01axel01 Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Pod kapotou... zdroj fb Fuj ! To ma tolik baterek ? A to se mění ?? .. ja myslel že jak se to zastaví tak se to vyhodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Dnes mi bylo cti seznamit se s Mistrem Panem Hodinarem, ktery sestrojil mimo jine vecny kalendar do limitovane edice Da Vinci, pojmenovane po nem. Jmenovat nemusim, vsichni dobre vite o koho jde. Mel na ruce nove Da Vinci: Omlouvam se za fotku, ale bez jeho souhlasu jsem to musel orezat Toto setkani vyslo presne na me 10. jubileum registrace na Chronomagu. Moc pekny darek Jo, tak to verim! Pekne, pekne! Takovahle setkani potesi. Ja jsem se radoval, kdyz jsem potkal chlapka, kterej se znal s Geraldem Gentou (a radost mi nezkalilo ani to, ze jsem ho potkal ve vezeni). Ovsem osobne, to je fakt jinej level Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Moc pekný výklad v Londýne , vintage shop OmegaLuxusný výklad! Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akem Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Dnes pred polednem nakladal chlapek s Radiomirama rodinku do bile xc 90 pri vchodu do Letenskych sadu od Chodkacu. Nekdo mistni ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 Dnes ráno v tramvaji č. 1 paní s Rolexkama. Neznám přesně portfolio R modelů ale vypadalo to úplně jako prťavý expy I na dámskou ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 Já bych teda neřekl, že to vůbec jsou nějaké R Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 Tak ono je taky možný, že mám oko z kašparovy krávy a je to něco úplně jinýho, nebo nedejbože fejk. Fotka je rozmazaná, ale každopádně to nahoře, co vypadá jako index na dvanáctce, bylo stoprocentně logo korunky. Jinak ručička jela plynule.Každopádně jak tak gůglím ladies explorer tak nic a nic najít a teď jsem ten model našel na nějakých "replica" stránkách (odkaz dávat nebudu, nevím jestli to není zakázaný) takže paní asi možná fakt měla fejky. Říkám, byly to prostě jen zmenšené expy. Korunka, 3,6,9 indexy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 Já bych teda řekl, že to budou nějaké Rolex. http://www.jomashop.com/rolex-watch-176200bksao.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 To jsou přesně ony! Díky Ensi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 Tak asi ano, seknul jsem se já, přišlo mi, že toho psaní je nahoře nějak moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 Čím víc psaní, tím víc Rolex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 V sobotu na Memorial Air Show v Roudnici na letišti, italskej pilot s ruským letadlem a na ruce PAM00090 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 Tak asi je restaurace v Čez nějakým centrem hodinek v HK, minuly týden Bondovky, dnes pilotky Archimede myslím .. typek si dával steak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Dva dny na korporatnim meetingu v Holandsku a peknejma hodinkama se to tu jen hemzi. Panerai, Omega seamaster.... a jedny chodici Seika Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Dva dny na korporatnim meetingu v Holandsku a peknejma hodinkama se to tu jen hemzi. Panerai, Omega seamaster.... a jedny chodici Seika Sent from my iPhone using TapatalkPADI želvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Dneska v Alfě v Ostravě Hrabové, chlapík s želvama na natu. V ruce koženou aktovku K.M.Saddlery. Tipoval bych, že je to někdo odtud. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragoon Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Dneska v metru na IPaku starsi pan GMT PAMy na gume, malem mi to vyrazilo dech, parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Pěkné stop motion video opravy Rolexek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 PADI želvy Diky za upresneni. Seiko neni znacka ve ktere se uplne vyznam, ale v realu vypadaly moc pekne. Mnohem lepe nez jejich majitelka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se