Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

dnes rano na trajektu u Dubrovniku, modre LHC Chrono a nejaky Citizen Promaster s merenim hloubky, pak dost jety Seiko 5. Jinak teda chorvati moc peknych hodinek nenosi a pritom to tady u modravych hlubin k nejakym bezva diverum primo vybizi...

Upraveno uživatelem Robero79
Odesláno

V piatok klient OMEGA PO chrono, dnes VOSTOK :-) Zistil som, že má toho viac, ale Festina, Vostok a tak... o hodinkách toho moc nevedel len to, že sa mu páčia al nie...

Odesláno (upraveno)

Dneska jsem na obede videl Emana2208, furt stejnej! Co me ale potesilo je, ze se za me nestydel a prihlasil se ke mne... ;)

A navic zabodoval, podarilo se mu totiz presvedcit meho exkolegu a jeho soucasneho kolegu, aby splachnul do hajzliku svoje Ingersolly nebo jaxe to jmenovalo a k zakoupeni Coltiku! Dobre Ty!

Upraveno uživatelem LovecK
Odesláno

Dneska jsem na obede videl Emana2208, furt stejnej! Co me ale potesilo je, ze se za me nestydel a prihlasil se ke mne... ;)

A navic zabodoval, podarilo se mu totiz presvedcit meho exkolegu a jeho soucasneho kolegu, aby splachnul do hajzliku svoje Ingersolly nebo jaxe to jmenovalo a k zakoupeni Coltiku! Dobre Ty!

I já jsem tě rád viděl !!! A pro kolegu velkej skok z Ingersollů na Béčka :-D

Odesláno

já ve středu cestoval, tak letiště toho bylo plné, ale zaujala jedna česká rodinka - mamka Rolex Daytona Bicolor s perleťovým dialem a brilianty - pěknej kousek, starší synátor Breitling Colt Chrono s modrým panda dialem, mladší synátor vypadal na nějaký Trasery v černém PVD. Taťka překvapivě vůbec nic... :-(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...