Lamiczka Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Bedjasson nebo někdo tam z těch stran? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fed_ex Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Remon Vos, zakladatel CTP. Foto v E15. Vidím prosím správně Audemars Piguet? ano, loni na jaře jsem s ním seděl na pohovoru a měl je na ruce taky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Chlapík a DA36 na jarmarku ve Frýdlantě nad Ostravicíby me zajímal obsah kabelky. .. vsadím se ze má i KPZKU. ..:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 by me zajímal obsah kabelky. .. vsadím se ze má i KPZKU. ..:-)) Vypadá to že toho má plnou kabelku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Bedjasson nebo někdo tam z těch stran? Beďason má Déčka s červenou vteřinovkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 SLA017 před 19:00 viděny na v červeném metru Podle fotek z odpovídajícího vlákna o reedici bych tipoval, že to byl někdo zdejší . Na Chodově jsem na někom viděl ještě nový želvy na "tahu", pěkný jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 SLA017 před 19:00 viděny na v červeném metru Podle fotek z odpovídajícího vlákna o reedici bych tipoval, že to byl někdo zdejší . Na Chodově jsem na někom viděl ještě nový želvy na "tahu", pěkný jsou.Jestli je řeč o neděli, tak to jsem mohl být já, kolem sedmé jsem metrem jel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 vcera v Osviencimu som videl na rukach prevazne zidovskych turistu hodinky ako Rolex, Omega, Patek a Hublot..... to som len pozeral jak puk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejkoram Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 (upraveno) V neděli na červeném metru z Florence na Budějárnu, kolem deváté hodiny večer SKX007 na jubilee. Poznávací znamení je kniha My Years With General Motors. Upraveno 21. srpna 2017 uživatelem sejkoram Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Jestli je řeč o neděli, tak to jsem mohl být já, kolem sedmé jsem metrem jel Jo jo, hnědý řemen z fotek tomu odpovídá. Říkal jsem si, že nikdo mimo forum takhle často na hodinky nekouká . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Ja jsem vcera videl Maradonu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Tak hlavně že mluví pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Dnes v jedné veřejné budově. A vteřinovka zrovna zakrývá M v nápisu, tak snad to není Parexo? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 No, tak já hlásím zatím asi můj největší úlovek. Jeden pacient (napůl švýcar) přišel dnes s tímto. JLC Master Control Date. Prý se o hodinky zas až tak nezajímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Tak to je pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Takový ten moment, kdy se z doktora stane (chrono) pacient Úlovek hodně dobrý a líbí se mi, že si hlavu s vlásečnicema neláme a zbytečně neleští, palec hore! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Dnes jednání s ředitelem energetické firmy. Na ruce měl Zenith Defy a celou dobu zkoumal naše hodinky. Já moony, kolega PO. Na kozu jsem si netroufl, ale skoro si říkám, že to musí být někdo odsud. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Včera na florenci (kousek od p. Frýdla) borec v bilym triku Ralph Lauren a na ruce asi Seiko MM300, místní pacient? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Včera asi 4x smp v keramice nebo ocelová klasika a ocelovou lunetou, jedny ÚN v černé a zlaté, pak obligátní rolex bicolor kam se člověk podívá.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Dnes, kolem 8:30, na tram zastavce na Vaclavaku cekala mila slecna s bicolor Datejusty, tusim, s kremovym cifrem. Nespechat na jednani, tak bych dal i rec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se