redd Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 Dnes na jednání - protistrana Blancpain Villeret - velmi decentní, ultimátní oblekovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník beeep Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 Bazar Hodinek na Karlově náměstí a SUBY za 12800.- to je největší drzost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 Bazar Hodinek na Karlově náměstí a SUBY za 12800.- to je největší drzost... Ty Seika vypada slusne,,,, stema Suba neni to trochu uplne mimo,,,,tak trochu mimo zakon? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 (upraveno) Ten bazar znam, obcas tam fejky rlx mivaji, ale tady se jim spis vloudila chybka v potisku cenovky. Daytony tam posledne meli tusim za 1280,-I tak je to hnuj. edit: ja dneska ziral na lekarnici, mela krasny damsky Becka myslim ze Galactic na tahu s hnedym cifrem. Jestli kvarc nebo automat jsem nechytil, ale zitra tam musim zas, tak to omrknu... Upraveno 19. července 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník beeep Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 Ten bazar znam, obcas tam fejky rlx mivaji, ale tady se jim spis vloudila chybka v potisku cenovky. Daytony tam posledne meli tusim za 1280,- I tak je to hnuj. edit: ja dneska ziral na lekarnici, mela krasny damsky Becka myslim ze Galactic na tahu s hnedym cifrem. Jestli kvarc nebo automat jsem nechytil, ale zitra tam musim zas, tak to omrknu... Ty Cartiery pod nima za 9990.- jsou taky překlep...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 Nojo, ty jsem tam dokknce pred mesicem videl, ale tahle cenovka mi v hlave nezustala. To bych si vsiml. Asi precenili... Rolex i Cartier sly s cenama taky nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 21. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2012 Nebude to najskor Channel? Ty Cartiery pod nima za 9990.- jsou taky překlep...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník beeep Odesláno 21. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2012 Nebude to najskor Channel? asi jo clověče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 22. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2012 v úterý minulého týdne na prohlídce zámku v Kroměříži, pár pravděpodobně Italové. On JLC s moon phase, bohužel model jsem nedokázal indentifikovat ani dle fotek na netu, měl takovou jako by děrovanou lunetu, jako by do ní patřily kameny ale byly vyloupané.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2012 Včera na Bouzově měli dva němci béčka-jeden měl Breitling Navitimer s koženým řemenem a jeho fešák B.Montbrillanty s kovovým tahem.Nádhera.Asi si mysleli,že je chci sbalit oba dva,ale vysvětlil jsem jim,že mi jde jen o hodinky.100% origo,neboť venku měli novýho Jaguára. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 22. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2012 Rubrika relax Světa motorů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2012 (upraveno) Na dvojce bezi porad o atentatech na Hitlera a nejakej historik, co testoval atentatnikovu bouchacku, mel na ruce vintazni fullgold datejusty s coin bezelem na takovym tom krutoprisnym zlatym tvarovanym tahu, co tu postoval sibir dzejara... Upraveno 23. července 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Včera na Bouzově měli dva němci béčka-jeden měl Breitling Navitimer s koženým řemenem a jeho fešák B.Montbrillanty s kovovým tahem.Nádhera. Asi si mysleli,že je chci sbalit oba dva,ale vysvětlil jsem jim,že mi jde jen o hodinky. 100% origo,neboť venku měli novýho Jaguára. Osobne mám skúsenosť, že akékoľvek luxusné auto a originál hodinky na ruke nie je samozrejmosť... Poznám človeka ktorý jazdí BMW 530 D GT a na ruke fake Breitling Navitimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 Dnes odpoledne kolona 218 km D1, modrý jedničkový Superb a Grand Carrery ocel/rose gold Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 Dnes kolem ctvrte v Praze na zlicine v datartu jedny Prim sport igeny zlutej cifr, dle stavu bych rekl renovace. Nekdo odtud? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 Osobne mám skúsenosť, že akékoľvek luxusné auto a originál hodinky na ruke nie je samozrejmosť... Poznám človeka ktorý jazdí BMW 530 D GT a na ruke fake Breitling Navitimer také mám několik podobných zkušeností - naposled jsem na golfu jednomu známému říkal že by s těmi "B" neměl hrát, že by je mohl poškodit - na to řekl že to nevadí a když jsem ho po hře požádal zda bych se na ně mohl mrknou tak se jenom vymlouval a rzchle to zahrál do autu. Tuším že má mercedes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 také mám několik podobných zkušeností - naposled jsem na golfu jednomu známému říkal že by s těmi "B" neměl hrát, že by je mohl poškodit - na to řekl že to nevadí a když jsem ho po hře požádal zda bych se na ně mohl mrknou tak se jenom vymlouval a rzchle to zahrál do autu. Tuším že má mercedes Přesně jako můj kolega, pětkový BMW a na ruce BfB z tržnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 včera jeden ze someliérů v hotelu Boscolo tag heuer monaco...někdo odsud? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 (upraveno) Dneska v lekarne v Dejvicich, asi 80ti leta pani, kupovala leku jak Hornicek, na ruce mela letecky primky na hnedym reminku :-))) Edit: Nekdo odsud?? :-))) Upraveno 27. července 2012 uživatelem Pirx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 Osobne mám skúsenosť, že akékoľvek luxusné auto a originál hodinky na ruke nie je samozrejmosť... Poznám človeka ktorý jazdí BMW 530 D GT a na ruke fake Breitling Navitimer Tak to je magor.Mět takové brko a k tomu fejky?To už je lepší hodinky nenosit.Lidé jsou z různého zrna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se