Xenomorfus Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Ne, je tam kabelkuMea culpa...uz je to davno, co sem to naposledy cetl...diky za osvezeni... Koza je vysvětlená zde. Popravdě, byť jsem to znal, to vlákno jsem našel poprvé http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/17759-v%C5%A1eobecn%C3%BD-sign%C3%A1l-chronomagu/Ano, je to tak, kabelka je jasna. Cele vlakno sem kdysi prelouskal, ale uz sem si to spatne pamatovalDiky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socom Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 Koza je super. Výborné vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 A někdo tady pak "kozu" doplnil třetím veršem: A: Koza dojí krev...?B: Mám toho plnou kabelku.A: No tak je ukaž, holenku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socom Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 To by mě moc zajímalo, jak by na to reagovaly ty dvě dámy z Ostravy ze včerejška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 Včera cestou na sraz ,v metru na Náměstí republiky nějakej japonec na ruce blejskavý rolexky. Viděl jsem je hodně zblízka, fakt paráda. Kozu jsem nezkoušel bo nevim jak se řekne japonsky - dojit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 Dojit kozu = ?????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 Dojit kozu = ?????? Ještě foneticky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2017 Dík, pokusim se ho dohnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 Z koloběžkového FB, koloběžci při 50 km/h ve sjedu praskly 2 trubky rámu koloběžky Crusis. Celej vodřenej, žádná zlomenina, hodinky Citizen vydržely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m4stic Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 (upraveno) Ja to hovorim stale, ze kolobezka je blbost Upraveno 18. srpna 2017 uživatelem m4stic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 Mluv si co chceš. Crusis po uvedení svých koloběžek na trh vzbudil rozpaky a odpor části koloběžců, nicméně se prodává. Zabít/zranit se můžeš třeba i na kole. Např. když se náš triatlonista kdysi napíchl na sedlovku, to mohl třeba i umřít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brolo Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 teď při obědě v Loving Hut na Andělu RLX datejust v bicoloru, k tomu bílému triku nic moc kombinace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 Zrovna teď v Lidlu v Čestlicích menší holohlavej anglicky mluvící chlápek a podle všeho SMP ve verzi zálesácká chrona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 Dopoledne v práci, starší klient, udržovaný pán 80 let, upoutalo mne jeho L zápěstí (jak už to tak poslední dobou bývá)- pochváli jsem mu hodinky- pán se rozzářil, hodinky dal na stůl a začal vyprávět..., dárek k 60-tinám od kamaráda, zatím jen 2x měnil baterku a jednou prasklé sklíčko.Oběma se nám zvedla nálada- prostě hodinky sbližují lidi. Třeba jednou sblíží i celé národy a zavládne mír a klid... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 Dopoledne v práci, starší klient, udržovaný pán 80 let, upoutalo mne jeho L zápěstí (jak už to tak poslední dobou bývá)- pochváli jsem mu hodinky- pán se rozzářil, hodinky dal na stůl a začal vyprávět..., dárek k 60-tinám od kamaráda, zatím jen 2x měnil baterku a jednou prasklé sklíčko.Oběma se nám zvedla nálada- prostě hodinky sbližují lidi. Třeba jednou sblíží i celé národy a zavládne mír a klid...Na 20 leté stáří vypadají fantasticky a pečovaně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socom Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 Pán měnil 2x baterku? To je slušný. Myslel jsem, že v hodinkách Seiko vydrží tak maximálně 5 let. Vypadají ale vážně pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 Pán byl taky na svůj věk velmi zachovalý. Baterka- taky mě to pak napadlo že vydrží něják dlouho, nevím, třeba je x let nenosil.., moc jsem se nevyptával. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socom Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 Jasný, rozumím. Každopádně jsou to velmi pěkné a zachovalé kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Chlapík a DA36 na jarmarku ve Frýdlantě nad Ostravicí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Ten musí bejt od nás. Jinak by měl k sandálům ponožky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se