nividic Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Tvl, sedet vedle me chlap se staryma GS tak mu je pochvalim a pokecam, nerkuli hodim kozu, ne? Na cos myslel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sifon Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Dobře, budu za trubku a zeptám se. "koza" je co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 ... nerkuli hodim kozu, ne? Na cos myslel? Njn,možná by ti řekl,že to ho má doma plnou kabelku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Dneska odpoledne jsem šel kolem GoldEligius ve Zlíně, tak jsem bliknul černé Superoceany na gumě... Vypadají naživo dost dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hector Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Dobře, budu za trubku a zeptám se. "koza" je co?https://cs.wikipedia.org/wiki/Koza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sifon Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Ha, bloody Ha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Sifin,něco tady načti a zjistíš ,že koza taky dojí krev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Dobře, budu za trubku a zeptám se. "koza" je co?Ať tě netrápí... Heslo zdejších pacientů je: "Koza dojí krev." a odpověď zní: "Mám toho plnou kabelku." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sifon Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Dneska letuška Lufthansy. 4485.jpgTak tomu říkám cesta kolem světa... :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 btw, nechce se mi to hledat, ale nebylo tam "Mam toho plnou kabelu" ? Ja kabelku moc nenosim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Ne, je tam kabelku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Přesně z tohoto důvodu je vždy lepší být na straně toho, kdo se ptá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Nadherny dyzly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 tvl, parádní nafťáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 BOCCIA minulý týden v metru na Florenci: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Koza je vysvětlená zde. Popravdě, byť jsem to znal, to vlákno jsem našel poprvé http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/17759-v%C5%A1eobecn%C3%BD-sign%C3%A1l-chronomagu/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Dnes jsem při obědě v jedné ostravské restauraci viděl dvě spolu sedící dámy, přičemž jedna měla Hublot a druhá PP Nautilus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Skvělá příležitost k nahození kozy. Kabelky určitě měly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kojotisko Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Dnes v Brně na zastávce Zemědělská chlapík i Igeny na parádně ladícím natu. Někdo z fóra? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se