Anela Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 taky jsem jedny diesely v ostravě dnes potkal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pillow Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 ...na pohovore veduci komisie STEINHART Nav B-Uhr 47 HandwindingVelmi me tesilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2015 Dnes v metru na Muzeu - fake TH Carrera,zaujal mne opravdu osklivej remen a kdyz jsem to zkoumal v ramci plneho metra,tak jsem to odhadl na "repliku"kvality D,neskutecne hnusny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2015 Dnes v metru na Muzeu - fake TH Carrera,zaujal mne opravdu osklivej remen a kdyz jsem to zkoumal v ramci plneho metra,tak jsem to odhadl na "repliku"kvality D,neskutecne hnusny.to se jmenuje myslím kategorie "G" - grcal by som Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2015 Ja zacinam trosku menit nazor na USA/NY. Vcera v metru starsi pan s petkama od Seika na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2015 Dneska nejspis Josef01 na kafi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2015 Viděl jsi snad Mosery? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 Včera na konferenci v HK bohužel jen módní šmuky, které se majitelé marně snažili schovat pod rukáv košile. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.S. Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 Na letu San Francisco-Paris JLC Reverso a nějaké Rolex a na letu NY-LA Panerai v DLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 Dnes večer v IKEA na Čerňáku jsem viděl týpka v modrém nebo zelenkavém tričku s Omega Planet Ocean (myslím, že to byly ty s oranžovýma číslama). Kdo jste tam nakupoval hm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2015 Pěkné hodinářství v Bruselu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Za poslední týden toho bylo až nad hlavu. Ale hlavně Bergamo, Sirmione a Verona plné krásných kousků, nejen na ruce, ale i ve výkladech. Zvlášť ve Veroně jsou minimálně 3 malé krásné prodejničky, kde zaplesá srdce každého chronomagora, ať už má rád nové kousky, nebo ty vintážní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Dnes na obede, restaurace Na vitezne pláni borec na ruce zrejme Heuer Monaco Caliber 11 ve stříbrné. Někdo zdejší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Dnes jsem potkal známého s Prim televize automatik v modrém provedení. Byly to tytéž, které jsem v roce 1984 našel v linkovém autobuse a o hodinu později jsem mu je prodal za 400 kč. Dodnes, dle jeho slov, prošly jen jedním čištěním u hodináře, jinak celá léta na ruce. Mimo práce. Radostné shledání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacoh Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 Predchádzajúci víkend sme strávili s manželkou v Mariánskych Lázňach. Hotel: Sobotné raňajky, vedľa nás rusky hovoriaci pár v stredných rokoch. Pán na ruke Breitling SOH 46 na meshi, čo vo mne vyvolalo malé sympatie. Ale len malé a len na chvíľu. Pán si pre nás pripravil kultúrnu vložku v zmysle cesty časom do stredoveku: "Tresk! Plesk! Mľask! Sŕk! Smŕk!". Keďže je moja nervová sústava značne citlivá na spôsoby pri stolovaní, spustilo to vo mne úzkosti hraničiace so sebevražednými sklonmi opakujúce sa nasledujúcich 48 hodín pri počutí ruštiny, či videní nápisu v azbuke. Nad spôsobom, akým si nechal vymeniť nefunkčnú soľničku by sa udivovala aj obsluha stredovekej krčmy v Dětenicách. V nedeľu sme si pospali, raňajky sme potlačili, aby sme boli v reštaurácii poslední a mali snáď to šťastie si vybrať vedľa koho budeme sedieť. A mali sme pravdu. Reštaurácia bola plná, tak nás odklonili do salóniku, kde nebolo ani nohy a my sme mohli sami nerušene raňajkovať. O to väčšie bolo pre mňa prekvapenie, keď moja žena zvolala:"Rusi prišli!", a rusky hovoriaci pár sa zjavil v našom salóniku a usadil sa k vedľajsiemu stolu... Mariánske lázne-kolonáda: Množstvo zlatníctiev, v ktorých mali vo výkladoch exponáty smelo konkurujúce najlepším kúskom zo sekcie "Pro zasmáni - Aukro". Blištiace sa zlaté Daytony s nápisom Geneve položené v strede veľkého výkladu, ktorého waw efekt u zarytého chronomagora predčí aj pohľad na Svätý grál naplnený najčírejšími diamantmi. Šokujúce a nepochopiteľné... Karlove Vary (cestou späť): Opak stavu výkladov v Mariánskych Lázňach. Ulysse Nardin, Franck Muller, Cartier, Jaeger LeCoultre... Na spodu jedného výkladu horko-ťažko pár kúskov Omega Constellation... asi pre socky. Bolo tam skrátka skoro všetko. Pri množstve ruštiny v uliciach a výhradne ruské (gýčové a nevkusné) reklamy som už len čakal na zjavenie pýchy ruského zbrojárskeho priemyslu, krásneho najmodernejšieho ruského tanku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 sebevražednými sklonmi opakujúce sa nasledujúcich 48 hodín pri počutí ruštiny, či videní nápisu v azbuke.Tak ono je to spíše o lidech...na hotelu Aquapalace se mi něco podobného přihodilo s jedním slovákem (byl tam s rodinkou, ale jasně bylo vidět, že je Vůdce smečky), který taky jedl jako prase a sekýroval obsluhu dosti nechutným způsobem ve stylu "platíme si vás, tak se po*erte" a přesto jsem neměl problém za dvě hodiny na bazénu pokecat s jiným slovákem o hodinkách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 Tak ono je to spíše o lidech...na hotelu Aquapalace se mi něco podobného přihodilo s jedním slovákem (byl tam s rodinkou, ale jasně bylo vidět, že je Vůdce smečky), který taky jedl jako prase a sekýroval obsluhu dosti nechutným způsobem ve stylu "platíme si vás, tak se po*erte" a přesto jsem neměl problém za dvě hodiny na bazénu pokecat s jiným slovákem o hodinkách...Neni, ty rusky prasata se vazne neumeji chovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 ty mas asi hodne bolistek :-) a co hodinky o nich neco napises taky?! Predchádzajúci víkend sme strávili s manželkou v Mariánskych Lázňach. Hotel: Sobotné raňajky, vedľa nás rusky hovoriaci pár v stredných rokoch. Pán na ruke Breitling SOH 46 na meshi, čo vo mne vyvolalo malé sympatie. Ale len malé a len na chvíľu. Pán si pre nás pripravil kultúrnu vložku v zmysle cesty časom do stredoveku: "Tresk! Plesk! Mľask! Sŕk! Smŕk!". Keďže je moja nervová sústava značne citlivá na spôsoby pri stolovaní, spustilo to vo mne úzkosti hraničiace so sebevražednými sklonmi opakujúce sa nasledujúcich 48 hodín pri počutí ruštiny, či videní nápisu v azbuke. Nad spôsobom, akým si nechal vymeniť nefunkčnú soľničku by sa udivovala aj obsluha stredovekej krčmy v Dětenicách. V nedeľu sme si pospali, raňajky sme potlačili, aby sme boli v reštaurácii poslední a mali snáď to šťastie si vybrať vedľa koho budeme sedieť. A mali sme pravdu. Reštaurácia bola plná, tak nás odklonili do salóniku, kde nebolo ani nohy a my sme mohli sami nerušene raňajkovať. O to väčšie bolo pre mňa prekvapenie, keď moja žena zvolala:"Rusi prišli!", a rusky hovoriaci pár sa zjavil v našom salóniku a usadil sa k vedľajsiemu stolu... Mariánske lázne-kolonáda: Množstvo zlatníctiev, v ktorých mali vo výkladoch exponáty smelo konkurujúce najlepším kúskom zo sekcie "Pro zasmáni - Aukro". Blištiace sa zlaté Daytony s nápisom Geneve položené v strede veľkého výkladu, ktorého waw efekt u zarytého chronomagora predčí aj pohľad na Svätý grál naplnený najčírejšími diamantmi. Šokujúce a nepochopiteľné... Karlove Vary (cestou späť): Opak stavu výkladov v Mariánskych Lázňach. Ulysse Nardin, Franck Muller, Cartier, Jaeger LeCoultre... Na spodu jedného výkladu horko-ťažko pár kúskov Omega Constellation... asi pre socky. Bolo tam skrátka skoro všetko. Pri množstve ruštiny v uliciach a výhradne ruské (gýčové a nevkusné) reklamy som už len čakal na zjavenie pýchy ruského zbrojárskeho priemyslu, krásneho najmodernejšieho ruského tanku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 A co se dalo ocekavat od navstevy Varu? Divim se, ze se divis.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 Dneska na ruce reversa a blancpain flyback chronograph. A voboje by mi sly coz vo to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se