jsi to náhodou ty ? :-)) myslím že brněnská značka. Ďábelsky profrčelo levým pruhem, než jsem stihl stáhnout okýnko a zařvat kozu :D

Upraveno uživatelem kvejkr
Odesláno

Nedáno jsem zahlédl nálepku na BMW sedmé řady na D1 u Čestlic, nebyl jsi to náhodou ty ? :-)) myslím že brněnská značka. Ďábelsky profrčelo levým pruhem, než jsem stihl stáhnout okýnko a zařvat kozu :D

pokud tmavě modrá barva a 745i tak tam můžeš každý den vidět projet mě :-)
Odesláno

A ja si furt říkam kdy konecne nekdo zdejsi uvidí na cečku me a zvecni me tu alespon zminkou. Cestuji zásadně s levou rukou predpaženou a rotují zapestim na všechny strany vagonu a furt nic.

Sem jel dneska ceckem, tak sem daval pozor a narazil na tohodle pana, nekdo odsud?

post-19701-0-15718500-1441457680_thumb.jpg

Odesláno

Dnes 14:20 hod Kaufland České Budějovice, pán zelené kraťasy s bočními kapsami, brýle a kočárek. Na ruce Omega na černé bumě.

Ilustrační foto :

post-36434-0-09225100-1441463089_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...