pciza Odesláno 31. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 měl jsem tričko s krátkým rukávem, takže ruka za záda a přítelkyně naštěstí u toho nebyla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Včera na jednání 2 šéfové jedné nejmenované pharma firmy. Portugalec pravděpodobně Breitling navitimer GMT (asi A2432212/G571). Měl puštěné chrono, což v kombinaci s monstrozitou těch hodinek působilo skoro strašidelně. Ital Rolex Datejust, 36 mm, modrý cifr, římské číslice, oyster tah, hladká luneta. Docela pěkné kombo Já měl Hamilton Khaki Field, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 V 31. 1. 2021 v 7:17, pciza napsal: měl jsem tričko s krátkým rukávem, takže ruka za záda a přítelkyně naštěstí u toho nebyla Štěstí v neštěstí koukám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 Kolega koupil synovi k narozkám za 17 USD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 Pro profíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 před 5 hodinami, Irwinek napsal: Pro profíky tvl, to je děsný nářez. Co to je a kdes to viděl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 před 3 hodinami, Tenglis napsal: Chodí to emailem jako sranda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 Aaj karamba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 Já to původně chtěl hodit do humoru podle mne celkem zdařilá fotomontáž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ITR Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 Popravde na amazfity je to aj realita. Narychlo som lepsiu verziu nenasiel aj ked je aj skoro rovnaka. Sam som si aj nejake vyrabal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 6. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2021 No nazdar, tak to musím někde objednat mladýmu - za výučák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2021 Frajer na STK pekny APecka. Skoda jen, ze ta vterinovka tak nejak skace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2021 dead-beat seconds komplikace asi ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2021 (upraveno) Ono to už od pohledu vypadá nějak nemocně .... jinak.... Já ať dělám co dělám - mohu kolem sebe koukat sebe víc , tak nic zajímavého nevidím .... A když, tak maximálně kousky vhodné na střelnici .... Naposledy kolega toto zvěrstvo edit: ani se mi to sem nechtělo nahrát Upraveno 8. února 2021 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2021 Ta puma by vypadala pekne, jen kdyby nemela tak dlouhy rucky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2021 V reálu, to vypadá opravdu strašně ..... a hlavně je to snad o půlku větší jak diesel nebo invicty .... To není snad ani na bicák ale rovnou na lejtko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2021 před 5 hodinami, sibirnaya napsal: Frajer na STK pekny APecka. Skoda jen, ze ta vterinovka tak nejak skace s čím tam byl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2021 S Moskvitchem pravdepodobne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2021 Lubomír Kovařík z CZUB a Orlík 2018. Fotka je na idnesu a nejde stáhnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2021 před 2 hodinami, gunman napsal: Lubomír Kovařík z CZUB a Orlík 2018. Fotka je na idnesu a nejde stáhnout. Tady je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se