Ondazz Odesláno 18. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2022 @Emiliano zdá se, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davok Odesláno 18. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2022 před 14 hodinami, Ondazz napsal: co je tohle? moc pěkný můžu říct, ale blíž jsem se nedostal Jak píše kolega @Emiliano, jsou to pětky ze série "Naruto & Boruto" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 20. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2022 Jiný nanuk než znám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 20. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2022 Taky už se na Nanuka těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Na Brno dobry. Fotka hrozna teda ale jsou to seamaster bronzegold Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Fotka je hrozná, ale fakt nešlo vůbec fotit, asi nepoznáte ex tenistů a jeho hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 To je Berďa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 Jj, byl s manželkou a na ruce Rolex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 On toho má taky plnou kabelku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 Ňáký zlato jsem zahlédl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 Nenápadný white gold, asi ideální zaletět na výlet do Tokia pro slevu 6000 EUR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 Z druhej ruky (Galeria Krakowska) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladimírH Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 Nějaké to zlato a drahé materiály v brněnské Vile Stiassny... Na ruku to není, krásné je to ale moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 25. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2022 před 19 hodinami, jožko napsal: Z druhej ruky (Galeria Krakowska) Trochu zvláštní ceny.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 25. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2022 před 3 hodinami, Josef01 napsal: Trochu zvláštní ceny.... To budou zlotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2022 před 7 minutami, organic napsal: To budou zlotky Ty djcka nejsou uplne marny. Asi bez pejpru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 25. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2022 Před hodinou, organic napsal: To budou zlotky Top jo, jen že všechno stojí skoro stejně, jedno zda zlato nebo ocel, prostě jak vajíčka na stole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 25. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2022 před 35 minutami, Josef01 napsal: Top jo, jen že všechno stojí skoro stejně, jedno zda zlato nebo ocel, prostě jak vajíčka na stole Iba Daytony vykúkajú z radu(cenovej hladiny) Neviem,čo sú zač! Do vnútra som nešiel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2022 V 23. 4. 2022 v 22:19, Emiliano napsal: On toho má taky plnou kabelku... Tak mám pocit, že je taky zdejší.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steev Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 Obchodní partner měl Wenger Attitude Heritage 01.1541.110. Můj bývalý manažer si pořídil ještě větší Diesely než předtím. Pán v autobusu to celkem točí. Jen výběr co jsem vyfotil byl kousek s plynule běžící vteřinovkou připomínající Omegy. Druhej světlej kousek jsem jasně a zřetelně viděl IWC, vteřinovku jsem neviděl, zda-li skákala nebo běžela plynule. Jen mě zmátl nápis na třetí řádce pod IWC Schaffhausen. Takový model jsem nedohledal. Nějaký kvarcky jsem na něm již také zahlédl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se