Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Kamarád měl včera na ruce tohle:

http://eshop.ingersollcz.cz/katalog/luxusni-hodinky-tourbillon-48/hodinky-luxusni-in5201ch-west-point-108.html

Musim říct, že zpracování cifru a zdobení kalibru mě celkem překvapilo. Vůbec to nevypadalo špatně.

Absolutně jsem nepoznal kalibr případně nějakej vzor.

Zezačátku jsem zíral na ten nápis Tourbillon a na setrvačku (fakt mi to přišlo jak obyč setrvačka), koukal jsem na to chvíli a turbo jsem v tom neviděl - navíc vedle vteřinovky... divný...

Teď na netu čtu, že je to nějaký "Hour Tourbillon".

Nevíte někdo, co je "Hour Tourbillon". Je možný, že by na těch hodinkách byl Karrusel?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže cca před 1,5 hodinou jsem viděl - 8x casio ( klasická gečka ), 2x certina DS, 9x Festina ( z toho 7 TDF různé roky výroby ) a 1x Rolex, 5x Breitling. Omlouvám se, že jsem to nezkoumal více, ale závod na Lysou horu , nedostatek kyslíku a časová tíseň to nedovolila :smile_anim: . Mé Poljoty nakonec 9.místo.

Odkaz ke komentáři

Včera som sa vratil z Pagu, na ostrove nič moc, iba jedny fejkove Submarinery v Hiper novalis, ale na trajekte, to bolo pokukaničko-najprv na nemcovi okolo 60 trojručičkove IWC GST, v bare Béčka Chronomat B01, jedny Seiko pepsi, ale uplne najviac ma dostali Rolexy 16753 na ruke jedneho motorkara-dôchodcu :o Keby tie Rolex vydal ako reediciu, asi predam obličku :wub:

Odkaz ke komentáři

viděli jste co teď bude na pokračování vycházet? Model sluneční soustavy. Vypadá to nádherně ale ta cena je docela rána.

Jo to už v televizi není že další čísla jsou dražší :smile_anim:

Otázka: Kolik stojí předplatné?

Odpověď: Cena prvního čísla je 90 Kč, cena druhého čísla je 163 Kč. Všechna další čísla od čísla 3 včetně stojí 226 Kč. Pokud si přejete objednat předplatné, můžete tak učinit pomocí našich webových stránek.

(zkopírováno z webu)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...