Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zákazníkovi na schůzce jsem pochvalu "Bondovek" musel rozvést, jelikož o svých hodinkách věděl jen to, že si chtěl dopřát něco lepšího :-) Ale není to jedno, když mu dělají radost? To by mělo být přece na prvním místě. I mému kolegovi ty obří nafťáky přeju :-)

Odesláno (upraveno)
  V 5. 11. 2017 v 15:54, Rampa McKvak napsal:

Zákazníkovi na schůzce jsem pochvalu "Bondovek" musel rozvést, jelikož o svých hodinkách věděl jen to, že si chtěl dopřát něco lepšího :-) Ale není to jedno, když mu dělají radost? To by mělo být přece na prvním místě. I mému kolegovi ty obří nafťáky přeju :-)

Mne se hrozné líbí, jak se tu každym druhym Omegam říká "Bondovky". To by se mohlo říkat xy druhum digitalek Seiko, Seiko tuna, vintaznim Subum, Hamiltonum a asi milionu dalších hodinek, co tam kdy hraly. Nic ve zlým, jen mi to vždycky přijde úsměvny:-) Upraveno uživatelem villain83
Odesláno
  V 10. 11. 2017 v 17:03, tommas4 napsal:

Hahaha, z tohohle kovboje se sbírkou fíků si děláme na FB chronomagu prdel už asi týden, teda myslím že včera ho správce vyrazil, ale fake daytony v mechu a kapradí jsou nezapomenutelný :)

co to je za exota?

Odesláno

Jedna z instagramu

Fotit hodinky a potraviny je docela běžná věc a už jsem viděl ledacos... hodinky v rýži a různých luštěninách, hodinky v lentilkách nebo Skittles bonbónech, hodinky v kávových zrnech, hodinky ponořený v mlíce, hodinky vykukující ze skořápky vajíčka, někdo je tu co pamatuju dokonce vyfotil snad v talíři s míchanejma vajíčkama (což bylo trochu nechutný), ale hodinky v čokoládový polevě? To jsem fakt ještě neviděl

post-32970-1510732153,12.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...