OndraTce Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Monika Babišová teď v Kongresáku fullgoldy Daytony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Dnes jsem kupoval rum v global wines a pan majitel na ruce moony, minule měl rolex gmt není odsud ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 Mladej recepční v hotelu Orea Resort Horizont ve Špindlu a na ruce Orient Bambino 1 gen. s bílým cifrem. Foto nebylo možné Andy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 @Povidlacek - musis se vice snazit!Abych te trosku motivoval, tak pridam vintazni Eterny kolegyne... Plus jedny modre Stormy z vlaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 Splet jsem název, není to Horizont (ten je na Šumavě) ale Horal... až se budu odhlašovat, zkusím udělat špionážní snímek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Já včera jednal s prodavačem v Ostravě Euromaster pneu Rudná. Na ruce měl nějaké Breitling na modré B gumě. Tipuju na Avenger. Krásné hodinky. Kozu jsem nezkoušel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Kamoš si kúpil toto.. https://www.ingersoll1892.com/the-michigan-automatic-i01101.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Kamoš si kúpil toto.. https://www.ingersoll1892.com/the-michigan-automatic-i01101.htmlTak to se styd ty, ze jsi nedelal poradnou osvetu a nechal ho to koupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Som s ním už dlhšie nebol, tak zišiel na nesprávnu cestu. Na druhú stranu ma teší, že som viacerim ukázal čo sa dá kúpiť za ešte normálne peniaze a sú spokojní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Kamoš si kúpil toto.. https://www.ingersoll1892.com/the-michigan-automatic-i01101.htmlTo nie.. za pullitru?? Zober ho na 30 piv nech si vycisti hlavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 (upraveno) Dneska dva hodinkové zažitky: jeden sem patří, druhý moc ne, ale zato asi pobaví. 1. - v tramvaji č.6 (cca v 15:15) mou dcerku v Revoluční pustil sednout mladej vysokej hubenej potetovanej kluk, postavil se vedle mne a jel dvě stankce na Stross. Během cesty koukám, ze má nový bilý OP 39... tak jsem je pochválil. Viděl jsem je poprvé naživo (na někom), a jsou super nenápadný a přitom moc pěkný. 2. - o hodinu později čekám na autobus, furt nejel, tak se jdu zeptat jedinýho člověka na zastávce, zda nejel třeba dřív. Ruska při těle, cca 60 let, dlouhý červený nehty. Vydoloval jsem z hlavy zbytky ruštiny, paní na to "jo ten teď pojede", ja na to "no ten už měl jet před pěti minutama" a abych to jako podtrhnul, vykouzlím z rukávu Vulcainy a ukazuju přesný čas. Okupantka v nepochopeni nadšeně kýve hlavou, hbitě mne jednou rukou bere za zápěstí a se slovy "da, da, sejčás" klepe rázně dlouhým nehtem druhé ruky do dokonalýho antireflexu sklíčka. Myslel jsem, že omdlím nebo že ji na místě zabiju. V autobuse jsem to nenápadně kontroloval a dobrý; doma jsem to pod malou lupou znovu okouknul a dobrý; teď, když děti usnuly, jsem to kontroloval ještě jednou pod nejsilnější lupou ze všech úhlů při ostrým světle a dobrý. Stejně se chci ale zeptat - nemáte někdo elektronovej mikroskop??? Upraveno 29. listopadu 2018 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Martine, mám doma několik silných lup. A když říkám silných, myslím tím silných Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Dneska dva hodinkové zažitky: jeden sem patří, druhý moc ne, ale zato asi pobaví. 1. - v tramvaji č.6 (cca v 15:15) mou dcerku v Revoluční pustil sednout mladej vysokej hubenej potetovanej kluk, postavil se vedle mne a jel dvě stankce na Stross. Během cesty koukám, ze má nový bilý OP 39... tak jsem je pochválil. Viděl jsem je poprvé naživo (na někom), a jsou super nenápadný a přitom moc pěkný. 2. - o hodinu později čekám na autobus, furt nejel, tak se jdu zeptat jedinýho člověka na zastávce, zda nejel třeba dřív. Ruska při těle, cca 60 let, dlouhý červený nehty. Vydoloval jsem z hlavy zbytky ruštiny, paní na to "jo ten teď pojede", ja na to "no ten už měl jet před pěti minutama" a abych to jako podtrhnul, vykouzlím z rukávu Vulcainy a ukazuju přesný čas. Okupantka v nepochopeni nadšeně kýve hlavou, hbitě mne jednou rukou bere za zápěstí a se slovy "da, da, sejčás" klepe rázně dlouhým nehtem druhé ruky do dokonalýho antireflexu sklíčka. Myslel jsem, že omdlím nebo že ji na místě zabiju. V autobuse jsem to nenápadně kontroloval a dobrý; doma jsem to pod malou lupou znovu okouknul a dobrý; teď, když děti usnuly, jsem to kontroloval ještě jednou pod nejsilnější lupou ze všech úhlů při ostrým světle a dobrý. Stejně se chci ale zeptat - nemáte někdo elektronovej mikroskop??? Zahoď je do škarpy a kup si F91W. Tohle už nepude dát dohromady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 A nebo víš co, Martine, já ti žádnou lupu nepůjčim. Protože, co oko nevidí, srdce nebolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 (upraveno) No přežily to bez ztráty kytičky, asi lepší oddíl; ale v duchu jsem byl na sebe strašlivě sprostej. Evidentně to ten národ má v krvi, vrhat se na hodinky jinejch lidí. Akorát už teda nekoukala do očí, neřikala "daváj časy" a neměla přes rameno "avtomat" Upraveno 30. listopadu 2018 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Frostie, je to jako s čimkoliv jiným - autem, hudebním nástrojem, obrazem... pokud máš něco krásnýho, drahýho a svým způsobem i vyjimečnýho, víc to chráníš a prožíváš. Jasně, pro klid na duši je lepší mít pick-up, otlučenou kytaru nebo originál krajinku z trhu, ale... z těch se dech prostě nezatají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Jasne, ze mam. Jakej mas budget? Jinak dobra story!Stejně se chci ale zeptat - nemáte někdo elektronovej mikroskop??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Frostie: možná bych ti mohl domluvit prohlídku přímo ve FEI. A to by v tom byl čert, kdyby se tam nějaká brázda nenašla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 To bylo asi na mě Jo, to by mě mrzelo. Rád si namlouvám, že jsou dokonalý. Proto je těžko někdy propůjčím Márovi na jeho makrohrátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 martar: jo, mi to uteklo .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se