Buffalo Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 U otce každý den vídám Breitling Aerospace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 U otce každý den vídám Breitling Aerospace Pekný zaciatok Vitaj na fóre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buffalo Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Pekný zaciatok Vitaj na fóre dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANT Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 ja som pred dlhsim casom isiel MHD a videl som na ruke Rolex New GMT Master 2, kukal som ako puk. Origos to bol urcite a dumal som preco taky clovek jazdi mhd:) bol to relativne mlady chalan, mozno este nemal vodicak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2009 ja som pred dlhsim casom isiel MHD a videl som na ruke Rolex New GMT Master 2, kukal som ako puk. Origos to bol urcite a dumal som preco taky clovek jazdi mhd:) bol to relativne mlady chalan, mozno este nemal vodicak myslis ze clovek co ma rolady za 20000 ojro by siel mhd? ..... phítchovina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2009 myslis ze clovek co ma rolady za 20000 ojro by siel mhd? ..... phítchovina Kolik že stojej ty Rolexy? Asi žiju v bludu. Jaká je cenová hranice hodinek, aby člověk dle tebe mohl jezdit MHD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2009 Tak mam dalsi cestovatelske/hotelove ulovky. Na veceri v hotelove restauraci vcera chlapik se zlatyma datejustama na jubilee braceletu. A taky jsem potkal jednoho nemeckyho duchodce se zlatou (zrejme pozlacenou) silenosti a la jetset o velikosti dobrych 50mm, velmi nevkusne a kontrastujici se sortkami a trickem... Cortes: Proc by clovek s roladama nemohl jezdit MHD? Je na tom neco podradneho? Treba takova schnellbahna ve Vidni je dle meho nazoru velmi komfortni zbusob, jak se dopravovat po meste... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Don2008 Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2009 Tak mam dalsi cestovatelske/hotelove ulovky. Na veceri v hotelove restauraci vcera chlapik se zlatyma datejustama na jubilee braceletu. A taky jsem potkal jednoho nemeckyho duchodce se zlatou (zrejme pozlacenou) silenosti a la jetset o velikosti dobrych 50mm, velmi nevkusne a kontrastujici se sortkami a trickem... Cortes: Proc by clovek s roladama nemohl jezdit MHD? Je na tom neco podradneho? Treba takova schnellbahna ve Vidni je dle meho nazoru velmi komfortni zbusob, jak se dopravovat po meste... Musim povedat, ze v Bratislave je v spicke podstatne pohodlnejsie sa prepravovat MHD. Preto aj ked nerad tak v tyzdni nechavam auto doma. Kto by trcal v tych zacpach, ved to je o zivot. MHD ma na mnohych miestach vlastne jazdne pruhy a navyse ma prednost pri zaradovani sa co trolejbusy v BA statocne vyuzivaju a vsade sa predbiehaju. Kde nemusia necakaju, z auta by ta niekto vytiahol a dal ti po papuli . Takze sa napriek nasej mentalite obcas stane, ze stretnem v MHD chlapika v drahom znackovom obleku s este drahsim kufrikom a mozno aj hodinkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2009 Pár týdnů (3?, už akorát vím že to byl víkend) dozadu jsem v metru viděl "staršího" pána s těmahle IWC (snad si pamatuju dobře) A nějakej limit hodinky vs. cestování MHD? To snad ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2009 Já potkal ve středu u felčara maníka s T-Touchema.....s Tissotama....pokecali jsme....chtěl mne ohromit "tanečkem ručiček"......tak jsem pak vyhrnul rukáv a předvedl svoje. Ten čuměl .......prej jsem první,kdo si z toho nesedl na prdel.....bodejď by jo,moje Hamiltony jsou skoro to samé. Zval jsem ho na Chronomag,třeba se přihlásí..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2009 to nie ale yacht master II su tak nevkusne ze clovek ktory ich ma podla mna opovrhuje niecim takym ako je mhd... ...tiez sa moze stat ze clovek v mercedese R ma na ruke digi casio za petikilo (mamin šef napr) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2009 myslis ze clovek co ma rolady za 20000 ojro by siel mhd? ..... phítchovina Ještě k tomuhle OT - Každý den jezdím v MHD a to minimálně dvakrát. Jezdím doslova přes celou Prahu a po celodenní práci jsem docela rád, že si dám sluchátka a nechám se vézt... A občas mám na ruce třeba Navitimery. Tak nevím. Asi by mě překvapil maník s gyrotourbillonem, v šortkách a zavěšenej na tyči v šalině, ale Omega, Breitling nebo dokonce onen Rolex mě v mhd nikterak neudivují... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buffalo Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2009 Zapomněl jsem sem napsat, že jsem minulý týden v jednom švýcarském baru viděl Urwerk 103 Red gold . Pán byl velice příjemný a docela jsme si i pokecali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2009 ja som pred dlhsim casom isiel MHD a videl som na ruke Rolex New GMT Master 2, kukal som ako puk. Origos to bol urcite a dumal som preco taky clovek jazdi mhd:) bol to relativne mlady chalan, mozno este nemal vodicak ospravedlnujem sa nevem preco ale pomylil som sa....... yacht master II/ GMT master II je mi luto..... samozrejeme to je nieco ine.... ale s tymi YM II so mnou snad suhlasit budete...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2009 Dnes Puerto de la Cruz pujcovna automobilu (maj je tady za pusu = na cely vikend, vraceni v pondeli rano pred hotel a klicky nechat na recepci za 65 EUR) majitel vintage bicolor Rolex Datejust. Tyhle hodinky jsou i pres 34 mm v pohode nositelne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2009 Konečně se mi taky urodilo, náš nejvyšší z nejvyšších, velkovévoda akcionář má Glashütte Original Sport Evolution Panoramadatum na oceli. Dost slušný, akorát ten zdobnej rotor v průhledu mi k tomu nějak nepasoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2009 Já jsem potkal v metru Tag Heuer (něco s calibrem S) a ty samý v šalině v Brně. Potom jsem pochválil jednomu mlaďochovi slabě přes 20 Longiny perpetual calendar z kolekce Master, docela čuměl. Jel výjimečně MHD na hokej :-) A jeden číšník v Praze v Pizzerii ve Vysočanech (btw. výbornej podnik) měl Panerai. Jinak nic moc v dopravních prostředcích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 BA - dnes - 13:18 - elektricka 1 - z centra do karlovky - nejaky pan vystupoval pod novym mostom - ROLEX neviem ake, videl som len tah, ked si otvaral dvere pri vystupovani.. no zazdalo sa mi ze biely dial - mozno nejake explorer II pan mal na sebe zelenu vestu a zeleny ruksak - priznajte sa kto to bol?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 Ruksak? To byl Onion. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 BA - dnes - 13:18 - elektricka 1 - z centra do karlovky - nejaky pan vystupoval pod novym mostom - ROLEX neviem ake, videl som len tah, ked si otvaral dvere pri vystupovani.. no zazdalo sa mi ze biely dial - mozno nejake explorer II pan mal na sebe zelenu vestu a zeleny ruksak - priznajte sa kto to bol?? jestli měl i pánvičku tak to byl Messner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se