prischera Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 A ja bych rekl treti . Cvakal sis nekdy piva? U jednosmerne lunety s pohybem proti ji opravdu neprotocis pokazde dokola . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 No jo ale po devatym pivu jsi si sto pro jistej, zes mel jenom 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 Ne ve skutecnosti po 4 zapomenu cvakat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 Já bych to taky viděl na 3, jako počítadlo bab jsem lunetu ještě neviděl , ale to musel stihnout jinde, přišli když jsem dojížděl svoje pivo a burger, a já zmizel, když jim přinesli šampus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 Dnes v letadle Hawaiian Airlines z Kona do Lihue jsme seděli za starším chlápkem s plechovýma Subama. Abych se teda nechlubil cizím peřím, fotky dělala paní Povidláčková neb měla na dědka lepší výhled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 to uz musite mit nejake spyfoto vybaveni na takovehle fotky, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 Valim teď šmirglem kolem Semálu a vedle borec v M3 bavcovi 6E0.... na klepetu bezva PAMy. Než jsem lapl mobil pro spyfoto, tak kopl do vrtule a byl pali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 Německý kolega u večeře.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 ty vago ten mlejnek by se me hodil:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 prosim te.. francouzská mrdka )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 No tak VW je nedela nooo;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 My zase děláme 7 M párků ročně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 Včera odpoledne v elefantu na Říčany jsem zahlídl jednoručky Meistersinger se světlým cifrem. Poprvé na živo a dobrý, palec hore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 Dnes krátce po 11. v metru z Čerňáku na Palmovku starší pán a nějaké - asi - Vostoky. Já to svýma očima z té rozpatlané fotky pořádně nevidím. Pán ale moc dobře věděl, že má na ruce hodinky. Často se na ně díval a snažil se, aby mu pořád byly vidět z pod rukávu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 Furt koketuju s myšlenkou zda si odsud nepřivézt nějaké hodinky, ale nic moc mě tu zatím neoslovilo. Zkoušel jsem dnes želvy a nová monstra a oboje mi přišlo na ruce moc velký... myslel jsem, že monsta budou dražší, ale oboje stály stejně (495$ a po slevě 396$) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 Dnes na jednání jednatel partnerské společnosti PP Nautilus. Mazec. Vyfotit nebylo jak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 Dnes krátce po 11. v metru z Čerňáku na Palmovku starší pán a nějaké - asi - Vostoky. Já to svýma očima z té rozpatlané fotky pořádně nevidím. Pán ale moc dobře věděl, že má na ruce hodinky. Často se na ně díval a snažil se, aby mu pořád byly vidět z pod rukávu. P_20191017_113605.jpgPodle mě Vostok Europe, takže žádný vzrůšo. Nějaké Gaz 14 Limousine na tahu: https://www.timestore.cz/Znacka/Vostok-Europe/Vostok-Europe-Gaz-14-Limouzine-Chrono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 No jo? Už to tak vypadá. Kvalitní hodinky kolem sebe moc nevídám. Tak aspoň, že ten dědula z nich měl radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uda Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 Klenoty na malém městě. JVD chápu ale tohle už je moc. Odesláno z mého motorola one pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 Nejake ty Festinky Pak tipuju Raimond Weil A klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se