Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Ten bazar znam, obcas tam fejky rlx mivaji, ale tady se jim spis vloudila chybka v potisku cenovky. Daytony tam posledne meli tusim za 1280,-

I tak je to hnuj.

edit: ja dneska ziral na lekarnici, mela krasny damsky Becka myslim ze Galactic na tahu s hnedym cifrem. Jestli kvarc nebo automat jsem nechytil, ale zitra tam musim zas, tak to omrknu...

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník beeep

Ten bazar znam, obcas tam fejky rlx mivaji, ale tady se jim spis vloudila chybka v potisku cenovky. Daytony tam posledne meli tusim za 1280,-

I tak je to hnuj.

edit: ja dneska ziral na lekarnici, mela krasny damsky Becka myslim ze Galactic na tahu s hnedym cifrem. Jestli kvarc nebo automat jsem nechytil, ale zitra tam musim zas, tak to omrknu...

Ty Cartiery pod nima za 9990.- jsou taky překlep...?

Odkaz ke komentáři

Včera na Bouzově měli dva němci béčka-jeden měl Breitling Navitimer s koženým řemenem a jeho fešák B.Montbrillanty s kovovým tahem.Nádhera.

Asi si mysleli,že je chci sbalit oba dva,ale vysvětlil jsem jim,že mi jde jen o hodinky.

100% origo,neboť venku měli novýho Jaguára.

Odkaz ke komentáři

Na dvojce bezi porad o atentatech na Hitlera a nejakej historik, co testoval atentatnikovu bouchacku, mel na ruce vintazni fullgold datejusty s coin bezelem na takovym tom krutoprisnym zlatym tvarovanym tahu, co tu postoval sibir dzejara...

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Včera na Bouzově měli dva němci béčka-jeden měl Breitling Navitimer s koženým řemenem a jeho fešák B.Montbrillanty s kovovým tahem.Nádhera.

Asi si mysleli,že je chci sbalit oba dva,ale vysvětlil jsem jim,že mi jde jen o hodinky.

100% origo,neboť venku měli novýho Jaguára.

Osobne mám skúsenosť, že akékoľvek luxusné auto a originál hodinky na ruke nie je samozrejmosť... Poznám človeka ktorý jazdí BMW 530 D GT a na ruke fake Breitling Navitimer
Odkaz ke komentáři

Osobne mám skúsenosť, že akékoľvek luxusné auto a originál hodinky na ruke nie je samozrejmosť... Poznám človeka ktorý jazdí BMW 530 D GT a na ruke fake Breitling Navitimer

také mám několik podobných zkušeností - naposled jsem na golfu jednomu známému říkal že by s těmi "B" neměl hrát, že by je mohl poškodit - na to řekl že to nevadí a když jsem ho po hře požádal zda bych se na ně mohl mrknou tak se jenom vymlouval a rzchle to zahrál do autu. Tuším že má mercedes
Odkaz ke komentáři

také mám několik podobných zkušeností - naposled jsem na golfu jednomu známému říkal že by s těmi "B" neměl hrát, že by je mohl poškodit - na to řekl že to nevadí a když jsem ho po hře požádal zda bych se na ně mohl mrknou tak se jenom vymlouval a rzchle to zahrál do autu. Tuším že má mercedes

Přesně jako můj kolega, pětkový BMW a na ruce BfB z tržnice

Odkaz ke komentáři

Tak to je magor.Mět takové brko a k tomu fejky?To už je lepší hodinky nenosit.Lidé jsou z různého zrna.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...