T1000 Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2011 rucne vyrobene drevene hodiny http://www.mojevideo.sk/video/f9ed/drevene_hodiny.html Super, chtěl bych je mít doma na zdi. Krásná šílenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2011 nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2011 Kamarád měl včera na ruce tohle:http://eshop.ingersollcz.cz/katalog/luxusni-hodinky-tourbillon-48/hodinky-luxusni-in5201ch-west-point-108.htmlMusim říct, že zpracování cifru a zdobení kalibru mě celkem překvapilo. Vůbec to nevypadalo špatně.Absolutně jsem nepoznal kalibr případně nějakej vzor. Zezačátku jsem zíral na ten nápis Tourbillon a na setrvačku (fakt mi to přišlo jak obyč setrvačka), koukal jsem na to chvíli a turbo jsem v tom neviděl - navíc vedle vteřinovky... divný...Teď na netu čtu, že je to nějaký "Hour Tourbillon". Nevíte někdo, co je "Hour Tourbillon". Je možný, že by na těch hodinkách byl Karrusel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Štefka Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2011 (upraveno) http://zpravy.idnes....0800_domaci_cem Copak to má ten přítel chudiny a dělníků na ruce ? (fotka 23) Upraveno 13. srpna 2011 uživatelem Jakub Štefka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2011 http://zpravy.idnes....0800_domaci_cem Copak to má ten přítel chudiny a dělníků na ruce ? (fotka 23) Longines? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2011 (upraveno) Edit: spatne tema. Omylem jsem to vlozil jsem. Prosim o vymaz. Upraveno 13. srpna 2011 uživatelem little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2011 Takže cca před 1,5 hodinou jsem viděl - 8x casio ( klasická gečka ), 2x certina DS, 9x Festina ( z toho 7 TDF různé roky výroby ) a 1x Rolex, 5x Breitling. Omlouvám se, že jsem to nezkoumal více, ale závod na Lysou horu , nedostatek kyslíku a časová tíseň to nedovolila . Mé Poljoty nakonec 9.místo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 14. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2011 Romain Jerome Titanic DNA chronometer i chronograf - za výlohou u Michelsena v Reykjavíku a taky Moon Invader v obojím provedení.Eyjafjallajötkull měli zrovna vyprodané.Na tyhle kousky se běžně nenarazí (pokud člověk zrovna nepotká mrakodrapa :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 Včera měl jeden zákazník pěkná quartz chrona od Hamiltonu (myslím že Khaki ETO). Jinak je to tento týden bída Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 Minulý týden u dodavatele služeb černé Daytony, na kozu nebyl prostor, všude kolem volali lidi;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 Včera Bentime, v Lidlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 Včera před Alzou modre Ulysse Nardin Marine Diver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naving Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 Karlovy Vary - promenáda: Jaeger-LeCoultre Master Geographic, Blancpain Fifty Fathoms, Perelet Turbine, Cartier, Panerai, Bell&Ross Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relativ Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 Mickey Mouse Rolex http://ekszer-ora.vatera.hu/karora_ferfi/rolex/rolex_datejust_arany_acel_mickey_mouse_edition_1471977846.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 22. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 Dnes v centru černé Daytony v oceli, krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 Včera som sa vratil z Pagu, na ostrove nič moc, iba jedny fejkove Submarinery v Hiper novalis, ale na trajekte, to bolo pokukaničko-najprv na nemcovi okolo 60 trojručičkove IWC GST, v bare Béčka Chronomat B01, jedny Seiko pepsi, ale uplne najviac ma dostali Rolexy 16753 na ruke jedneho motorkara-dôchodcu Keby tie Rolex vydal ako reediciu, asi predam obličku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 Včera Praha, kolem 15h v metru na Můstku. Statný chlap a Rolex 16610. Kozu jsem nezkoušel. Bál jsem se ho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 V pondělí měla jedna zákaznice na ruce sedmidenní Portuguese ve zlatě, naprosto luxusní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 viděli jste co teď bude na pokračování vycházet? Model sluneční soustavy. Vypadá to nádherně ale ta cena je docela rána. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza1 Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 viděli jste co teď bude na pokračování vycházet? Model sluneční soustavy. Vypadá to nádherně ale ta cena je docela rána. Jo to už v televizi není že další čísla jsou dražší Otázka: Kolik stojí předplatné? Odpověď: Cena prvního čísla je 90 Kč, cena druhého čísla je 163 Kč. Všechna další čísla od čísla 3 včetně stojí 226 Kč. Pokud si přejete objednat předplatné, můžete tak učinit pomocí našich webových stránek. (zkopírováno z webu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se