Potkan Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Odesláno 19. března 2019 Dneska v satne na bazene chlapik s Coke. Uz jsem pro vas planoval spy photo, kdyz vtom jsem si uvedomil, ze se tam prevlekaji i jeho dve male dcerky a hodne rychle jsem si to rozmyslel!
OWG Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Odesláno 19. března 2019 Dneska v satne na bazene chlapik s Coke. Uz jsem pro vas planoval spy photo, kdyz vtom jsem si uvedomil, ze se tam prevlekaji i jeho dve male dcerky a hodne rychle jsem si to rozmyslel!Oceňuji tvou rychlou reakci
pumpic11 Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Odesláno 20. března 2019 Kolegyne dneska se svymi "muzskymi" Deepsea:DSlusi ji! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
(z)denny Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Odesláno 20. března 2019 (upraveno) U známých na návštěvě takovéto cibule :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. března 2019 uživatelem (z)denny
honzyk Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Odesláno 20. března 2019 Pěkný kousky, já dneska na prezentaci konvektomatů viděl akorát jedny Apple Watche a dvoje Garminy, no a kolegyně o který jsem tu psal nedávno Primky asi zase uložila do šuplíku
JoyStick Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Odesláno 20. března 2019 Kolegyne dneska se svymi "muzskymi" Deepsea:DSlusi ji!Tak to velkej respekt. Tydle sou skoro velký aji mě
bandicoot Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Odesláno 21. března 2019 V iphoneservisu na legerce nejdřív zahraniční chlápek černý ocelový daytony a pak, když jsem sel pro opravu, tak bikolorní černý datejusty s hladkou luentou.
Harwey Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Odesláno 21. března 2019 Ktory kolega bol dnes o 17.30 v auparku v BA vo watch de luxe, a ukazoval predajcovi na mobile Autavie full set? Kozu som neskusal, mam strach a hambim sa:)
Roland Sands Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Odesláno 21. března 2019 Hospodské kukačky v Hlinsku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
OWG Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Odesláno 22. března 2019 (upraveno) Dneska u nás na prodejně v Ostravě měl pán na ruce Panerai Luminor Marina Upraveno 22. března 2019 uživatelem OWG
organic Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Odesláno 22. března 2019 Z dnešní procházky po 5th ave a Madison ave. Tagy, Hubloty, Longines jsem prošel bez zastávky. Lange jsou na živo krásný, hezčí než Patek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Odesláno 22. března 2019 Jooo, tam jsem se nachodil doaleluja... uplne se mi vzpominky vratily...
dawe009 Odesláno 22. března 2019 Nahlásit Odesláno 22. března 2019 Právě teď: restaurace Taro, po mé pravici týpek s nějakými 47mm Panerai. Teď se zvedl a odešel. S sebou blondatou paní/přítelkyni. Někdo odtud?
OWG Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Odesláno 27. března 2019 včera okolo 16. hodiny v autobuse směr Havířov, starší pán okolo 50ti měl na pravé ruce tyto Suby, netuším jestli byli origo, zahlédl jsem je na krátko 2x když se chytl madla při výstupu PS: fotka je z internetu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Petr72 Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Odesláno 29. března 2019 Dnešný let s Britskou kapitánkou a na ruke DJ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M.K. Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Odesláno 30. března 2019 To mi připomnělo můj oblíbenej "emancipační": Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Octavian Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2019 Dnes Investor v stavebnictve vo viedni Rolex Skydweller white
Chronař Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2019 Jooo, tam jsem se nachodil doaleluja... uplne se mi vzpominky vratily... Já teda na rohu Broadway u Čínské čtvrti leda potkal černocha, co mi nabídl watche v klopě dlouhýho kabátu :-) .Úplně jak v reklamě na telefon komórkowy.
cuborg Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2019 Hodiny do každý rodiny nevíte kdy má Miloš narozky? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se