Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Se mu pod ten rukáv nevlezou :).

Možno keby zmenil odev..........

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za posledni 2 sluzebky par ulovku v letadle nebo hotelu

6f02810c6ec57c0eb2eaa8e1661dd622.jpg

Hodne jeta guma na PAM, byly to nějaký base s lupou

9048c204d2c68e64f8031b5516cde2a7.jpg

Taky chronomagor, ve výtahu mi pochválil PAMy, tak sme pak dali spolecnej wristshot

5b026cd69b1dcd8ce62e0c4ac9993f79.jpg

Odkaz ke komentáři

Čaute chlapi. Nevíte o jakou značku a model jde? Bohužel lepší fotky nemám.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Model Ekelhaft Schmuck

Tak snad moje modely od maminky nejsou "ekelhaft schmuck" pane organic. Buďte dobrý a zdráv. Hezký den.

Odkaz ke komentáři

tie v pravo vyzerajú na Chopard Imperial len tie rúčky mi nesedia. Tie vľavo netušim :) Tie Piagety sa neoj*bú o tie kamene ? 

Čaute chlapi. Nevíte o jakou značku a model jde? Bohužel lepší fotky nemám.

Odkaz ke komentáři

@Jagman: Vím už se chystám do servisu..
@organic: Pane! Tak jako vy nechápete co má dokázat ta moje série fotek, i já nechápu Váš nemístní komentář v mongolštině..
@vilian83: Hele osmdesáttrojko? Když neumíš opsat ani něčí jméno, tak negramot jako ty by se neměl navážet do něčích střevíců. (Bonus dalších střevíců jen pro tebe.)
MR1990: Slečnu jsem potkal s FM Crazy Hours na ruce, tak mě dost zajímá co to může být. Už jsem slečnu, ale kontaktoval měla by si najít čas na večeři hned jak se vrátí z tour asie. Ohledně těch Piaget, měl jsem to jen na fotku :) jinak mi kombinace s narámkem dost vadí na ruce.

Ps: Hezký víkend všem, mějte se rádi :) Až budu potřebovat poradit, zas příjdu..

Upraveno uživatelem luudohoanganh
Odkaz ke komentáři

.@organic: Pane! Tak jako vy nechápete co má dokázat ta moje série fotek, i já nechápu Váš nemístní komentář v mongolštině..

Ps: Hezký víkend všem, mějte se rádi :) Až budu potřebovat poradit, zas příjdu..

Hele Luudohoanganhu, pokud neovládáš umění mongolštiny, tak by bylo dobrý, aby ses na to vys.al....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...