T1000 Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2012 Díky kluci, ale takový respect si vážně nezasloužím. Byla to jen obyčejná dedukce podle obrázku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 Dnes okolo 15hod. Kaufland ve Slaném, FORTIS (nevím jaké, ale krásné ) na oranžovým kaučuku. Někdo z našich řad ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 Dnes okolo 15hod. Kaufland ve Slaném, FORTIS (nevím jaké, ale krásné ) na oranžovým kaučuku. Někdo z našich řad ? Byl to takovej nacvičenej kluk možná v maskáčích? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 (upraveno) Byl to takovej nacvičenej kluk možná v maskáčích? To nevím jestli nacvičenej, třeba to má ze štípání dříví. Maskáčový kalhoty měl, to jsem poznal. Upraveno 8. května 2012 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 To nevím jestli nacvičenej, třeba to má ze štípání dříví. Maskáčový kalhoty měl, to jsem poznal. Tak to byl kámoš, jsou to hodinky co jsem si tu jednou koupil já a pak si je koupil on. Fortis B42 Marinemaster na kaučuku z motýlovkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mollaris Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 Vzhledem k tomu, ze byl vyroben jenom 1ks, tak se mi tomu taky nechce verit. Odhadl bych to spis na "obyc" Hublot Big Bang Black Caviar . No,jsem znejistěn reakcemi...nerad bych tady mystifikoval. Paní ještě uvidím, tak si to ověřím a dám vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 Vcera za mnou stal u kasy pan s "BfB" a asi mel blbe namazanej strojek, protoze mu nejak skakala vterinovka chrona. Cca jednou za sekundu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 A dneska chlapik kolem 65ky svetly daytony ocel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 A dneska chlapik kolem 65ky svetly daytony ocel.. ja dnes to iste.. starsi pan so starsimi daytonami v oceli.. BA a vcera v BA, ked som sedel na zmrzline na Hviezdoslavovom.. chlapik co mi "capoval" zmrzku mal nejake obrozvske celozlate hodinky s ciernym stredom tahu.. podla vsetkeho to boli nejake zenith, ale netrufam si odhadnut ake.. a okoloiduci: Bretiling navitimer, Breitling superavenger, nejaky turista nejake panerai ( cislo po mne nechcite, spoznam pomaly len 312-ky ) jedny starsie Bondovky a jedny celokeramicke Rado.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 Já dneska viděl jenom nějakej fejk Panerájů, mělo to tvar i ochranu korunky jako OP, ale bylo to kvarc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Almi Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 tiež dnes iba fejk Breitle a k tomu kolega a zabil to tym, ze prvotriedna kopia v automate. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 Dnes v praci sme mali hosta s Rolex Explorer. Prve vaznejsie watche co mi isli oci potesit. ( v minulosti nejake Seamastery quartz, TH a uz len fashion aaaach jo .. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 dnes v nákupním centru - Breitling Superocean Heritage - černočerné - kaučuk. Musel jsem je pánovi pochválit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Dneska ve Vaňkovce keramický GMTčka a nejspíš byly i pravý :-)Akorát nebyl čas pokecat :-(( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Hned oproti vo vlaku sedi mlady chalan a na ruke Breitlingen s turbom Hlavna vec ze sa tvari ako pan sveta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 @Tommy: myslis dieru v dialy na 6-ke s priehladom na zotrvacku? tipujem, ze ten chalan vyzera ako nejaky Gangsta HipHoper? To je asi cielova skupina pre BfB s turbom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Bol to skor taky manekyn a turbo bolo na pozicii 9, takze asi nejaky novy model BfB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2012 Dnes měl pán Městka v Carollinu Deep Sea 116660 :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2012 Dnes měl pán Městka v Carollinu Deep Sea 116660 :-). Proč přestal nosit GMT? Asi nevíš, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 Proč přestal nosit GMT? Asi nevíš, co? To vůbec nevím, ale říkal jsem, že má pěkné Deep Sea, tak říkal, že je má teprve krátce . Možná jen změna bez vážnějších důvodů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se