USER47 Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Dneska jsem v Praze v Palladiu ve výloze kromě slušný nabídky Seika včetně nějakejch Astronů, Premierů a podobně viděl i několikery Orient Star. Konkrétně WZ0051DV, WZ0061DV a WZ0241EL.
HDS1200 Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Dnes okolo 14h hotel Crlik Tetcice a pan s Breitling Cockpit vedle u stolu.
Hami8 Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Dnes na letisti...byt tam jen samotny zeleny napis, asi bych to nerozklicoval :-)
Filip.J Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Dneska jsem v Praze v Palladiu ve výloze kromě slušný nabídky Seika včetně nějakejch Astronů, Premierů a podobně viděl i několikery Orient Star. Konkrétně WZ0051DV, WZ0061DV a WZ0241EL.Kde konkrétně prosím?
USER47 Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2015 V takovým tom hodinářství na úrovni ulice naproti výlezu směrem na poříčí.
petik16 Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2015 Nedávno som sa vrátil z UK a keď som vychádzal z takého veľkého nákupného centra (Lakeside in Grays) tak vedľa mňa stál tak by som povedal že až lacne oblečený černoch s deťmi. Jedol som Big Mac a jak som mu pozrel na ruku, ostal som v šoku tak, že som si až nebol istý, či to je real.. Prihovoril som sa a nakoniec to boli real Audemars Piguet Royal Oak Offshore za ktoré dal niečo cez 20,000 libier... všimol si moje Breitle ale keď som sa opýtal, či nemá čas že by som si ich vyskúšal, on by si mohol pozrieť moje tak sa zasmial a odišiel so slovami, no thanks... neviem prečo ?
tommas4 Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2015 Se mi stalo něco podobnýho. V njú jorku.Taky byl černej.Ale tu příhodu jsem tady asi už psal.
Filip.J Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 Dneska na transfúzce 2x černé G-Shocky se stříbrným lesklým bezelem, řidič dodávky kousek od nemocnice černé G-Shocky s černým bezelem, no prostě byl jsem tam jediný s ProTreky...
postul Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2015 Převozník na přívozu Sedlec/Zámky Omega Seamaster, ale jestli origo, to jsem při vyndavání kola neměl čas zkoumat. V každém případě s tou námořnickou uniformou stylová kombinace :-)
foldes Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Ted u Dusaka na Pankraci par. Kdy muz s brajtleme nechaval zkracovat neco pro drahou polovicku.
VitekB Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Zajímavá alternativa k Sevenfriday
USER47 Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 (upraveno) No nevím, ta korunka ve spodní části prozrazující malej strojek ve velkým pouzdru je nic moc. Navíc celkově takový ty gimmicky jako cifr udělanej z vraku auta/lodi/letadla jsou obecně trochu trapný. Ten výsledek vlastně nevypadá tak blbě, jak by mohl, ale i tak to na mě nepůsobí jako něco, co bych chtěl nosit.btw: Ale je zajímavý, jak tam nacpali tu power reserve, která zjevně není součástí základního strojku... Upraveno 27. prosince 2015 uživatelem USER47
kloubik Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 Mě v pátek potěšil pilot United Airlines, na ruce moonwatche. A nějaký německý mluvící pán v první třídě Glashutte Senator Sixties Chronograph. A jinak během prvních 3 dnů dovolené docela pěkná všeho chuť. Oranžová monstra, SKX007, staré pepsi, staré expy ii polarky, jedny dámské Patek aquanaut + manžel SD4000, černé pelagos na malém asiatovi (ještě že jsou titanové), suby na každém rohu a vytahane bi-color datejust na důchodcich nepočítaně. Chtělo by to konečně potkat naživo grand seiko.
SCIFI Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 To je majitel.majitel sekuritáka?
Drummer Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 Dnes na exkurzi na ruzyňském letišti. Starší, velice fundovaný průvodce. Na ruce hranaté keramické Rado.
lukis Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Včera večer na zkoušce ve škole doktor něco, co připomínalo Longines heritage 1935, nebo Precista PRS-9 na černém řemeňovi, koza neproběhla - zkoušel před celou grupou a byl jsem docela nervní, takže jsem radši nic nezkúšal
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se