Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Valim teď šmirglem kolem Semálu a vedle borec v M3 bavcovi 6E0.... na klepetu bezva PAMy. Než jsem lapl mobil pro spyfoto, tak kopl do vrtule a byl pali

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes krátce po 11. v metru z Čerňáku na Palmovku starší pán a nějaké - asi - Vostoky. Já to svýma očima z té rozpatlané fotky pořádně nevidím. Pán ale moc dobře věděl, že má na ruce hodinky. Často se na ně díval a snažil se, aby mu pořád byly vidět z pod rukávu.

post-437-0-45287700-1571331178_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Furt koketuju s myšlenkou zda si odsud nepřivézt nějaké hodinky, ale nic moc mě tu zatím neoslovilo. Zkoušel jsem dnes želvy a nová monstra a oboje mi přišlo na ruce moc velký... myslel jsem, že monsta budou dražší, ale oboje stály stejně (495$ a po slevě 396$)

post-32970-0-06661900-1571383648_thumb.jpeg

post-32970-0-83986400-1571383682_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři

Dnes krátce po 11. v metru z Čerňáku na Palmovku starší pán a nějaké - asi - Vostoky. Já to svýma očima z té rozpatlané fotky pořádně nevidím. Pán ale moc dobře věděl, že má na ruce hodinky. Často se na ně díval a snažil se, aby mu pořád byly vidět z pod rukávu.

attachicon.gifP_20191017_113605.jpg

Podle mě Vostok Europe, takže žádný vzrůšo. Nějaké Gaz 14 Limousine na tahu: https://www.timestore.cz/Znacka/Vostok-Europe/Vostok-Europe-Gaz-14-Limouzine-Chrono

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...