balonovy.letc Odesláno 23. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2022 Brno, koupelnové studio, pán Omega Planet Ocean. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 Včera MČR v mtb ve Stupně... v záplavě garminu a podobných hodinek jeden pán vedle mě a Laco (aspoň myslím) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 V 1. 6. 2022 v 11:57, Lobber napsal: Dokáže to někdo chlaci identifikovat ??? jsem nějak v koncích s nápady Chronoswiss Opus Skeleton Chronograph? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 Právě teď, nizkotucnytvaroh napsal: Chronoswiss Opus Skeleton Chronograph? Ale nějak mi tam chybí pusher, tak možná Aukroswiss. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 Prihodim dva kousky z litani po nakupech. Ty sede potapky jsou mi povedome, tusi nekdo co to je zac? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 Hamtun H1 Stealth Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 To bude normalni verze, ne stealthOdesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 Pravda, omlouvám se za mystifikaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 Pravda. Jsou to hamtun H1 a dle barvy pouzdra a tahu, nejspis titan. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 Pravda. Jsou to hamtun H1 a dle barvy pouzdra a tahu, nejspis titan. Diky Presne tak, delali se jen titanovy, pouzdro i tah, plus k nim byla guma.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 Koukam na to a ve dvou verzich (bile a modre indexy). Pekna casomira. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 Zřejmě repase a vlastní výroba v Bad Aussee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atrej Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 Bill Burr v Hot Ones s Rolexami?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2022 Včera ve Varech nějakého týpek POcka na oranž kůži. Pak týpek v zubatce na Dianu Hubloty... vteřinovka skákala jak dívá...fiky jaxvina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 Jiří Borovka https://www.ods.cz/region.jihocesky/profil/1860-jiri-borovka ---> modré Breitling Superocean Heritage II Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 1. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 V 27. 7. 2022 v 12:45, nizkotucnytvaroh napsal: Ano , chybí push a korunka taky nesedí …. Tudíž něco jiného a nebo jak píšeš Aukro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 před 15 hodinami, martar napsal: Jiří Borovka https://www.ods.cz/region.jihocesky/profil/1860-jiri-borovka ---> modré Breitling Superocean Heritage II V odkazu jsem čekal foto politika s hodinkama... Nevím, jestli je OK sem dávat jeho politický profil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 Sorry, asi máš pravdu. Já tam původně měl "budějovický kavárník a politik", a pak tam místo toho vrznul jeho profil. Nedomyslel jsem to. Fotku nemám, ale něco mi říká, že se tu brzy objeví... @Tikal Kdyžtak poprosím moderátora o korekci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 3. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2022 Grossglockner baterkáče v obchodě na Hochtor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 Projíždím Facebook a najednou vidím náramek AP. Ten chronobundus se mě drží nonstop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se